היה מפגש היה מפגש!|

היה מפגש היה מפגש!|../images/Emo223.gif

אני אומרת את זה כי סוף סוף ראינו מישהי שהיא לא אני או נועה או שני חח יעל באה! יש גם תמונות להוכחה במצלמה כלשהיא.. וכשראינו אותנו שני כבר נטשה לסנטר =[ טוב אם כבר פתחתי שירשור חדש אז אם יש לכן תמונות או משהו תעלו

בנטליקע

New member
יאק הברזתי =|

ההורים עשו לי בעיות כך ש..הגעתי רק ברבע ל4 לעזריאלי אז ראיתי אנשים מהפורום בלי קשר למפגש (נועץ, אלינה ונראה לי שגם את נועה מרחוק באיזה -4) WHOOPS.

Rose131

New member
אותי?../images/Emo2.gif../images/Emo29.gif

הייתי במינוס 4 כמה זמן...

בנטליקע

New member
כי לא הייתי בטוחה../images/Emo4.gif

ופעם כשאמרתי לך ולספיר שלום לא זיהיתם אותי בכלל..חח טראומה.

אני הייתי מזהה אותך!../images/Emo223.gif

וגם חיפשתי אותך כי ראיתי סקייטרים ונזכרתי שלא יצא לי לפגוש אותך ;[

בנטליקע

New member
כה חבל =|

הייתי בעזריאלי אולי 20 דקות וגם ככה לא היה לי טלפון שלך או משהו.. אבל לא נורא פעם באה

Noa Tsror

New member
חעח

אני ראיתי בנטללל בנטל יפעעע
בנטל רצה XDD בנטל אדומה XDD

בנטליקע

New member
חח תכלס הייתי בטראומה

נראה אותך רצה מעזריאלי לסנטר בלי לעצור ועוד לבד! חח כפרה עליך =))

tomact

New member
בלעכס.

הייתי שם, ב1, ליד הקולנוע. ולא ראיתי אותכם. יש יותר מידי אנשים ג'ינג'ים וכובע של סנטה, ושאלתי את כולם אם זה הם. [אפילו בן אחד.]

whatascene

New member
אז כנראה לא את הסנטות הנכונים!

(או נכונות) תמיד צריך ללכת לפי הג'ינג'ים הטבעיים, הרבה יותר קל..

yaelrs

New member
חח באתי!../images/Emo192.gif

XD כן, באתי, אבל הלכתי ליד הקולנוע וחיפשתי את שני ולא מצאתי.. ואני חושבת לעצמי 'כמה קשה למצוא מישי ג'נג'ית עם כובע סנטה?!?' חח אבל לא מצאתיP: חח לאמשנה, ראיתי על הגג את ספיר ונועה ונועה חחP: ואהמ, ספיר אם את יכולה לשלוח לי קודם את התמונה כדי שאני אוכל לאשר אותה לפני שאת מעלה חחחP:

אין לי תמונות..../images/Emo223.gif

זה הכול נועה צילמה במצלמות של אחרים חח לא נורא צריך תמונות

D a r k B o y

New member
מה?!?!?!?!?!?

לעזאזל! הייתי שם עם תום ועוד כמה אנשים והלכנו לקולנוע בערך ב1 וישבנו שם יותר משעה ולא ראינו אף אחד!!! =\ =\ =\ =\ הלכתם משם או משהו?? או שבכלל שיניתם את המקום או שעה או משהו? אוף זה כל כך מבאס... =\

נמ..../images/Emo223.gif

קצת לפני 1 היו שם מלא אנשים מגרין דיי וביניהם הייתה גם המנהלת שלנו אני באתי ועברתי מלא.. בטוח ראיתי אתכם ולא ידעתי שהייתם מהפורום ;[

whatascene

New member
אני הסתובבתי שם עד 1 בערך ואח"כ

חזרתי שוב.. נו בחייכם, כמה ג'ינג'יות עם כובע סנטה כבר היו שם? =\ אפילו נועה (סופרשיפ) זיהתה אותי ועוד מהקומה למטה! חח

whatascene

New member
לא נורא, אנחנו משתפרים!

אולי פעם הבאה יצא אפילו שנהיה באותו זמן באותו מקום.. ויותר מ3 אנשים!

למעלה