היה מפגש פורום? מתי? איפה? יהיו עוד ?ו... איזו מוסיקה ישמיעו שם? סתם,סתם.. :))
L LastShot New member 6/11/08 #1 היה מפגש פורום? מתי? איפה? יהיו עוד ?ו... איזו מוסיקה ישמיעו שם? סתם,סתם.. )
B betti10 New member 7/11/08 #2 היה שנה שעברה קודם שאנשים יתעוררו ויתחילו לכתוב פה ואז נחשוב שוב על מפגש עם רייכל. בלי אנשים איך יהיו מפגשים?
היה שנה שעברה קודם שאנשים יתעוררו ויתחילו לכתוב פה ואז נחשוב שוב על מפגש עם רייכל. בלי אנשים איך יהיו מפגשים?
L LastShot New member 7/11/08 #3 אני חשבתי רק מפגש של אנשי פורום,אבל... אם רייכל עצמו גם יגיע למפגש כזה, וואו, זה יהיה ממממממממממממממשששששששששש ענק!! את זאת שמדברת איתו(או עם האנשים שלו) וזה...כאילו, יש לך קשרים שם ? )
אני חשבתי רק מפגש של אנשי פורום,אבל... אם רייכל עצמו גם יגיע למפגש כזה, וואו, זה יהיה ממממממממממממממשששששששששש ענק!! את זאת שמדברת איתו(או עם האנשים שלו) וזה...כאילו, יש לך קשרים שם ? )
B betti10 New member 7/11/08 #4 לא בדיוק אין לי "קשרים", אבל כל אחד יכול לפנות להנהלה ולבקש מה שהוא רוצה... אפילו את. וזה לא רלוונטי כרגע... לא יהיה מפגש בקרוב. הוא עסוק עם האלבום החדש...זה יקרה בהמשך אני מאמינה... בינתיים נתענג על הסינגל החדש ובקרוב יצא האלבום השלישי במספר!
לא בדיוק אין לי "קשרים", אבל כל אחד יכול לפנות להנהלה ולבקש מה שהוא רוצה... אפילו את. וזה לא רלוונטי כרגע... לא יהיה מפגש בקרוב. הוא עסוק עם האלבום החדש...זה יקרה בהמשך אני מאמינה... בינתיים נתענג על הסינגל החדש ובקרוב יצא האלבום השלישי במספר!