היה לי שבוע יחסית פורה.

אפרז

New member
היה לי שבוע יחסית פורה.

עם כל העבודה הרבה שיש לי בבית ועם כל הישיבות והמועצות שיש לי השבוע, הצלחתי לעשות שתי שרשראות וצמיד. התחלתי פשוט לקום ב-5 בבוקר ולנצל את תחילת היום בתרפיה- זה בהחלט עוזר להעביר את שאר היום בשפיות יחסית.

אפרז

New member
ואחרון חביב- להיום

שרשרת שחורה- שחברה רוצה לרכוש. צר לי שהתמונות לא הכי הכי- אבל אני לא יודעת לצלם...

לקום ב-5 בבוקר זו שפיות יחסית?!../images/Emo2.gif

כנראה שהכל באמת יחסי...
חחח...עכשיו אני אשתוק ואראה את העבודות שאת מעלה...

אפרז

New member
אם לא אקום בחמש בבוקר

לא אוכל להרשות לעצמי ליצור. בחיים צריך להתפשר והאומנות היא הדרך שלי לשמור על שפיות במסת המילים הכתובות והמדוברות איתן אני עובדת

אני קמה ב- 05:50...

ואני לא יכולה לדמיין את עצמי מתחילה ליצור בשעות האלו.. מורידה את הכובע בפנייך- כל הכבוד על ההשקעה

אפרז

New member
תודה רבה!!

כל הבוקר ניסתי להבין כיצד מבהירים את התמונות- אך הצלחה אין. אני צריכה לשבת וללמוד כיצד לתפעל את התוכנה הזאת, אבל רק מפסח- אז אצא לחופשה ארוכה..........

תומסקה

New member
אה, זה לא עוד הרבה זמן... רק 34 יום

(וכן, אני סופרת
) יופי של עבודות

תומסקה

New member
היאוש שלי יותר גדול תאמיני לי...

לפחות לך משלמים על זה... לי לא

אפרז

New member
אבל את בעוד שנתיים מסיימת ביצפר

אני, אם לא אחליף מקצוע, אשאר עוד שנים.......

Olivka

New member
תכשיטים יפים מאוד,

וכל הכבוד שאת מסוגלת לקום בשעה כזו ועוד לשבת וליצור. אני בשעות כאלה לא רואה בעיניים, אני קמה ב6 ומתעוררת רק ב8 כשמגיעה לעבודה.

hoch

New member
יפהפיים, ואני מעריצה אותך על השעות

המוזרות בהן את יוצרת. יש שעות כאלה בשעון?...

אם אני הייתי מתחילה פימו ב 5 בבוקר.

אין סיכוי שהייתי נזכרת ב שש וחצי שצריך להתחיל להעיר את הילדים. אני בן אדם של לילה, עובדת לפעמים עד 2-3 בלילה. והתכשיטים - יפיפיים, כנראה שהזריחה עושה טוב לפימו.

אפרז

New member
אני מסיימת את היום בשעה 10:00

ואין עם מי לדבר, אז מכוח ההרגל (עוד בצבא), אני מתעוררת לאחר 6 שעות. האמת, שבמהלך השנה, בשעות כאלה אני בודקת מבחנים, עבודות, כותבת מכתבים לתלמידים סוררים, מכינה מערכי שיעור... גם היום אני בתקופה די לחוצה מבחינת עבודה, אך בכדי לשמור על שפיות הדעת, חצי שעה ביום. השעון מזכיר לי שצריך להכין את הילד לגן, את הבן-זוג לעבודה ואת עצמי לבית-הספר. עם השעון אי אפשר להתווכח.

למעלה