היה לנו לילה רע

ענבל30

New member
היה לנו לילה רע ../images/Emo10.gif ../images/Emo5.gif../images/Emo122.gif../images/Emo7.gif

אחרי יומיים של חום גבה - אקמולי- חום יורד, אתמול בלילה היו התפתחויות שהביאו אותנו למיון ילדים בחצות הלילה.
כשהצטרפתי לרומי לשנת הלילה, היא התעוררה וביקשה לינוק. ינקה באי שקט, ואז החלה לרעוד! יד על המצח שלה - היא עדיין לא חמה. קמתי למדוד לה חום, ועוד לפני שהגענו לחדר שלה הרעידות התגברו, כל הגוף שלה התעוות והיא הקיאה עלי. התקשרתי להורים שלי, ונתתי לה נר אקמולי. הרעד שלה התגבר עוד יותר, היא מכחילה לי וכל הגוף נוקשה, והכל תוך כדי יבבות - - - פ-ח-ד!!! כשההורים שלי הגיעו, אמא שלי ואני הלבשנו את רומי חם ולקחנו אותה למיון ילדים. הרעידות אמנם נרגעו, אבל היא קדחה בחום גבוה. בבית החולים אמרו שזו דלקת אוזניים, שזה לא קשור לחיסון שקיבלנו ביום חמישי (מאז היא עם חום. לדעתי יש קשר כלשהו לחיסון) שנלך הביתה ונתנו לנו אנטיביוטיקה וטיפות לאזניים.
אני מחכה שרומי תתעורר כדי לקחת אותה לרופא. נקווה שיעבור לה מהר...

דיאנה1

New member
ענבל יקרה, קראתי את מה שקרה לכם

וכל נורות האזהרה אצלי מהבהבות ומצפצפות. אני לא רוצה להפחיד, ואני באמת מאמינה שזה לא משהו רציני, אבל מאד לא נראה לי שבבית החולים ביטלו בזלזול את הקשר לחיסון. גם עם בר, הרופא שבמקרה היה בתורנות כשהוא הגיע לבית החולים סיפר לי על הקשר לחיסון. הרופאים הקבועים במחלקה ביטלו את הקשר בזלזול, ורק כשהגעתי לרופא שבאמת מומחה לעניין - קונבנציונלי לגמרי ותומך בחיסונים - הוא אישר שמה שקרה לו סביר מאד להניח שזה מהחיסון. אני במקומך הייתי מנסה לקחת אותה לרופא קונבנציונלי עם ידע ונסיון בתופעות לוואי של חיסונים. פתחו קרוב אליכם סניף חדש של "טיפה מן הטבע", אולי תנסי אותם? רק בריאות ושרומי המתוקה תבריא חיש מהר!

ענבל30

New member
אולי הרופא מתייחס בזילזול לקשר

שבין החיסון לאזניים - אני בהחלט חושבת שיש קשר. גם אם לא ישיר, הרי שהגיוני לי שהחיסון מחליש, ואז יש הזדמנות לבעיות אחרות לפרוץ. אשמח אם תהיי אתי בקשר באימייל או במסרים או טלפוני
ומה זה "טיפה מן הטבע"? אשמח לעוד פרטים... תודה על העידוד. נ.ב. - גם הרופא ילדים חושב שאין קשר לחיסון, לרומי ירד החום בינתיים והיא משחקת כמו ילדה בריאה...

רותי ע

New member
קשר או לא קשר-העיקר שהיא מרגישה

יותר טוב. ואני הייתי הולכת למומחה אאג שיבדוק שהכל באמת בסדר באוזניים.

דיאנה1

New member
יופי! אני שמחה שהיא מרגישה יותר טוב

שלחתי לך שני מסרים עם הטלפון, האימייל שלי ולינק להודעה על פתיחת "טיפה מן הטבע" באיזור שלך והסבר עליהם.

מערכת החיסון מקבלת "אורחים" ומגיבה

אי אפשר לשלול ק´שר לחיסון, למרות שהרופאים נוהגים לא לשייך חיסון למחלה.... דעתי האישית בלבד ותחושת בטן מניסיונות שלנו עם החיסון הוא שיש קשר. הגוף מקבל "אורחים" ומערכת החיסון צריכה להגיב, ולפעמים היא מגיבה לא טוב! יופי שאתם מרגישים יותר טוב ובמקביל תנסי רופא אחר או פרטי... תניקי הרבה!!!!!!!!!!! את יכולה גם לתת מים זה קצת מנקה את הגוף מ"שטויות", ותמשיכי לעקוב אחריה, וכמובן לא לשכוח בחיסון הבא לציין באופן חד-משמעי שהיא הגיבה לא טוב!!!!!!!!!

חן123

New member
אמאל´ה איזה פחד! בת כמה רומי?

מקווה שהיום היא הרבה יותר טוב!

popo11

New member
../images/Emo104.gif אני מסכימה לגמרי עם ענבל

במוצאי שבת (ואני יודעת שאני מכלילה) לא עובדים הרופאים הכי טובים, אלה בדר"כ הצעירים, בדיוק כמו תורניות שבת בצבא ... גם אני הייתי הולכת לרופא ילדים מומחה (בדיוק כמו שאת מתכננת לעשות). אז
!!!

אתיש

New member
אצלינו היה בדיוק אותו הדבר

לפני כמה חודשים עברנו חיסון יום ד´ ויום ה´ התחיל לעלות החום בצורה דרסטית. בערב הרופא אמר שיש דלקת אוזניים חזקה ואין כל קשר לחיסון אולם החום לא ירד ביום ו´ בלילה הגענו לרמת מרפא עם חום של 40 מעלות לאחר נורופן הרופאה אישרה שזה דלקת אוזניים וגם אמרת שאין כל קשר לחיסון במקביל היא שלחה לצילום ריאות למרות שהיא לא שמעה משהו חריג אבל התחושה הפנימית של הרופאה בצילום התברר שנוסף לדלקת אוזניים הייתה גם דלקת ריאות חזקה מאוד ומכאן נבע החום. כאחת שעברה אין ספור דלקות אזניים - הגיוני שהחום כ"כ גבוה וברור שיש השפעה של החיסון אבל בד"כ חיסונים לא מלווים בחום כ"כ גבוה פשוט השילוב של האזניים גרם לחום. העיקר - הרבה בריאות החלמה מהירה ותהיי עירנית אם משהו לא מוצא חן בעינייך תלכי אפילו פעמיים ביום לרופא

meira

New member
אוי מסכנה ../images/Emo7.gif

אני מתארת לעצמי כמה שנבהלת ודאגת לרומי. אני כל כך מקווה שזה באמת לא מהחיסון ו"רק" דלקת אזניים. תיתני לרומי
גדול גדול ותבקשי ממנה שתיתן לך
בשמי ותעדכני אותנו!!!

ענבל יקרה,

קראתי את ההודעה שלך וחטפתי צמרמורת. נזכרתי בחוויה המפחידה הזאת. אני זוכרת את הפעם הראשונה (והאחרונה
) שיותם גם הוא בחצות הליל התעורר בבכי. מצחו היה קר אבל אז בבת אחת חטף צמרמורות חזקות, הקפיץ חום למעל 40 מעלות וגם הוא הקיא בסילון. ממש אותו תיאור כמו של רומי. אצלנו, לא היה קשר לחיסון. ידענו שיש לו דלקת אוזניים (הוא קיבל אנטיביוטיקה) אבל הסתבר בדיעבד שחטף בנוסף גם מחלה וירלית. מקווה שרומי תרגיש טוב במהרה. לכו לרופא כדי שאת תהיי רגועה יותר, תקבלי חוות דעת נוספת ורומי תבריא.

שירי ל

New member
אמא´לה! איזה פחד!

יקירתי, שולחת לך חיבוק חזק, מאוד מפחיד מה שעברת הלילה! והחלמה מהירה ונשיקות לרומי היקרה!

odeia

New member
../images/Emo104.gif ענבל מה שתארת על מצבה של

רומי, זהו מצב של פירכוס/התקשות הגוף עקב קפיצת חום מיידית ומהירה מאוד, מאי חום לחום גבוה מאוד. גם אצלנו היה מקרה של פירכוס (מדברת רק על הראשון שלנו) והגענו למיון, שם איבחנו דלקת חריפה באוזניים ורצו לאשפז, אני בחרתי שלא. אודיה לא היתה אחרי חיסון, וזה קרה לנו עוד מספר פעמים של פירכוסים והתקשויות הגוף, תמיד עקב עלית חום מהירה מאוד. ענבל, לאוזניים מציאה לך אוטלין לשים לה 4 פעמים ביום, לטפל בחום כשצריך, בדרך שנוחה לך ולנסות להרגע. אף פעם לא מזיק ייעוץ של רופא ילדים, תמיד טוב. תרגישו טוב

ענבל30

New member
תודה לכולכן + עדכון ../images/Emo140.gif

עוד היה לרומי חום היום, אבל נראה לי שבאופן כללי המצב משתפר... אמא שלי באה לעזור לי קצת אחה"צ והלכתי לעשות קניות וסידורים. אבל חוץ מהזמן הזה, רומי עלי כל הזמן. תיאבון - אין. לפחות היא יונקת
אבל לא אכלה שום כלום חוץ מציצי. נקווה שמחר ישתפר עוד קצת - ולילה טוב לכולנו

תרגישו טוב! ../images/Emo104.gif

אם יש יתרון להנקה, זה גם כשהם חולים ולא אוכלים כלום, לינוק הם מוכנים. אז תרגישו טוב, ושהאפיזודה הזו תחלוף מהר.

יונית ש

New member
המון בריאות הרבה ומהר ../images/Emo39.gif

אני מקווה שמעכשיו המצב רק ישתפר בהחלט חוויה קשה מאוד עברה עליכן אני שמחה שיש שיפור
יונית

אויש ענבלי../images/Emo24.gif

שיעבור לכם מהר מהר! אני אתקשר אליך מחר בבוקר. מ ב ט י ח ה!

Shellylove

New member
נשמע מפחיד לאללה

מקווה שהיום הכל נראה (ומרגיש) יותר טוב.

למעלה