היה לי רעיון כנסו

היה לי רעיון כנסו

טוב אז בגלל שבגמן האחרון אנשים התרחקו מספרים המון בגיל שלנו חשבתי שכל אחד יכתוב פה ספר שהוא אהב לקרוא ונעשה שירשור המלצות לספרים מה דעתכם? טוב הנה ההמלצות שלי 1- הארי פוטר ומסדר עוף החול עוד לא הספקתי ליקרוא אבל אני בטוחה שהוא מעולה כמו האחרים 2- ילד ושמו זה זה ספר מאוד כשה אבל קצר שמספר על ילד שאמא שלו התעללה בו בצורה מגעילה בצורה יוצאת דופן לא מומלץ לבעלי לב חלש אני כל הספר בכיתי 3- בן הערובה ספר מאוד ארוך (700 ע"מ) אבל מומלץ מאוד יש לו חלקים משעממים אבל רובו מעוד מעניין מדבר על מרגל ישראלי הולך לרגל בסוריה ומאוד מעניין לכל מי שבתיכון אני קיבלתי בונות של 10 נקודות לתעודה כי עשיתי עליו יומן קריאה והמורה שלי אמרה שזה ספר שקשה להתמודד איתו בגלל שהוא ארוך אז היא נתנה לי בונוס 4- נערה עם עגיל פנינה המליצו לי על הספר בחום לא יודעת על מה מדובר אבל אני הולכת לברר אהה וחוץ מזה גם יוצא לו סרט אזיכול להיות נחמד 5- אורה הכפולה ספר מומלץ בכל גיל באמת יצאו לו המון גירסאות בסרטים אבל אין כמו הספר. לדעתי זה חור בהסכלה לגדול בלי לירקוא אותו אז ממולץ בחום וזהו מה אתם ממליצים?

ש.....

תמצאי חיים

חבל מאוד שאת בן אדם כל כך רדוד שלא

מסוגל לקרוא ספרים רק שתדעי שיש המון ספרים יפים מאוד ואני לא איזה חנונית או משהו אבל זה רדוד לא ליקרוא ספרים אבל אין דבר תהני לך מהספק שזה דבר רע לי זה ממש לא מזיז אחרי הכל את הרדודה פה לא אני יש לי חיים שהם לא במחשב בטלביזיה או באופר שכטר לך אין!

עד טלי!

כנראה שאת לא קוראת ספרים, אולי היית יודעת שעפר כותבים עם ע' ולא עם א' אממ ומה יש לך עם המילה רדוד? למדת מילה חדשה ואת מתחילה להשתמש בה?! הצעה אישית: לכי תשאילי את הספר "נקודות חן" ותחזרי אלינו.

אם יורשה לי לומר(ויורשה לי לומר):

יופי שאין לך שגיאות כתיב
את כזאת לא רדודה
{נ.ב- WTF רדודה מה היא בצק
}

אתם חבורה של ילדים מגעילים חבל שהכל

מסתכם אצלכם בכמה שגיאות יש לבן אדם ועוד טעיתי במילה עופר איך זה אפשרי? אז נכון יש לי שגיאות כתיב חבל מאוד שזה כל מה מעניין אותכם לדעתי צריך יותר להפריע לכן זה לא אם אני כותבת אופר או עופר אלה זה שאין בכן שום דבר מעניין חוץ מזה כי אתן -כן- רדודות

../images/Emo15.gifאבל לא טעית רק בעפר....

***טלביזיה*** {{לאחת שקוראת ספרים לא אמורים להיות שגיאות}} ואם נעלבת\נפגעת סליחה לא התכוונתי
אני מתנצלת
{
}

T z L i L u S h

New member
תרשי לי לתקן אותך....

טלויזיה היא מילה לועזית וניתן לרשום אותה בשני הדרכים....

../images/Emo15.gifשאלה../images/Emo70.gif

מה זה רדודה? את בכלל יודעת? כאילו מה הפכת אותי לבצק?!
פרטי נמקי הסבירי ותני דוגמה

מה זה משנה מי עונה לך? תגידי תודה

שמסבירים לך בכלל.. ראיתי שהיא לא ענתה אז עניתי במקומה מה הקטע שלך?

../images/Emo15.gifיוווו יווווווו איזה מוגבלות../images/Emo70.gif

את לא קולטת שרציתי לדעת אם ההיא יודעת?! אני יודעת
צחקתי
אין לאנשים הומור בימינו....קשה, קשה.

למעלה