היה לי רויאל פלאש היום!!

noel1

New member
היה לי רויאל פלאש היום!!

משחק קאש בליינדים חצי שקל-שקל, אני עם Ac2c פלופ 10c Kc 5h אני עם פלאש דרו, שחקן אחרי מעלה ב10 אני משווה שחקן ג' מעלה ל30 אני משווה השני מתקפל, טרן Jc אני עם הפלאש, אז השחקן ג' הולך ALL IN אני משווה, בריבר Qc שנותנת לו סטר8 פלאש ולי רויאל. יד לפני הייתי עם 5h 7h מגיע פלופ 577, בקיצור מזל מטורף. סה"כ יצאתי מורווח ב300 ש"ח.

Kgt1

New member
יד ששיחקתי רע היום, אבל פשוט לא הצלחתי לקרוא

את היד של היריב שלי מספיק טוב... איך אני לא מקפל את זה פעם הבאה? {אני בטילט כבד אחרי בד ביט של הלייף שתי ידיים לפני זה} קאש, בליינדים 1-2, אני עם Q קלאב ו-J אחר, בל רייזים, 6 אנשים ביד לפלופ. יורד פלופ Q דאימונד, 6 ו-8 קלאב. מישהו מעלה ל-12, אני משווה ועוד אחד. השאר בחוץ. יורד 7 קלאב בטרן, הראשון מקפיץ עוד 40, אני מתלבט מלא זמן ומשווה (שקלתי גם אול אין, ונראה לי שזה המהלך הכי נכון פה. אולי גם פולד מהלך אפשרי. נראה לי שCALL זה לא מהלך טוב בכל אופן), זה שמאחורי מתקפל. בריבר בא 3 דאימונד, הראשון בא אליי עם עוד 60 שקל, מסמל מאין ואליו בט.. אני מתלבט הרבה זמן ומקפל. הסיבה השנייה העיקרית לקיפול - הטילט שלי, שהרגשתי שאיתו אני לא מרגיש מפוכח מספיק בשביל להשוות עוד כזה רייז בכזה שלב. הסיבה הראשונה: פשוט לא ידעתי איפה לשים את היריב שלי.. לא הצלחתי לשער אם הימור לפלאש דרואו בפלופ שפגע, אם הימר לגאט שאט שפגע בטרן, או הימר לQ עם קיקר עדיף משלי או קיקר רע שפגע בזוגיים... גם הרגשתי שאין לי מושג מה הולך ביד אז קיפלתי. כמובן שהיריב שלי ישר הראה Q וקיקר נמוך ואכלתי עוד יותר את עצמי.... אני יודע ששיחקתי רע את היד, אני מרגיש שאול אין בטרן היה המהלך הנכון, אבל איך לדעתכם להבא אני לא אקפל ת'ריבר?

Kgt1

New member
כן גם זה נכון. לא יודע, בגלל שידעתי שאני

בטילט, פחדתי לשחק באגרסיביות מדי. רק הוכחתי לעצמי שוב שזה לא מצב שאפשר לשחק בו באופן מפוכח :\

ereuveni

New member
לא נראה לי אול אין

סה"כ טופ פייר, קיקר לא רע וסיכוי ארבע לאחד לפגוע בפלאש (מהקופה קיבלת 1:2.2). 678 על השולחן כולם קלאב בשולחן שלא היו רייזים, זה שלפניך מהמר כמעט בגובה הקופה ויש עוד אחד אחריך לדבר שלמזלך רק התקפל... אולי זה בסדר לעשות CALL אם היית חושב שאם אתה פוגע בפלאש אתה מצליח להוציא ממנו לפחות עוד 80, אבל נראה לי שהסיכוי נמוך כשיהיו ארבע קלאבים על השולחן (אלא אם כן היית שם אותו על פלאש ואתה חושב שהQ שלך יותר גבוהה, אז היית יכול להוציא ממנו גם הרבה יותר). אני שם לב שבשולחנות שאתה משחק תמיד יש איזה 5-6 שחקנים בפלופ, כמה שחקנים אתם בשולחן? אפילו עם 9 בשולחן, זה אומר שהשולחן הוא LOOSE. נראה לי שבמצב כזה אתה צריך להיות יותר TIGHT, אולי אפילו לזרוק QJ לפני הפלופ, לפחות בEARLY POSITION. תחסוך מעצמך החלטות קשות כאלו, תרוקן אותם רק עם ידיים מאוד חזקות בהם אתה בטוח שאתה מנצח. כשיתחילו לשים לב, ולהתקפל כי אתה משחק רק ידיים חזקות מאוד, זה הזמן לשנות סגנון ולשחרר קצת ולהרוויח גם כסף מהדימוי שיש לך בשולחן.

Kgt1

New member
השולחן דיי לוס בעיקר כי אנשים באים לשחק פוקר

ואנחנו אכן הרבה פעמים 5 אנשים למצב של אחרי פלופ, אם כי יש גם מצבים אחרים כמובן. במקרה של היד הזו אגב הייתי עם סטראדל, ומי שהקפיץ כל הזמן אליי אחרי הפלופ היה הבחור מהסמול בליינד. אני מנתח את זה עכשיו במחשבה לאחור ושוב מבין עד כמה הcall הזה לא מוצא חן בעיני... אני פשוט בגלל החוסר אגרסיביות שלי, לא הצלחתי להבין כלום מהיד :\

זונע

New member
כשאתה רק משווה להימורים

יהיה לך מאד קשה לדעת איפה אתה נמצא. היית צריך לתת רייז בפלופ לא בשביל להגדיל את הקופה או משהו, אלא רק לקבל יותר מושג איפה אתה ביד, כדי שתוכל לזרוק אותה אחר כך.

Kgt1

New member
כן, אני נוטה להסכים. ואם הוא היה חוזר אליי עם

רי רייז בשלב הזה, אני צריך לזרוק את היד? הוא יכול להיות סתם על דרואו חזק מאוד נגיד לפלאש....

זונע

New member
למה שמישהו עם דרואו

יעשה רי רייז לרי-רייז? אין בזה שום הגיון. אם הייתי מקבל פה רי-רייז חזק הייתי פורש, כן.

Kgt1

New member
אנערף אס קלאב ו-8 בצד... בכל אופן כן, הייתי

חייב להרביץ.

peach 37

New member
מיומנו של שחקן

ל יד של q-j צריך פלופ מאד ספציפי ..ואם נפתח פלופ Q-4-9 למשל זה דיי תור מת כי היד הזו טובה רק לצוד זוגות בכירים בפלופ..מולA-A או K-K או סטרייט ... ולשחק חזק...בשום פנים לא להגרר אחרי מישהו ולקוות לזוגות ...

למעלה