היה מדהים "אקרובטיקה ואש"

היה מדהים "אקרובטיקה ואש"

בתור תושבת חדשה בישוב אני רוצה להודות בשמי ובשם ילדי על המופע המרהיב ועל האוירה הנעימה. אשמח לקבל עוד פרטים לגבי פעילויות תרבות נוספות במהלך הקיץ תודה למארגנים שעסקו במלאכה

מופע האבסורד!

מה מרהיב איך מרהיב מה נעימה!? לא יודע לאיזה רמה את רגילה אבל המופע גבל בלגלוג על כל מי שהיה שם! תת רמה של מופע כולנו ישבנו על הרצפה חושך וברדק ענק רק כדי שלא יציצו להם מלמעלה היחידים שהרוויחו אלה בעלי הדוכנים 10 שקלים יותר מידי! בשביל עוד 20 שקלים מקבלים מופע אמיתי עם אומנים אמיתים ולא חארטה כזה! בטוח שהמארגנים לא ציפו לרמה נמוכה כזאת אחרת לא היו מביאים את הזוג הזה לפו! מקווה שמישהם ילמדו מהשגיעות

מופע אקרובטיקה

כמה שזה לא נחמד מצידך להגיב בצורה כזו אנשים טרחו ואלה המילות עידוד שלך. יכול להיות שאתה לא נהנת אבל רוב החברים שהצטרפו אלי נהנו מהאוירה ומהחברה והעיקר הילדים בשבילם הגענו וכולם יצאו מרוצים. לכל האנשים אשר עמלו חזקו ואמצו. חן

גם אני הגעתי בשביל הילדים

לא ממש מבין איך וכמה חברים הספקת לאסוף סביבך בזמן המועט שאת כאן ואולי בכלל הם נהנו מהאוירה שלך כי האוירה שלי הייתה מחניקה מהצפיפות והרעש ובלי לפגוע באלה שטרחו להכין את המופע כי לא הם האשמים אבל היה ממש ברמה נמוכה בכל קנה מידה! ובכלל הנחמדות שלי לא נמדדת לפי תגובותי כאן ובטח שלא ממפלונית שכמוך ואקרובטיקה הייתה שם רק בקהל שדילג בין האנשים בקיצר לא פגשתי אנשים שנהנו שם טוב שלפחות את נהנת ולמארגנים מקווה שיבדקו בפעם הבאה את האומנים לפני שיביאו אותם למגרש במקום לאמפי היפה יאלללה ביי

ליאר74

New member
תודה רבה לגלית ונורית שאירגנו את

הקרקס ואינן מפסיקות לחשוב כיצד להנעים את זמנם של הילדים שלנו בחופשת הקיץ ובכלל! אנחנו בהחלט מערכים ומוקירים את פעלכן!

למעלה