היה לנו סיפור לא נעים על הנעליים

ליבי א

New member
היה לנו סיפור לא נעים על הנעליים

הלכתי עם הבת שלי להחליף את מידת הנעליים של הדניס בראון בחנות מדי לייט בתל השומר ואכן המליצו לנו על 2 מידות יותר עד כאן הכל טוב ויפה אמרו לי לבוא אחה"צ לקחת את הנעליים באנו לקחת וסמכנו על החנות שהם החליפו את הנעליים כמו שצריך אך לצערי רק לאחר מס' ימים (4 ימים) שמתי לב שהנעליים פשוט הפוכות זאת אומרת רגל ימין בנעל של רגל שמאל ורגל שמאל בנעל של רגל ימין אני קיבלתי חום וראיתי שנהיו לנוגה סימנים כחולים ברגליים. עוד שבוע יש לנו למזלי ביקורת אצל הרופא ונראה מה יהיה. אני מקווה שלא קרה לנו נזק בלי הפיך. אז לתשומת לבכם שימו לב.

batelav

New member
נעליים הפוכות - ימיי הביניים

כבר לא מטפלים בנעליים הפוכות תדרשי שיחליפו לך את הנעליים לישרות זאת נאמר לנו מהרופא נזק בלתי הפיך נדיר שיקרה אבל לא נוח בכלל. גם לי נתנו נעליים הפוכות ודרשתי מייד להחליפם.

טאניוש

New member
מטפלים ועוד איך

בירושלים אין נעליים על ציר ישר. תמיד היינו עם הפוכות.

טאניוש

New member
הן אמורות להיות הפוכות ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ככה בדיוק זה צריך להיות, רגל ימין בנעל של רגל שמאל ורגל שמאל בנעל של רגל ימין. עד בטוחה שעד עכשיו הן לא היו הפוכות? כי אם כן זאת טעות. או שהייתם עם נעליים על ציר ישר?

ליבי א

New member
זהו שאנחנו מטופלים על ציר ישר

אנחנו עם המתקן עם הציר הישר ולא עם הנעליים ההפוכות זה מה שהרופא אמר לנו.

פרלמנים

New member
הן אמורות להיות הפוכות

הי כולם! חג סוכות שמח! הנעליים אמורות להיות הפוכות, לפחות במידות הראשונות. גם אנחנו עם הפוכות, זה חלק מהתיקון של כף הרגל, ביררתי את זה טוב טוב. בהצלחה! ג'סיקה

ליבי א

New member
לנו לא אמרו כלום על נעליים הפוכות

יש גם את השיטה עם הנעליים ההפוכות וגם את השיטה עם הנעליים שלא הפוכות ואנחנו עם הנעליים שלא הפוכות רק מכוונות כלפי חוץ ב- 70 מעלות.

הן באמת אמורות להיות הפוכות, אבל

אפשר להשיג בארץ נעליים ישרות אז חבל מראש לקנות הפוכות. שימו לב שאם הנעליים הפוכות אז (לפי מה שאני זוכרת) עדיף שהנעליים יהיו ב60 מעלות ולא ב70 מעלות. כי כשהנעל הפוכה זה כבר יותר מידי. לפי פונזטי נעל הפוכה עלולה לגרום עם הזמן, לעיוות באצבעות. היכן הסימנים הכחולים? יכול להיות שזה בגלל שהנעל הפוכה, כלומר לא על ציר ישר. האם יש לה מדבקת פלסטיזוד, או תחליף, מעל לעקב?

פרלמנים

New member
בקשר לדניס

המתקין כיוון לנו את הנעליים ל 45 מעלות (זה ק"פ דו צדדי), זו הייתה ההנחייה של הרופא. אני אנסה להעלות תמונה לאתר שתחווי דעתך. תוכלי לחדד את עניין המדבקה, מה זה, ואיך משתמשים? אגב, לא עשינו חור בעקב של הנעל, יש למישהו טיפים איך לדעת בלי החור? ג'סיקה

תחיצ

New member
לדעת (בערבון מוגבל) ללא חור בעקב

הדרך שלי לדעת, היתה לפתוח את הנעלים עד הסוף, להכניס את כף הרגל לגפה (ככה קוראים לזה?) ואז לסגור את הנעל. זה לוקח קצת יותר זמן, אבל ככה יכולתי להיות בטוחה שהיא יושבת במקום. אחרת היא מחליקה, או בשלב מתקדם יותר כשמלאכי שיחק עם הנעלים הוא פשוט הצליח להוריד אותם. בשיטה הזו, גם נדרשנו להלביש לו את הנעלים בזוג (גם כי ההלבשה יותר מורכבת, וגם כי זה לוקח זמן וליילד אין סבלנות. חוצמזה,
ותתחדשו. הנה, עוד שלב מאחוריכם

ליבי א

New member
אנחנו עם הנעליים הישרות

המתקן שלנו הוא שהברזל ישר והנעליים ישרות שהן ב 70 מעלות לעולם לא היינו עם נעליים הפוכות והתוצאות היו עד עכשיו מצויינות הסימנים הכחולים הם רק בגלל שהנעליים היו הפוכות ומסובבות יותר מדי הם היו מסובבות על 90 מעלות לא פחות ולא יותר והיא גם בכתה הרבה בלילה שהיא בדרך כלל ישנה מעולה בלילה לא מתעוררת בכלל. עכשיו כבר אין לה סימנים כחולים לאחר שסידרנו את זה למזלי אנחנו אצל הרופא ב- 17/10 ונראה מה הוא יגיד. מדבקות אין לה בנעליים למה צריך מדבקות או תחליף? תודה על העזרה. ליבי

לא כל כך הבנתי

איך הנעליים היו הפוכות. אצלינו למשל יש נעליים ישרות (ביבוא) והאבזם מותקן כך שהוא קרוב להורים. הנעליים הראשונות שלנו, שהיו הפוכות היו עם האבזם פונה החוצה, מציק. איך זה אצלכם? על המדבקה תוכלי לקרא באתר. באמת סליחה, לא אישי כמובן. גם אנחנו עם הנעליים השניות של אושרי, ששם לא סומן ה0, שמנו לו את הנעליים על יותר מ70 מעלות. כלומר כך שלחו לנו את הנעליים על המתקן ואנחנו לא שינינו. ד"ר בור, במבט אחד, אמר שזו זוית מוגזמת. מזל.

למעלה