היה פה קישור לתרגילי בטן ונאבד לי

היה פה קישור לתרגילי בטן ונאבד לי

מישהי יכולה לתת אותו שוב? חיפשתי בקישורים ובמאמרים ולא מצאתי ודרך אגב, יש פה עוד מישהי שלא מסוגלת לעשות אפילו כפיפת בטן אחת? כל חיי שחיתי עבדתי על שרירי הגב והכתפיים (כי היה לי בעיות גב) ועכשיו מסתבר שאין לי שריר בטן! לא קיימים!

התרגילים הם שלי אני תרמתי אותם

וכן גם לי מאד היה קשה לעשות את היום הראשון של הכפיפות. היום אני כבר עושה 95 כפיפות ליום.

ot123ot

New member
כל יום את עושה תרגילי בטן?

האם זה מועיל? אני הייתי עושה הרבה תרגילי בטן והיה ניראה לי שזה לא כל כך הועיל לי, רציתי לדעת אם כדאי להמשיך ולהתמיד ובסוף יהיו תוצאות!?! האם גם אתן יורדות במשקל לאט אבל התוצאות לא משביעות אתכן? הגוף שלי ממש ממש השתנה, האם זה יחזור להיות כפי שהיה? יש למשהיא כאן נסיון? זה לידה ראשונה שלי, והגוף שלי ממש השתנה, האגן שלי יותר התרחב ממה שהיה הבטן שלי יצאה החוצה, אף פעם לא היתה לי בטן. בקיצור המצב קשה. מה עושים?

אני מתביישת לומר ../images/Emo9.gif...

עליתי 10 קילו בערך וירדתי חזרה כך שעכשיו אני שוקלת בערך 3-52 (פעם אחרונה שנשקלתי היה לפני חודש). אבל זה בערך 2-4 קילו יותר ממה שהתחלתי את ההריון איתו. המשקל עצמו לא מפריע לי- האגן והבטן הנוראיים האלה שבחיים לא היו לי, ושמקושטים, כמובן, בסימני מתיחה חינניים. והכי באסה זה שאני לא נכנסת לכ-ל-ו-ם!!! אני יודעת שעברו רק 5 שבועות מאז הלידה, אבל זה הדבר היחיד שהורס לי את הכיף שבאימהות. (בחיים לא נשמעתי כ"כ שטחית
)

ot123ot

New member
אני כל כך מבינה אותך, אני 8 חודשים

אחרי וכמעט באותו מצב, גם אני 2-4 קילו יותר ממה שהתחלתי את ההריון אבל הבגדים שלפני ההריון כמעט מתפוצצים שהם עולים עלי, יש לי עדיין בטן והאגן שלי הפך להיות משהוא שלא ייאמן! מה עושים? ספורט והרבה ספורט. שיהיה בהצלחה

magic40

New member
מתביישת?רוצה להתחלף?../images/Emo9.gif

אני עליתי 27 ונשארו לי 13

למעלה