היה עכשיו+משו לא קשור

helenas

New member
היה עכשיו+משו לא קשור

"העלייה שלגרין דיי" חלק ראשון הייתי אומרת קודם אבל האינטרנט שלי לא בסדר.... דרך אגב, משומה (אהמ)הם לא נראו נאצים במיוחד בתמונות הילדות שלהם.... והמשו הלא קשור: התחלתי תיכון היום(כן, באסה יום לפני כולם) נראה נחמד והכל...אבל אני מתה מפחד....:)

helenas

New member
אה,כן

מי מתרגש לקראת מחר ולמי בא לחתוך ת'ורידים??

WiseL

New member
הנ

אני מתרגשת. אל תשאלו למה :S ואיפה היה הדבר הזה של גרין דיי?

sapirush1

New member
איך??!!

מקודם ישבתי וחיפשתי אם יש משהו מעניין ולא היה רשום כלום! אוף.. ההוט האלו אף פעם לא רושמים את הלוח שידורים הנכון שלהם

l AdidAs l

New member
לע, גם ביס זה ככה!

תמיד- בכל הערוצי מוזיקה מה שכתוב למטה לא קשור למה שרואים.. ננננדיר שהם צודקים.. ואוו זה ממש מעצבן

Sk8erJS

New member
הכי טוב שאני הולך לרשום משו לא קשור

זהו אני התייאשתי ממכם... עכשיו אני מוריד את מספר ההודעות ל40 ונותן הגבלת זמן אני מקצץ... אז עד שעה 23:58 ושלושים שניות בתאריך 02.09.2005 אין ארבעים הודעות אני לא חוזר... ראו הוזהרתם ואין הלך על הברווז..המעוצב ואני לא כולי רוח וצלצולים אני מתכוון לכך... אז מה ככה הכול טוב.. אהה ראסמי כן זה בדרך כלל לא מעודכן גם כן עיצבנו אותי.. אני יתחיל לאיים עלייהם... אני גם רוצה עוד ממיר לחדר... או שאני עובל ליס

l AdidAs l

New member
יההההווווונתן!

אוח למה התנתקת במסנ'?
ו..ו..אתה תראה מחר 23:58 - 40 הודעות! במת!!!!11;[[ אבל רגע! לאיזה שרשור אתה רוצה את זה? זה שאני פתחתי לכבודך או זה שאתה פתחת-שרשור אייסי ומסנ' ?

לי בא לחתוך ורידים.../images/Emo163.gif

אבל לא בגלל שמתחיל לימודים אלא בגלל אבא שלי שעולה לי על העצבים. ג'יז. בא לי לבכות.

mogili

New member
אהמ אהמ..

אני התחלתי ללמוד אתמול. יומיים לפני כולם- אם כבר לי באסה

למעלה