היה מפגש מועיל, בקשה למושבניק

marina38

New member
היה מפגש מועיל, בקשה למושבניק

במסגרת המצגת שלך נתת לינקים שימושיים לאתרי חיפוש עבודה ועוד... התוכל לפרסם אותם כאן או אפילו לשים כאן את כל המצגת שלך? בברכה,

alf4

New member
מצטרפת לחיזוקים ועוד שאלה..

וזה לא סתם לקח כל כך הרבה זמן. היה הרבה מאד מידע שימושי מתחילת הדרך והגשת הטפסים ועד ללנדינג ולימים הראשונים וזה תרם לכולנו המון ! תודה ! נשארה לי שאלה שהכנתי אך שכחתי לשאול: מה קורה בקנדה באזורים השונים לגבי זיהום אוויר ואנטנות סלולר ?

mikki01

New member
אם תגלי שיש הרבה אנטנות סלולריות

וזיהום אוויר זה ימנע ממך להגר ?

alf4

New member
אם אני אדע על מקום עם ריבוי

אנטנות או זיהום אוויר כמו בחיפה, אני בוודאי אבחר לגור במקום אחר. כמובן. גם היום אני גרה הרחק ממקומות מזוהמים, למרות שבעלי נוסע זמן רב לעבודה. זה שיקול מבחינתי.

mikki01

New member
אז אולי לא כדאי לך להגר

זיהום האויר בקנדה בערים הגדולות אינו שונה מכל עיר אחרת ועל כיסוי האנטנות הסלולריות אין הבדל מהארץ (למרות שידוע שככול שיש יותר אנטנות הקרינה פחות מסוכנת) ואם זה אצלך כל כך חשוב אז אולי לא כדאי (למרות שאנחנו חשופים למזהמים סביבתיים הרבה יותר גרועים מאלה וקרינה הרבה יותר מסוכנת שאינה במקורה מאנטנות סלולריות

alf4

New member
אין צורך להיות קיצוניים...

זה מהווה שיקול כמו שזה היה מהווה שיקול אם הייתי בוחרת להעתיק את מקום מגוריי כאן בארץ.. אני מודעת לכך שמזהמים יש בכל מקום וגם קרינה מסוגים שונים. אבל אם הייתי רוצה לדעת לאן אני נכנסת לפני שאני נכנסת. פשוט עד כדי כך.

mikki01

New member
יותר גרוע

יותר גרוע במונחים של צפיפות אנטנות סלולריות וזיהום אויר

mikki01

New member
Right

But apparently she does not care to hear that she does not want Cellular antennas regardless if it is good and bad she wants Clean Air which Toronto or any other city in Canada for that matter can be as bad as Haifa So for her immigration is not good

alf4

New member
בסדר. אז טורונטו כמו חיפה. ומה עם השאר ?

שאלתי על אזורים, פרובינציות או יישובים שהם פחות מזוהמים. אין בדעתי ללכת עם 'הראש בקיר' לא בארץ ולא בקנדה. קנדה טובה מסיבות אחדות ורעה מסיבות אחרות, כמו כל מקום. אני רוצה להכיר ולדעת גם את הטוב וגם את הרע.

MichCantor

New member
וויניפג לדוגמא

אני חיי בעיר כ-4 חודשים ולא הבחנתי או הרגשתי זיהום אוויר כלשהו. כנראה בגלל שאין כאן הרבה תעשייה. האוויר נקי וצח.

ydamyi

New member
תודה למושבניק ואמיר עבור המפגש

אני מצטער שהתגובה שלי מגיעה באיחור, היה מפגש מעניין ושמחתי לקחת בו חלק.

למעלה