היה ממש כייף איתכם בימים שהיתי פה..

ronen1981

New member
היה ממש כייף איתכם בימים שהיתי פה..

ואני מקווה שלכם היה קצת יותר מענין ונחמד מהנוכחות שלי בפורם. אני מאחל לכולכם למצוא אהבה ואושר ושתמצו את הפוטנציאל שבכם ותעשו חיים ותיהיו בריאים. אני אמנם עדיין בערך סינגל אבל מקווה שלא לאורך זמן (תוך כמה דיטים אני מאמין ומקווה שמעצמו אני והנסיכה שלי "נוגדר" כחברים ואז לא אהיה סינגל יותר למשך תקופה לא ידועה....) למרות שלדברי הבאים בעינכם אולי יהיה פחות תוקף בשל גילי בכל זאת אני יגיד לכם אל תגידו נואש לעולם בחיפוס אחר החצי השני ,כל בוקר גשו למראה ותזכירו לעצמכם כמה נפלאים אתם וכמה שמגיעה לכם מישהי(מישהו) נפלא כמותכם. ואני בטוח שלכולכם יבוא היום שימצא החצי השני שלו חיכיתם וחיפסתם אחריו זמן זה או אחר. אני נפרד מכם ברוח טובה ואני מאמין שאני עדיין בתקופה הקרובה ימשיך לעקוב אחרי הפורם כמקודם באופן סמוי יותר ואלי פעם ב יכתוב הודעת תגובה לדבר שיחיב תגובה אבל ההשתתפות שלי והנוכחות שלי תתמזער עד מאוד (ובהנחה ואכן תיהיה לי חברה תפסק בסוף כמעט לחלוטין). תודה לכם שעזרתם לי לעבור עוד שלב בחיי ועזרתם לי להגדיל תאור שבחיי. נשיקות וחיבוקים לכולם. שלכם בידידות רונן. נ.ב ליאן אני אבין אם תחליטי להוציא אותי מהתחרות זה בסדר גמור ,לי חשוב להיות נחשק כרגע רק בעיני אישה אחת ובינתיים עושה רושם שזה המצב. אז אני בעיני מנצח .

dudusch

New member
איש, מפרגנים...../images/Emo9.gif

טוב לראותך הולך משדותינו, סימן שמצאת אהבה. דיר בלאק שתחזור אלינו, בגלל שכבתה הלהבה. מצה הכל, זה חלק מהחיים, החזר לעצמך את הצבע ללחיים. שא ברכה, וסע מפה, מכל חברי הפורום...

ronen1981

New member
אני יודע ,הזהרתי שקשה להעלם .מאמר

על צבעים והמיניות שלנו. מאמר מענין לקרא..........http://iwomen.msn.co.il/msn/Nnewalter3.asp?Artcl=479 הכי משעשע זה אם בודקים את זה עלי אני כילד אהבתי הכי בעולם את כחול וירוק. וכיום את אדום ולבן. (שהינם הפכים במאמר) במקרה חלק מהתמונות שלי לפורום לבשתי חולצה אדמה ומכנס שחור. וחולצה לבנה-פנינה ומכנסים שחורים. אז מה זה בעצם אומר?..........קטעים.

וואלה קטעים

קראתי את הפתיחה של המאמר ועצרתי. קפצתי לארון הבגדים לבחון צבעים שולטים. בדקתי את הריהוט שאני בחרתי בבית. חזרתי למאמר. הצבעים השולטים בארון שלי הם שחור, לבן, סגול ובורדו. הצבעים ששולטים בריהוט הם כחול ותורכיז. ניגודים על ניגודים על ניגודים...

למעלה