The Purple Sheep
New member
היה ממש טוב ../images/Emo45.gif
וואי היה מזה סבבה, כן גם הקטע שנכנסתי בחינם, והם נתנו הופעה מזה טובה ומצחיקה, המון מצחיקה, עם אנשים מצחיקים בקהל, בקיצור אני יכול להגיד שהיה תכנון או משהו כזה אבל הם אילתרו מלא והמתופף, הוא הבנאדם הכי כלי בעולם, הוא ממש מצחיק, איך קוראים לו? והיה קטע שאיזה כמה בנות כתבו שלט ואז יהלי התחיל לצחוק באמצע השיר, אחר כך מסתבר שבשלט היה כתוב "יהלי אני בהריון"... בקיצור היה טוב, והגעתי בדיוק לשיר הראשון
ופוגו במוניקה סקס-היה לי קצת מוזר ולפעמים זה היה גם לא קשור, בהופעות של היהודים זה עוד די סבבה, אבל הפעם, לא יודע, גם האולם היה קטן וזה... והיה קטע מממש מעצבן בסוף יהלי השאיר את המפרט שלו בגיטרה, ואז נורא רציתי אותו, אז שאלתי את זה שמכוון ועושה כל מיני שטויות על הבמה אז התחיל לצעוק עלי וזה, אז אחר כך שאיזה מישהו אחר בא לקחת את המפרט הוא ממש צעק חזק והתחיל להשתגע, כאילו מה? כולה מפרט! אני בטוח שאם הייתי מבקש את מיהלי הוא היה נותן... לא חשוב...
וואי היה מזה סבבה, כן גם הקטע שנכנסתי בחינם, והם נתנו הופעה מזה טובה ומצחיקה, המון מצחיקה, עם אנשים מצחיקים בקהל, בקיצור אני יכול להגיד שהיה תכנון או משהו כזה אבל הם אילתרו מלא והמתופף, הוא הבנאדם הכי כלי בעולם, הוא ממש מצחיק, איך קוראים לו? והיה קטע שאיזה כמה בנות כתבו שלט ואז יהלי התחיל לצחוק באמצע השיר, אחר כך מסתבר שבשלט היה כתוב "יהלי אני בהריון"... בקיצור היה טוב, והגעתי בדיוק לשיר הראשון