היה פה דיון בעבר על מסחור הבלוגים

אני מוכן למסחר את הבלוג שלי

אני חושב.. בכל אופן קודם אני צריך לחזור לעדכן אותו... הממ.. נראה לכם שזה יצליח בארץ בכלל?

דם דם

New member
שיתקשרו אלי

שהם יתחילו עם זה אבל לפי מה שהבנתי הם רוצים שרק בוגים ממש מצליחים יפרסמו כי להם יש הרבה קוראים וכול זה האמת הכול פתוח לדיון אצלי,אני לא שולל אף אפשרות לפרסם אתרים (שאני אחליט איזה אני רוצה) וכמובן תלוי מה הסכומים, אם מדובר כמה דולרים בודדים אז חבל לכולנו על הטרחה

פגעסוס

Well-known member
הבנתי שבניגוד לגוגל

שמאשרים בערך לכל אחד, במקרה הזה מדובר על אישור בהתאם לפופולאריות...

Seidman

New member
יש פה שינוי קונספט

מהו מעמדו של בלוג? האם בלוג פופולרי יוכל לשמור על מעמדו בלי פרסום, ובכך להגשים איזו אידאיליה מסויימת של הכותב? תלוי מה מטרת הבלוג ותלוי מה מושך קוראים לבלוג. כלומר, אני לא רואה שום סיבה שבלוגרים שנושא הבלוגים שלהם מתעסק באקטואליה, לא יסכימו להסדר כזה. בנוסף גם בלוגרים עם בלוגי ביקורת וטכנולוגיה גם לטעמי יהיו בעלי רצון להסדר כזה. השאלה מה יקרה בכל הנוגע לבלוגים אישיים פופולרים ברחבי הרשת? כותב בלוג כזה מסכן את הבלוג שלו ובעצם מסתכן בכך שהקוראים שלו יחשבו שהבלוג שלו עובר מסחור ועל כן הדבר עלול לגרום לנטישת קוראים. בלוגר אשר ירצה להשאיר לעצמו קהל מעריצים גדול כזה, לא יוכל לטעמי להסתכן בהסדר כזה למען גריפת רווחים. אבל זה מעניין לדעת מה יתפתח במהלך השנים הקרובות. מן הסתם אנחנו נצטרך לשבת כאן כרגיל ולראות איך הדבר מתפתח מעבר לים הרבה לפני שזה יגיע אלינו. ולנקודה בנושא אחר לגמרי, שמתם לב שבחודשים האחרונים ישנה הופעה ניכרת של כתבות בנושא בלוגים בארץ? הבלוגים בארץ מתחילים לתפוס עמדה בתקשורת הוירטואלית. רק עניין של זמן לפני שזה יחדור גם לעיתונות הכתובה.

למעלה