היה לכם ימים כאלה שלא בא לכם לעשות

היה לכם ימים כאלה שלא בא לכם לעשות

כלום!!! פשוט כלום
סתם קמתי בבוקר , ויש לי מלא מה לנקות.... ומלא מה לעשות.... אבל לא בא לי לעשות כלום. שכבתי עד הצהריים סתם במיטה, אפילו בלי ספר. ועכשיו אני סתם רואה טלוויזיה.... ולא עושה כלום.
מצב רוח סביר ושפיר אומנם. ושישאר כך.... זהו. סיום דיווח מתוך ה-כלום של סאני.
יום טוב.
סאני.

עמית@

New member
כלום כלום כלום, מאז שהייתי קטנה

יש לי מצבים כאלה, בעיקר בשבת (כשהייתי קטנה היתי קוראת לזה הרגשה של שבת) אז.. מוכר, העיקר שתמשיכי להרגיש טוב. ד"ש לרירית עמית

סאני בטח ובטח שיש ימים טרופים כאלו

אני דוקא אוהבת אותם במיוחד בשבת גם ככה אני לא יכולה לא לנקות /לא לסדר לא לראות סרט /או טלויזיה ....שבת אצלי זה יום לניקוי ראש למנוחה .. המציאו את השבת בשביל מנוחה ודיבורים קצת עם הבעל למרות שהוא שונא שיחות נפש אני לא נותנת לא לישון עד שאנחנו מדברים קצת ..[כל השבוע אין זמן] ולך סאני יקרה שלי נו..נו ..נו ..פוייה ...לא לריב עם הבעל יש לך בעל ניפלא ממה שיספקתי להכיר בטלפון חבל מאוד לריב אני יודעת שזה קשה כי אנחנו מלאות הורמונים ודיכאון מכל המצב אבל ....אח"כ לא יהיה לכם את השקט שיש עכשיו ...יהיו לכם ילדים צרחניים שיהיו זקוקים לכם כל הזמן אז עכשיו זה הזמן לבלות ביחד ולדבר על מה שכואב בגלוי... אוהבת תיהי בקשר
יונית החיננית

לימי5

New member
זה בדיוק מה שקורה לי היום ודווקא יש |פר

לי המון מה לעשות.

באבו

New member
היי.. היי - להרגע!! ../images/Emo66.gif ../images/Emo3.gif

מה זה לא לעשות כלום????? תעזבו את הנקיונות, ואת הסידורים, ואת העבודה.. בננות
.. אנחנו צריכות לגדל זקיקים, לטפח אותם, לעבות את הרירית, לפוצץ את הזקיקים, להפגיש אותם עם הזרעונים, לתמוך בהם, ליצור הריון, לשמור על ההריון וללדת שלישיה.. ואתן, מתעצלות לי<?????????. אתן יודעות כמה עבודה זה?? אני כבר שנה עובדת ועוד לא גמרתי.. יש לכן זמן לשבת???? יאלה!! לעבודה

TWEETY =^.^= 6

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אהבתיייייייייייייי

TWEETY =^.^= 6

New member
חחחחחחח רק מתעצלת?????????

כל היום קפה סיגריות מחשב וטלוויזיה,,,,לפעמים קצת טלפון וזהווווווווו כבר אין לי כוסות נקיות הלוואייייי הלוואייייי הלוואיייייייי שתהיה לי בחילה מסיגריות הלוואייייי כמה שניסיתי להפסיק לפני רק עליתי בכמות אופפפפפפ

באאבו

New member
טוויטי! אני אפרק אותך ../images/Emo11.gif

מה זה לעשן???? את רוצה להיות אמא??? את רוצה הריון בריא?? יאלה.. הסיגריות לפח!!! מג´נונה.. ובכל זאת, גם הרבה נשיקות..
.. (את מכירה את שיטת המקל והגזר??)

באאבו

New member
טוויטוש...

יו, נראה לי שהגזמתי.. תעשני כמה שאת רוצה!!! (יו, קשה לי להגיד את זה..) העיקר שלא תכעסי
חברות?

TWEETY =^.^= 6

New member
המקל והגזר לא רק ת´גזר ../images/Emo67.gif

צודקת באמת שצודקת וכמה ניסיתי אופפפפפפפפפ באמת ניסיתי,,,,אפילו חשבתי לעצמי שלא אקלט עד שאפסיק אופפפפפפ אבל באמת לא הולך אני רק עולה ועולה ועולה ממש אופפפפפפפפ
אפילו לאחד שמטפל באנרגיות הלכתי וכלוםםםםם ישר אחרי הטיפול רצתי לחפיסה והדלקתי 2
אופפפפפפ

../images/Emo6.gif ../images/Emo8.gif את בסדר ../images/Emo45.gif

הצחקת אותי, ואני אוהבת אותך על זה.
O.K אני מסכימה איתך. יאללה לעבודה. אני קמה. ואת אפילו לא יודעת איזה יישום אני עושה בפועל, אפיתי ברואוניז, גמבות אפויות בשום, מרק ירקות, ניוקי ברוטב שמנת ופיטריות, ורירית אחת עבה
איך אני????
יפה הא

באאבו

New member
יו.. איך עושים גמבות בשום? ../images/Emo12.gif

אני עושה לבעלי מסיבת הפתעה שבוע הבא... וצריכה קצת אוכל.. הרגת אותי עם הרשימה שלך.. יופי!! אני שמחה שהרירית בין הדברים שלך לעשות, ושהעצלנות פסקה!!!

באבו מתוקתי

(הרשי לי להישאר עם שמך הישן כפי שהוא נכתב בעבר) אם את רוצה מתכונים, יש לי והמון. אני אשפית בבישולים. אני אוהבת. מזל שאני לא ניראית כך.... תני לי מייל, ואני אשלח לך ה-כ-ל!!! ויש לי גם רעיונות. בואי לצ´ט. סאני.

למעלה