היה משגע אצל מלכת הבובות והשטוזים -מפגש פורום

maorkad

New member
היה משגע אצל מלכת הבובות והשטוזים -מפגש פורום

תודה לכל המשתתפים היה נפלא שיהיה לנו אחלה שבוע

feyoula

New member
לא יכולה להרדם...

מהדהדים לי קולות של מרוקאיות תופרות :) סתם, אני פשוט סחבנית לילות מקצועית.. יאללה צ'או צ'או היה באמת כיף ותודה על האירוח החם!

בוקר טוב לכם.

אני כבר יוצאת החוצה ליום עבודה רגוע אמש לא הספקתי להודות לכם לכן עתה אודה לכולכם שטרחתם והגעתם עד צור יגאל אנחנו על המפה
שיהיה לכם יום נפלא לניר ,פיולה דודי " מוסך לב בשרון שלום! חחחחחחחחחחחחההה תודה לניר ,פיולה , אבישג שכמעת והגיע עם נעמי לקלקיליה
תודה לעומר ולאביו הנהג
תודה לשקד ולאימו
תודה לאילן שפינה לי את הגג
ותודה ענקית לדודי שאירגן טרח והגיע אליי עם גויה
בוקר טוב ויום נפלא דבוש

ניר חדש

New member
תודה לדבי המקסימה

היה פשוט כייף ומעניין לפגוש סוף סוף את כולם. דבי: קיבלתי זריקה פה ופה, וכואב לי פה ופה.... יום טוב לכולם!

מפגש הפורום -לאלה שהיו

תודה ענקית לדבורה שלנו על האירוח החם והאוהב...הרגשנו כמו בבית ואכן הופתענו לגלות שמלבד שחר-נמו-ברבאבא, יש חיים בצור יגאל (חשבתי שהוא אכל גם את כל התושבים חחחח) שמחתי לגלות שמעבר לזה שבמציאות את מקסימה כמו בפורום\טלפון -את גם הרבה יותר "שרוטה" ביום יום
תודה,תודה,תודה
לכל המשתתפים שהביאו,טרחו ועשו מאמצים להגיע: לאילן סביר שהסכים לוותר למעננו על הצגה (תודה שיצאת מורווח)... לאבישג שלמרות היום העמוס ותלאות הדרך הגיעה ולנעמי (אני מאוהבבבבב
) לעומרי שסחב את אבא מלטרון ו"ייבש" אותו בקור בחוץ לשקד שגרר את אמא מראשל"צ למאור שאולי לא ידעתם,נאלץ לישון ולבלות את שישי-שבת בסטודיו בת"א כדי להגיע.... לחמוטל ששלחה המון מסרים ועשתה ניסיונות רבים כדי להגיע לניר על האיסופים וההסעות (הוא החזיר אותי עד הבית החמוד) ועל חברה נעימה בדרך את חמוטל וניר השארתי לסוף כי הם גם הצליחו להפתיע אותי..... את השאר אני מכיר מהחיים או מתמונות כאן....אותם פגשתי לראשונה...איזה שווים הם...אמאאאאאאאא...היפה והיפה... הם "כמעט" חתיכים כמוני!!!! את שאר חוויותי מהמפגש אכתוב בהודעה נפרדת לאלה שלא היו וביקשו לשמוע ד"ש חם מהגוויה שנעלבה שקראנו לה ככה נהנתי ושמחתי לקרוא שגם אתם-מקווה שתירצו ותעזרו לי לקיים מפגשים נוספים כאלה בעתיד אוהב מאוד,שבוע טוב וחג שמח ומלא באור,אהבה וחיוך גדול

ooommmr

New member
המפגש היה טואוב! ממש נהנתי!

המשכתם הרבה אחרי שהלכתי?

לניר וחמוטל - כשמגיע מגיע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לניר - קלות??? רק ק ל ו ת ??? מחמאה כזו ועוד ממני....ואתה מסמיק רק קלות?????? קח דוגמא מחמוטל,לה לפחות הסמקתי את הכנפיים שזה כבר שטח רציני ונרחב הרבה יותר! אבל כשמגיע מגיע!!!!! במיוחד בגלל שאתם שווים ויפים חיצונית ופנימית גם יחד!!!

גם אני התיבשתי כשריאיתי את ניר ישר חשבתי על

חתן כלבבי לבתי
אך כשחמותל נכנסה הבנתי מיד שיש כאן מתחרה רצינית. דודי יש לך טעם משובח. so do i

ברור שיש לך טעם משובח ואני ההוכחה לכך ../images/Emo8.gif

אהבתך אלי בהחלט מעידה על טעם טוב,איכותי ונדיר שיש לך.....

ניר חדש

New member
תודה תודה תודה...

איזה כייף לשמוע את המחמאות האלה :) אתם מקסימים. נשיקות דבי ודודי :)

למעלה