היה פה כל כך שקט אתמול ? 8-) או שהוידואים שלי כל כך סיקרנו אתכם ? 8-)
ג גם וגם. New member 14/12/00 #2 הי ארגוס מה המצב? אתה יודע כבר שרב הלילה לא ישנתי.מה איתך?איך עבר עליך הלילה?
A argos New member 14/12/00 #3 אני בסדר.תודה. לא מפסיק על מה שדיברנו אתמול בפורום. חוץ מזה שלחתי אליך דואר.
ג גם וגם. New member 14/12/00 #5 לא מפסיק לחשוב אבל איך אתה מרגיש עם זה? קיבלתי את הדואר ובאמת אני איש לילה.אז אתה העברת את הלילה במחשבות?
לא מפסיק לחשוב אבל איך אתה מרגיש עם זה? קיבלתי את הדואר ובאמת אני איש לילה.אז אתה העברת את הלילה במחשבות?
A argos New member 14/12/00 #6 בד``כ אם אני מקדיש לזה כל כך הרבה זמן ואנרגיות, זה אומר שאני בהחלט שוקל את זה...
ג גם וגם. New member 14/12/00 #7 זה כבר ברור שאתה שוקל את זה.השאלה היא... איך אתה מרגיש עם זה שאתה שוקל את זה?הרי הגענו למסקנה שאם תאהב את זה אז תמשיך,ואז מה יקרה?
זה כבר ברור שאתה שוקל את זה.השאלה היא... איך אתה מרגיש עם זה שאתה שוקל את זה?הרי הגענו למסקנה שאם תאהב את זה אז תמשיך,ואז מה יקרה?
A argos New member 14/12/00 #8 לא ברורה לי השאלה. אתה שואל אם, נאמר, זה ימצא חן בעיני, אני אפתח מערכת יחסים עם גבר אחר? לא חושב.
ג גם וגם. New member 15/12/00 #9 בלי קשר למערכת יחסים. השאלה אם אתה מקבל את עצמך כמו שאתה?וחוץ מזה יש לך עכשיו קשר עם מישהי?
A argos New member 15/12/00 #10 אם אני מקבל את עצמי כמו שאני? אני חושש שאני עדיין לא מבין את השאלה. כרגע אני לא בקשר.