היה פה לא מזמן דיון

היה פה לא מזמן דיון

על איזה להקות הכי דומות לפינק פלויד. שמעתי הרגע את השיר חור בלבנה של רוקפור (שמישהו פה ציין שהם מושפעים מהפלויד) והשיר הזה הוא פשוט העתק של Saucerful of secrets (אם כי לא כולו) וגם ב30 שניות האחרונות יש אפקטים שלקוחים מפומפיי מישהו יודע אם זה מכוון ?

וחוצמזה...

אם אתה אומר שזה דומה... אז זה נכון הרי אתה יכול לבדוק בעצמך...

pink floydror

New member
אגב

אחת ה"השפעות" הכי בולטות בין פינק פלויד לרוקפור שיצא לי לשמוע זה החידוש של רוקפור ל"פראג" שלאיינשטיין וחנוך. השיר פשוט "מולבש" על "זהירות עם הגרזן, יוג'ין".

זה לא דומה

זה טיפה יותר מדומה. תקשיב טוב מהדקה הרביעית ועד סוף השיר במיוחד לצעקות שלהם שהם בדיוק כמו הצעקות של גילמור. ההתחלה לא דומה לone of these days אבל היא מזכירה קצת ..

חרטושה

New member
הם מעתיקנים

לא רק של הפלויד. נראה לי שאין להקה משנות ה- 60 שהם לא העתיקו ממנה משהו. בעיני זה לא נקרא "השפעה", זה אשכרה פליגאט, גניבה ספרותית, מוזיקלית במקרה הזה. להקה בלי חיים ובלי השראה.

One Echoe

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo70.gifדי! פשוט לא נכון!

הם לא מעתיקנים! כמו שאמרתי, הם כותבים חומר מקורי, מושפעים משנות ה60, נשמעים עם סאונד של שנות ה60, אבל נשמעים כמו חומר מקורי שלהם! אין לי מושג על מה אתם מדברים, זה אפילו לא דומה לASOS.

חרטושה

New member
אני לא חושבת שזה מפריע להם.

לי כן, אבל מה אני מבינה. זו שאלה של טעם. הם גם עושים קאוורים לשירים משנות ה- 60 (לא כולל פינק פלויד כמובן). זה הסגנון שלהם, ככה הם, מה לעשות.

pink floydror

New member
למה לא כולל../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

הם עשו עם אביב גפן קאוור לAstronomy Domine

חרטושה

New member
התכוונתי

לנתעלם רגע מההשפעות של הפינק פלויד עליהם. רציתי להגיד, אבל לא יצא לי ברור, שיש עוד להקות משנות ה- 60 שהן עשו להן קאוורים חוץ מהפינק פלויד כמובן.

למעלה