מפגש פורום - הסיכום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo106.gif
קודם כל, תודה. תודה לנועה המקסימה שאירגנה את המפגש ווהשקיעה ופינקה את המשתתפות. הגענו בשעה המתוכננת, נועה, תמי אוריינוש ואני. כעבור מס' דק' הגיעה אופק המקסימה ואחרי עוד כרבע שעה הגיעו אוראלוש ונעממהה התותחיות שהביאו איתן עוד חברת פורום (בפוטנציאל). אחרי הכרות חיבוקים ושפגטים התיישבנו על הדשא ו...שיחקנו. לא סתם משחק, אלא "חבילה עוברת" עם משימות הקשורות להתעמלות כמובן. רצנו, נמתחנו (שפגטים), מדדנו (בטן), צחקנו (בדיחות), אה..כן, וגם עשינו זויות! והיה כל כך כייף לראות שכולן משתפות פעולה בשימחה. אושר. בשעה שמונה נכנסנו לאימון באולם. אחרי מתיחות וחימום התחלנו את האימון. ואני חייבת להגיד שהרמה של חברות הפורום לא רעה בכלל (טוב רובן, לא אני...
). ממה שראיתי, אופק המתוקה עבדה על פליק פלאקים אבל הסלטות קדימה שלה היו יפות במיוחד, נעממה המוכשרת עבדה על ערביות סלטה גבוהות במיוחד (וזה הזמן להגיד לה - תעשי לבד! זה היה מעולה!), אוראלוש עבדה על ערביות פ"פ וגם אוריין (שאחרי כמה ניתורים בטרמפולינה נתפס לה הגב..). נועה, המנהלת הסופר מוכשרת שלנו עבדה על ערביות סלטה מדהימות!!!! ("אני באתי לעשות רק חימום...")... ולבסוף תמי, שעשתה ערביות פ"פ ועוד מיליון פ"פ יחד איתי (מהמקום), אבל רצה איתי ממכשיר למכשיר, על הקורה פירואטים, עליות סבב במקבילים (נועה - גלישה סלטה), ובטרמפולינה היא ביצעה סלטות לפנים. בקיצור...אני ממש שמחתי לגלות את הפנים מאחורי הניקים, יש לנו חברות פורום מדהימות, חכמות , הכי טובות שיש! תודה לכולכן, לכל אחת מכן, על תרומה לערב יוצא דופן ועל החוויה המדהימה שהענקתן לי - אני אוהבת אתכן.