היה מ-ע-ו-ל-ה!!!

The Macker Girl

New member
היה מ-ע-ו-ל-ה!!!

חבר'ה, כל מי שלא בא לכפ"ס - הפסיד! אחת ההופעות הטובות ביותר שראיתי (וראיתי הרבה)! אמנם לא היו הרבה אנשים, אבל היו המון אנרגיות חיוביות באוויר. פוסט פאניק (הלהקה של דרור מוהר, המנהל במה של מוק) נתנו הופעת חימום מצוינת! אחרי זה עלה מוק... מחופש ל"אביב גפן שמחופש לזאב רווח". משהו הזוי בטירוף, ובהחלט מעניין. איילה ומרי התחפשו לנערת הוואי ואחות. מאוחר יותר, עלה ש"ס לבצע את "תן לפה ת'מיקרופון" בגרסה קצת מעוותת, אבלל ללא ספק קטלנית! למרות שכל הציוד התפרק שם, היה בהחלט מהנה. כמה תודות ודברים חשובים: תודה למנשה על ההסעות, למיכל על הפרוטקציות, לתקרה של הבארבי שלא נפלה עלינו... וזהו :) הדר, היה נחמד להכיר! נתראה בשמחות

hypnotic poison

New member
נתראה בשמחות???? ../images/Emo12.gif

לא שמענו את זה היום כבר ??? חיחיחיחי...
הנה הדיווח המסוקר (אמנם של צליל אבל...) שהבטחתי:) בן שים לב! - קיימתי!!! אממ........ צליל קיימה בשבילי!
אחחחחחחחחחח..... איזו שינה מעולה זאת הולכת להיות
בהחלט היו אנרגיות טובות אני מקווה שהם ילוו אותי לאורך כל השבוע
ועל זה נאמר אמן
תודה לצליל הדר ניקי ו...פילדי שעשו את הערב הרבה יותר נחמד. צליל - לפחות את אמרת תודה!!!

The Macker Girl

New member
מה??? שמענו את זה כבר???

"עוד מכתב??? איזה כיף! תודה חמודה" :) :) :) חחחחחחחחחח תזכירי לי שפעם הבאה שאנחנו שם להביא 35 ש"ח ספייר... והעונג היה כולו שלי :)

ברור שתן לפה ת'מיקרופון היה מעוות

היו חסרים 3 אנשים די רלוונטים... :) ולמה את לא מזכירה לי להרוג אותך??

The Macker Girl

New member
שבקניק, אתה צריך להרוג אותי :)

בוא נקבע יום ושעה... (ואולי לא?) הם שרו את "תן לפה ת'מיקרופון" יחד עם בתים חדשים שש"ס הכניס, ומוקי שר גם בתים מ"מספר 1". היה מגניייב :)

היה לי מאוד מאוד...

נעים להכיר אותך צליל מותק ! עשית את ההופעה הרבה יותר מצחיקה !! ומיכלוש , גם אותך היה נעים מאוד להכיר סלחי לי על החוסר טקט שלי (" ואו ! את ממש נמוכה !! ") תמסרו לניקי שאני לא שונאת אותה...רק את הצמות שלה.... היה בהחלט הופעה מעולה !! נהנתי מכל רגע !! " תן לפה ת'מיקרופון " היה ממש מעולה !! רק אתמול קלטתי כמה ש"ס מוכשר... ואמא שלי כמעט זרקה בקבוק על מוק בגלל המשפט " עכשיו אני רואה אותכם בסגול...או שלא...סתאםםםםםם" מזל שאחותי עצרה אותה ברגע האחרון... אוהבת המון !

slim_girl

New member
היה ממש כיף!!!

היה ממש כיף!!! יצאתי עם תמונה עם מוקי...! התבאסתי שלא היו יותר אנשים - בשיל מוק כמובן, בשבילי היה יותר טוב - יותר מקום - פחות לחץ! באמת מי שלא בא הפסיד....! Slim.

בהביבו

New member
צ - ל - י - ל !!! כנסי!

הסיקור שלך נכנס למאמרים לקטגוריה חדשה. (של סיקור הופעות של מוקי כמובן) מעכשיו, כל מי שרוצה לסקר את ההופעות של מוקי, כמובון מוזמן לומר לי על זה ולסקר, וזה ייכנס אל המאמרים!
צליל. (וגם למיכל שרצתה אבל...)

למעלה