היה עכשיו גשם
C chenwest New member 14/6/05 #3 יו באמת היה גשם?../images/Emo12.gif חח ישנתי בדיוק ואז שמעתי את אחותי אומרת לאמא שיש גשם חשבתי היא סתם צוחקת
יו באמת היה גשם?../images/Emo12.gif חח ישנתי בדיוק ואז שמעתי את אחותי אומרת לאמא שיש גשם חשבתי היא סתם צוחקת
ג גינגימניה New member 14/6/05 #4 היה בהתחלה גשם חזק../images/Emo173.gif../images/Emo80.gif ואז הוא התחלש ונגמר.. הוא היה פחות מעשר דקות
היה בהתחלה גשם חזק../images/Emo173.gif../images/Emo80.gif ואז הוא התחלש ונגמר.. הוא היה פחות מעשר דקות
C chenwest New member 14/6/05 #8 אשכרהה../images/Emo6.gif גשם רולזז חחח בחורף כזה כשחוזרים מבצפר ויורד גשם כל החברות שלי כזה עם המטריות רק אני ככה נהנת לי להרטב
אשכרהה../images/Emo6.gif גשם רולזז חחח בחורף כזה כשחוזרים מבצפר ויורד גשם כל החברות שלי כזה עם המטריות רק אני ככה נהנת לי להרטב
C chenwest New member 14/6/05 #10 אני גםם שונאת את זה!! אמא תמיד מנסה להכריח אותי לקחת אבל אני שונאת אני מרגישה פלצנית עם מטריה
D dafgol New member 14/6/05 #13 עכשיו ../images/Emo35.gif ../images/Emo42.gif זה יהיה קשה ../images/Emo6.gif