היה סופ"ש עמוס...:) הנה התמונות

אמרלדה

Active member
בחמישי בערב חגגנו מסיבונת פרידה לזוגית של הבן. הטעמים - טעמי סבתא. טבית עיראקי.
הביצוע - בקדירה כסטימר. כך גם הבנים הרגישו זכרונות ילדות וגם הזוגי יכול היה לאכול כי לא שרוף לו מידי. התבשל 4 שעות.
מתחת לעופות יש קוביות בקר ואורז, וגם בתוכם אורז.
בשישי בערב היו פה הילדים של הזוגי בהרכב כמעט מלא. קדירת בקר, עופות וירקות שורש.
כיוון שאת הבריסקט אני מכינה בשני שלבים, אפיתי את השלב הראשון ביום רביעי, ציננתי, פרסתי, ובשישי בבוקר
רק הוספתי את הפרוסות ואפיתי עוד שעה. במילים אחרות, הקדירה עבדה שלושה ימים ברצף...
שיהיה שבוע נפלא.
 

קבצים מצורפים

  • קדירת עופות ממולאים.jpeg
    קדירת עופות ממולאים.jpeg
    KB 169.8 · צפיות: 9
  • קדירת בקר, ירקות ועופות.jpeg
    קדירת בקר, ירקות ועופות.jpeg
    KB 185.9 · צפיות: 9

אמרלדה

Active member
מיטלמן, הכנתי קרם מעגבניות שרי, כמה שיני שום וחצי פלפל צ'ילי קטן - הכל אפוי בתנור. הגשתי בקערית יפה בנפרד. יצא מעולה!
כל אחד שם קצת בצלחת ואכל עם הדג/עוף/בשר והזוגי אתמול בערב עם לחם...
הנכדים שלי, חובבי עגבניות מושבעים, רצו גם. אמרנו שלא כי זה חרפרף. בפעם הבאה אכין חלק בלי. תודה רבה רבה.
 
למעלה