היה לנו שבוע מרגש../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif
בתחילת השבוע רומי קיבלה מתנה מחברה שלי - אוהל עם כדורים
איזו שמחה, איזה אושר, איזו צהלה... רומי כל כך התרגשה, שיצאו לה מין קריאות קטנות מצחיקות כאלו...
היא אוהבת להכנס לאוהל, לשחק קצת עם הכדורים, ואז להציץ אלי החוצה ("קו-קו") עם חיוך מתחכם מרוח על הפרצוף וזיק שובבי בעיניים... ועוד השבוע - הרכבנו לה את ה"בימבה" שהיא קיבלה מתנה כשנולדה - וגם זה זכה להצלחה גדולה וסוחפת - היא עדיין לא יושבת עליה (הושבנו אותה והיא לא אהבה את הפוזה...) וכמובן שלא דוחפת אותה - היא עוד לא הולכת... אבל היא נהנית מאוד לדחוף אותה (כשהיא עצמה זוחלת) או לפתוח ולסגור את המושב, לשים צעצועים בתא שמתחתיו, להוציא אותם וחוזר חלילה... יש גם טבעות השחלה ורומי התאהבה בהן מיד (תיכף תציע להן נישואים...
) וגם ללחוץ על הצפצפה היא אוהבת - אם כי לשמחתי לא יותר מדי... והתרגשות מסוג אחר - היינו בביקור אצל אחותי השבוע, רומי כבר היתה שם פעם אבל די מזמן, והפעם היא חקרה ובדקה כל פינה בדירת חדר וצ´ופצ´יק, שיחקה עם הכלב ועם כף (מרגש לא פחות מאוהל עם כדורים, תאמינו לי...) והייתה חמודה ומצחיקה ומתוקה-מתוקה... שבוע הבא מחכות לנו התרגשויות מסוג אחר - וכמובן היום-הולדת הראשון של רומי
סידרתי השבוע את האלבום שלה, והייתי בשוק מכמה מהר היא הפכה מתינוקת פיצפונת (2 ק"ג בקושי), ענוגה, חלושה, שלא יונקת... לילדה קטנה, פעלתנית, ניידת, יונקת במרץ ובשמחה... בונבונית!
בתחילת השבוע רומי קיבלה מתנה מחברה שלי - אוהל עם כדורים