בועז - זה בשבילך, וגם לאחרים
משום מה מרכז נטעים מצא לנכון למחוק את הודעתי להלן, אך אני כבר למוד ניסיון. איגרא - מסתבר שהפורמט בו שמרתי אינו טוב מספיק, כך שאני צריך לחלץ את המידע ידנית. בכל אופן שמרתי רק עד התגובה שלך ל"סבלנות" שלי. מעבר לכך, אם היה משהו, אז אין לי. לבועז: בועז מצגר פרסם התנצלות כנה על חוסר תשומת ליבו בקריאת הודעותיי, ואני מנצל הזדמנות זו להתנצל בפניו בחזרה על שחשדתי בו שהוא מנסה למשוך זמן בועז - למרות כל מה שמתחולל פה בימים האחרונים, אני מאמין שאפשר להגיע לדיאלוג רציני גם בין אתיאיסטים-בהכרה ובין מאמינים אדוקים. בוא ננסה לפחות שנינו ליצור דיאלוג כזה. אני מבקש ממך לקרוא בתשומת לב את הודעותיי. אני נוטה לתמצת דברים ולפעמים כוונתי מתבררת רק בקריאה מרוכזת. בסוף ההודעה ממתינה לך שאלתי המנוסחת מחדש להמשך דיוננו בנוגע למובהקות הדילוגים הארוכים והאקרוסטיכון שבמזמור. ועכשיו לשאר חברי הפורום: כמעט בכל פורום יש כמה טרולים המוצאים את סיפוקם בקללות ובהשמצות. זה בלתי נמנע. אך אני מבקש מכל מי שיש לו טיפה של הגינות לא להיגרר לסגנון זה. אני כולל בבקשה זו גם את גוברנור, עמלק ושאר החילוניים הכותבים כאן. אפשר להפריך דברי אדם בלי גסויות, אפשר להתעלם ממנו ואפשר אפילו להציף אותו בלינקים אם הוא מסרב להתייחס, אבל לקרוא לו בשמות (ואפילו אם אנו מאמינים שהם מתארים אותו היטב...) - לא מוביל לשום מקום ובועז, הרי שאלתי המחודשת, ואני מתחיל בקטן : האם מוכר לך נושא האלפא במבחני מובהקות סטטיסטיים (כדוגמת Z, t וכו')?