היה מפגש מצויין!

Tammie

New member
היה מפגש מצויין!

ממש נהניתי! אני כבר אחרי מקלחת ושוכבת במיטה :) מה אתן אומרות? קובעים תאריך למפגש הבא?

אמא לה3

New member
היה כזה כייףףף!!!!!!!

פרטים וסיפורים בבוקר, עכשיו אני יותר מדי עייפה.

אמא לה3

New member
מפגש פורום - הסיכום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo106.gif

קודם כל, תודה. תודה לנועה המקסימה שאירגנה את המפגש ווהשקיעה ופינקה את המשתתפות. הגענו בשעה המתוכננת, נועה, תמי אוריינוש ואני. כעבור מס' דק' הגיעה אופק המקסימה ואחרי עוד כרבע שעה הגיעו אוראלוש ונעממהה התותחיות שהביאו איתן עוד חברת פורום (בפוטנציאל). אחרי הכרות חיבוקים ושפגטים התיישבנו על הדשא ו...שיחקנו. לא סתם משחק, אלא "חבילה עוברת" עם משימות הקשורות להתעמלות כמובן. רצנו, נמתחנו (שפגטים), מדדנו (בטן), צחקנו (בדיחות), אה..כן, וגם עשינו זויות! והיה כל כך כייף לראות שכולן משתפות פעולה בשימחה. אושר. בשעה שמונה נכנסנו לאימון באולם. אחרי מתיחות וחימום התחלנו את האימון. ואני חייבת להגיד שהרמה של חברות הפורום לא רעה בכלל (טוב רובן, לא אני...
). ממה שראיתי, אופק המתוקה עבדה על פליק פלאקים אבל הסלטות קדימה שלה היו יפות במיוחד, נעממה המוכשרת עבדה על ערביות סלטה גבוהות במיוחד (וזה הזמן להגיד לה - תעשי לבד! זה היה מעולה!), אוראלוש עבדה על ערביות פ"פ וגם אוריין (שאחרי כמה ניתורים בטרמפולינה נתפס לה הגב..). נועה, המנהלת הסופר מוכשרת שלנו עבדה על ערביות סלטה מדהימות!!!! ("אני באתי לעשות רק חימום...")... ולבסוף תמי, שעשתה ערביות פ"פ ועוד מיליון פ"פ יחד איתי (מהמקום), אבל רצה איתי ממכשיר למכשיר, על הקורה פירואטים, עליות סבב במקבילים (נועה - גלישה סלטה), ובטרמפולינה היא ביצעה סלטות לפנים. בקיצור...אני ממש שמחתי לגלות את הפנים מאחורי הניקים, יש לנו חברות פורום מדהימות, חכמות , הכי טובות שיש! תודה לכולכן, לכל אחת מכן, על תרומה לערב יוצא דופן ועל החוויה המדהימה שהענקתן לי - אני אוהבת אתכן.

Tammie

New member
איזה סיכום מעולה!

היה ממש כיף, ולמרות שחזרתי הבייתה מותשת אחרי יום של נסיעה הלוך חזור לעבודה בירושלים אני לא מתחרטת לשנייה שבאתי. כרמית לא כתבת על עצך אז אני אשוויץ בשבילך- כרמית עשתה מלא פ"פ מהמקום, ערבית פ"פ, ערבית טמפו. עליות סבב על המקבילים ודניש על הטרמפולינה, ובתור חברת הפורום הבוגרת ביותר זה ממש ממש ממש מכובד! גם אני ממש שמחתי לראות את כלכן, מחכה לתמונות!

אמא לה3

New member
אופס...נשלח לי באמצע...

שמרת לי מעולה! הרגשתי ממש בטוחה. מהיום, רישמית, את המאמנת שלי! לגבי התמונות אני עוד לא יודעת אם אני אעלה אותן, זה תלוי בהסכמת כל הנוכחות...

Tammie

New member
כנ"ל עליך!

בחיים לא הייתי עושה עליית סבב אםלא היית שם! וכמובן תודה על המחמאה- זה אומר לי המון

orelushg

New member
וואי היה ממש כיף!!!

אמנם לי אישית היה אימון דפוק
אבל היה ממש נחמד להכיר אתכן
אז יאללה מי באה שבוע הבא??? וחוצמזה יהיה לי קצת יותר שקט מבחינת להיות על כל המכשירים, הפעם הגעתי עם יעד מוגדר ואי אפשר לומר שעמדתי בו!!!
לצערי...
אבל יאללה יהיה טוב!!!!

אמא לה3

New member
שתדעי לך

שממש התרשמתי ממך, את יחסית מתעמלת מעט זמן וכבר הגעת לרמה כזאת? זה אומר הרבה, אה, כן...את מקסימה...

orelushg

New member
חחח... הסמקתי...

בלי קשר אליך, מבחינתי זה היה אימון לא משו
היה לי כבר פליקפלקים מעולים ועשיתי כבר די הרבה ערביות פליקפלק די טובות ואז אחרי פסח הגיעה לי נפילה
אבל אני לא אדון בזה כאן.... זה לא שייך... היה כיף לראות אותך ואתן כולן!!!! כולכן מתוקות
אהה וכך הכבוד על הפליקפלקים!!!! ד"ש לאוריין היא מתוקה כזאת
שבוע הבא כולן באות כן?

אמא לה3

New member
אולי...

האמת היא שכל כך נהנתי שחבל על הזמן, אבל יום ד' זה יום קשה לי, אני מתרוצצת בין שני מקומות עבודה, הנסיעה לתל אביב לאימון לא קלה לי גם מבחינת הסידור לילדים...נראה אולי עוד יצא לי להגיע מתישהו...

מפגש חלומי

תודה לכל הבנות שהגיעו למפגש: אמאל'ה3, נעממה, אוראלוש, נועה כ, אופק, תמי ואוריין! הייתן מדהימות! אני כל כך שמחה שבאתן ומעריכה את המאמצים שעשיתן היה לי לכבוד גדול להכיר אתכן אישית. בד"כ אומרים שכשפוגשים במציאות מישהו מהאינטרנט יש אכזבות, אבל לא חיכו 7 הפתעות נעימות וחלומיות במיוחד! נשיקות

Xx ofek xX

New member
היה מעולה!../images/Emo13.gif

חחחח האמת שלא ציפיתי שתהיו כאלה נחמדות
ואתמול זה היה פעם ראשונה שניסיתי פליקפלאק ואני רוצה להגיד לכם.... שזה ממש כיף!!
:-
תודה לכולן ממש כיף להתאמן איתכן

אמא לה3

New member
בשימחה!

ממה שראינו יש לך פוטנציאל טוב, יש לך גוף נהדר להתעמלות ורצון ויכולת גבוהה, תתמידי, אל תתיאשי, אולי אם תספרי למאמנים שלך שהתחלת פ"פ הם יוכלו להמשיך וללמד אותך! בכל מקרה ממשיכה להמשיך ולעבוד איתך בפעם הבאה שנפגש.

נעממהה

New member
היה מעולה!!!!

רק שתדעו שכל הדרך למפגש ממש התרגשתי.. היה ממש מגניב לפגוש אותכם!! שפיציות!!! נועה, שכוייח על הפעילויות והאירגון- היה מטורף :) אופק- כבר אמרתי לך שאני מעריצה אותך שהגעת מכ"כ רחוק. ונראה לי שכולם חייבות להצדיע לאמא לה3 על האימון המטורף אחרי שלוש לידות... אל תדאגו, אני ותמי עוד נגלה מאיפה אנחנו מוכרות אחת לשניה.. חייבת לעוף לאימון :)

daksha2

New member
ורק אני לא באתי =[

האמת היא שבכל מקרה הייתי גם קצת חולה אתמול :\ מתי פעם הבאה? P: אתארגן מראש ואשתדל לגרור חברה ^^

למעלה