היה מעולה.

Dug E

New member
היה מעולה.

היו הופעות יותר טובות אבל היה מצויין. פלייליסט (לפי הסדר)- 1. מסעדות דגים 2. אם הדרך 3. ורד 4. היום שלנו 5. אציטון 6. פ"ת 7. פירמידות (רק המנגינה,שהיה אחד הטובים אגב) 8. זה היה ביתי 9. טמפון עם דם 10.מה לאכול (סולו דני סנדרסון) 11.אלטזעכן 12.זה עושה לי שמח 13.התגעגתי 14.פולנים 15.ולמרות הכל 16.עין הנמר 17.לונדון 18.בקבוק עלי 19.סרט של סקס 20.מסעדות דגים (לכבוד ה"יומולדת" אחד ביקש לעלות לבמה וקיבל..ניר היה רק עם הקלידים והוא חש שהוא שר הארדקור,זה היה אחד המצחיקים) 21.טניס

sabag12

New member
../images/Emo54.gifבכמה הופעות מלאות היית?

שאתה ידוע שהיו יותר טובות ?

Dug E

New member
בבארבי כ"ס בינואר ואוק' בת"א

המלאות היחידות שהייתי.. כל השאר החינמיות כולל בשבילי את היותר טובות..מבחינת הקהל בעיקר. וחוץ מזה למה אני חייב לך הסברים?

פרקשון

New member
הופעה טובה באמת

היה גדול שהביאו את דני סנדרסון, אבל הם שרו פחות שירים מפעם שעברה ועוד העלו את המחיר! ושכחת לציין את קיפוד קרח לא?

Dug E

New member
לא זכרתי אם הם עשו אותו או לא

אז לא רשמתי:p הצלילות של אותו הלילה

אכן היה בנזונה.../images/Emo26.gif

באתי להופעה לברר אם אני בכלל עדיין אוהבת את התופעה הזאת שנקראת אינפקציה, והגעתי למסקנה ברורה- לשמוע אותם בבית זה סביר, אבל הופעות של אינפקציה זה עדיין הדבר הכי היסטרי ומגניב שנתקלתי בו אי-פעם (כנראה יש לי חסכים. אבל זו בעיה שלי) אז מה אם ניר שכח אקורדים, מילים ואת עצמו איפשהו במקום אחר לגמרי, ואז מה אם כמה צלילים התפספסו פה ושם וחפיף אם שיחת הקהל העיקרית היתה הבגרות בהיסטוריה, אינפקציה בבארבי זה שכרון חושים אחד גדול עם כל האנרגיות המטורפות שרצו שם, פשוט שכחתי את כל צרות השגרה שלי והתמכרתי לשירים, לגימיקים (דני סנדרסון!11. מישהו עוד שם לב שכמעט כל האורחים מבחוץ עושים את 'מה לאכול'? / בובות ברבי על המיקרופון/ סולן שנותן לקהל לשתות מים / ילד בן 15 עולה לבמה וצורח מסעדות דגים) ולבדיחות ההזויות. לפגוש חברי-קהל מוכרים ולגלות שאפשר לרקוד את 'התגעגעתי' (עד עכשיו חשבתי שזה סתם שיר מעאפן, למען האמת) ולמצוא את עצמי אומרת 'מה, כבר נגמר
?' גרמו לי להבין ללא ספק שאני הולכת לדפוק נוכחות בהופעה הבאה, שימו לב - בארבי כפר סבא 7.7.2006 - תבואו , יהיה כיף, כרגיל. אין, פשוט אין על הלהקה הזאת. נספחים: צילמתי מלא תמונות גרועות, וכמה קטעי וידאו טובים, ברגע שאני אמצא את הכבל USB שלי תוכלו להנות מהם. וגם: תהיה מתישהו בקרוב הופעה בברקה בבאר שבע, אף אחד בנתיים לא זוכר באיזה תאריך אבל כשנזכור - תדעו על זה.

ס ט י י ק

New member
אע?! 7.7?!

יש בלאקפילד>< ואם לא בלאקפילד זה יום שישי אעאעאעאע מה עם חיפה? או ימי חול? ]:

AvtipuS

New member
כוסאמם %&!%$$

מ-ה- 6.7 אני בארה"ב
כן, אני מעדיף הופעה של אינפקציה.

פרקשון

New member
7.7 תאריך קדוש

ברי חוגג 50 פורטיס חוגג 53 אני חושב הם מופיעים בזאפה באותו יום אם זיכרוני אינו מטעה אותי

צכילה

New member
../images/Emo60.gif כוסאמו

יאו זה פשוט חסר רגשות מה שהולך עם התאריכים, כל הופעה טובה של להקה היא ביום שישי, פאק מה עם הדתים?! אני אישית נשבר לי!

כשלהקה כותבת תכנים כמו

התכנים של אינפקציה, הם לא מעלים בדעתם שיהיה מישהו דתי שירצה לבוא להופעה..

צכילה

New member
../images/Emo60.gif אויח

נו באמת התכנים שלהם לכולם לכל ישראלי\יהודי\אנא ערף, זה שאנחנו דתים זה לא אומר שבגלל תוכן מזורגג לא נשמע את הלהקה, ושם לב שכמעט כל ההופעות הטובות, שפשוט אתה מפסיד שאתה לא בהם זה או בשישי או בחג :\

ההופעה בברקה ב4.7

יוצא יום שלישי בשעה 22:00 אינפקציה לכליות! סוף סוף בבאר שבע!

למעלה