היה מדליק אתמול

סריט

New member
היה מדליק אתמול

היה WHO IS IT, 5 YEARS, מיי דרים. נהדר. Intro - Brennið Þið Vitar Earth Intruders Hunter Joga Pagan Poetry The Pleasure Is All Mine Desired Constellation Overture Oceania Army Of Me Who Is It 5 Years Cover Me Wanderlust Hyperballad Pluto encore Anchor Song Declare Independence you cant handle love, BABY יאללה ביי.

plants and rags

New member
כן, היה מעולה

שמתם לב שהיא אמרה תודה הפעם? במקום טאד, טאד שהיא אמרה ב-95'. אני לא מאמין שאת, יצורה שכמותך, נוסעת לראות אותה. איזה ביצוע גזעי ומוזר לחמש שנים, מה זה הנו נו נו הזה לקהל בבייבי? נראה היה כאילו מת'יו בקהל והיא מכוונת את זה אליו והקהל המטומטם המשיך לצחוק כל פעם. משהו קרה באחוזתם של גודמינסדוטיר ובארני, תאמינו לי. הריקוד היה חינני אבל.

Seasonal Beast

New member
../images/Emo45.gif

הקול שלה לא היה במיטבה, וכמו שהיירלום אמר-היא אמרה פאקינג טאד. באמת, היא לא יכולה ללמוד קצת? מה אתם אומרים על הפלסטין-פלסטין שהיא צעקה בדיקלייר אינדפנדס? מיותר, הכרחי, צפוי?

plants and rags

New member
אני מופתע שאין רעש עדיין

עכשיו שבת, הרב עובדיה יוסף לא יכול לקרוא לה עיזה בינתיים. נחכה לראשון כשבכל העיתונים ימרחו את הכותרת: ביורק יוצאת משליטה, מכריזה עצמאות לפלסטין. הולכת להיות כאן חגיגה. הופעה טובה הייתה. מי שפספס דביל.

Pygmy puff

New member
לא היה פרסום, שוקי אשם.

כרגיל. כל התקציב יחצי ציבור או וואטאבר (פורסם פה פעם אבל אין לי כוח לבדוק. סכום בסך שקר-כלשהו, מן הסתם) הלך על החופשה של שוקי בקריביים. מובן למה הוא רוצה לברוח מכאן, הוא בטח מפחד שיתנקשו בו אחרי כל הביטולים.

plants and rags

New member
דווקא שוקון שיחק אותה עם ביורק

והוא מבטיח להחזיר אותה בחורף. ואני אומר: שוקי, רק אתמול היא הייתה כאן. זה די והותר. לך לנוח בקאריבים.

Seasonal Beast

New member
זהו,

הרי החורף זה ממש אוטוטו, למרות שאנחנו בישראל, וזה תלוי בהגדרות החורף של ביורק[אתם חושבים שזה יהיה התירוץ לביטול? 'ביורק סירבה להגיע בחורף, מכיוון שאין חורף בישראל
'].

Pygmy puff

New member
פלסטין פלסטין

צפוי, אבל עדיין היה ההיילייט של הערב. חכו לדיווח של כתבנו לענייני תרבות בחדשות סוף השבוע.

Seasonal Beast

New member
חיפשתי, אך זה מתעכב.

לא אשמתם. לכתוב דיווח על שתי הופעות בין-לאומיות זה נורא קשה. במיוחד אחרי סיקור הפלסטין-פלסטין של ביורק. דרמה כזאת לא רואים בכל יום, אם כי היו צריכים לצפות לעוד דרמה נוסח -אל תופיעי בבריכת הסולטן, מתרעטלת בציבור שכמותך-. תגידו, אתם חושבים שמעכשיו היא תהייה 'מוקצה' בתרבות הישראלית? הרי את ג'נין-ג'נין קטלו פה. מסכנה, בטח בהופעת חורף היא תופיע מול קהל קטנטן, אם בכלל.

Gremshnit

New member
חחח היא באמת צעקה פלסטין פלסטין?

מפגרת, מה היא מבינה בכלל?! לא אוהב אותה יותר!
חח סתם, נו, אבל היא באמת מטומטמת. והשיר הזה די יצא מפרופורציות. כאילו, את לא יכולה לטייל לך בעולם ולצרוח עצמאות לכל עם מחורבן בלי לדעת שום רקע. אין שום קשר בין טיבט לפלסטין. וכדאי שהיא תשתוק, כי זה נראה כאילו היא סתם רוצה לעשות רעש ושיתייחסו אליה כאל ספיישל. זה אומנם יכול לשים אותך עמוד ראשון בצהובונים, אבל באותה מידה יכול גם לקבור לך את הקריירה וסתם לעצבן אנשים. ועוד מילא היית צורחת פלסטין בארץ, לזה היינו מוכנים, אבל במדינה זרה?! מה הקשר בכלל, למה שיהיה להם אכפת מפלסטין. במילא כל העולם מרחם על האם הערבייה שבוכה כמו פרה על בנה המחבל שהתפוצץ והרג חפים מפשע. קל לרחם על המיעוט, אבל צריך להבין שזה הרבה יותר מורכב.

plants and rags

New member
מה?

כשהמנהל אמר שהיא צעקה פלסטין פלסטין הוא המשיך את הקו ההו כה מבודח של השרשור שהעמיד פנים שהתקיימה הופעה בארץ. ביורק לא אמרה פלסטין פלסטין בשום מדינה זרה. אולי אם היא הייתה מגיעה לכאן והייתה ניתנת לה ההזדמנות היא הייתה עושה זאת. עד אז, תירגע. הניסוח שלך אינוולידי.

Seasonal Beast

New member
התמונות התחילו לדלוף לרשת.

הנה המחווה לגשר המיתרים. זה היה ממש מרגש. למישהו יש עוד תמונות?

קוֹבּ

New member
אהבתי את התלבושת.

מי שלא שם לב, היו לה עגילי מגן-דוד שגולפו משזיפים. וגם אהבתי את הכומתת נח"ל שהיא שלפה פתאום מהתחת בArmy Of Me.

למעלה