היה פה שרשור ששאלו למה שונאים

י צ ח ק י

New member
היה פה שרשור ששאלו למה שונאים

את החרדים אז אני יגיד לכם למה נסעתי אתמול בכביש ועקפתי רכב שנהג בו חילוני הנהג החילוני התעצבן עלי וצעק עלי אתם החרדים מניאקים אחר כך אתם מתפלאים למה שונאים אותכם
ממש לא הבנתי מה הקשר אבל הבנתי ששונאים אותנו בגלל שאנחנו עוקפים אותכם בכבישים מה אתם אומרים

Vdrums

New member
אל תכליל, זה סתם בן אדם אדיוט

אם היה עוקף אותו נהג מונית הוא היה אומר נהגי מוניות מניאקים, סתם פרימיטיבי.

אני לא מבין...

איך פרמטיבי הפך לדבר הכי שלילי שקיים? הא? כל דבר חדיש הוא טוב?? לפעמים הטוב נמצא בעבר ואנו צריכים להמשיך אותו.. ולא למצוא משהו חדיש.. נמאס.

Vdrums

New member
זה בקטע של חשיבה פרימטיבית

ולאו דוקא אורח חיים. ההוא שקילל חרדים מניאקים הוא סתם בעל דעות קדומות ובן אדם עצבני שלא משנה מי יעקוף אותו הוא יקלל, כי לדעתו זו הדרך להתמודד עם הכעס שלו, זו גישה מטופשת ופרימיטיבית של חוסר יכולת לתקשר עם הסביבה. הפיתרון שלו זה קללות וצעקות.

yoyo10

New member
ואני נהגת

וכל הזמן מקלילים אותי נהגים שלא מבינים איך אישה נוהגת אני פשוט מתעלמת מהם

שנאה באה מחוסר הבנה...

אנשים שלא מכירים את הצד השני ומתוך זה מפחדים... הדרך הקלה לברוח מהפחד ולא להתמודד איתו... פשוט מגדירים קובצה.. "שונאים" אותה ובכך מתרחקים ממנה כמה שיכולים.. נמאס.

Eil

New member
אבא שלי גם מקלל בכבישים

והוא דתי ממשפחה חרדית, ובכל זאת הוא מוצא סיבה לקלל את כל מי שעוקף אותו. זה נכון, מי שמחפש סיבה לקלל ימצא אותה, בלי קשר אם הוא חילוני או דתי, גבר או אישה, או סתם רקדן עם ריצפה עקומה.

י צ ח ק י

New member
זה לא העניין פה הקללות

הקטע הוא שהוא אומר לי שאחר כך אתם מתפלאים למה שונאים אותכם
אני לא הבנתי מה הקשר לעקיפה לשנאה
וזה לא רק זה כל דבר מה שקורה אתם אומרים נו בטח למה שלא ישנאו אותנו אחרי זה

שיריה

New member
יצחקי...

זה הצחיק אותי מה שכתבת...
ויש לי שאלה מאוד חשובה, אתה יצחקי קטן ?

שיריה

New member
סליחה ?

אני שאלתי אותך ? אני שאלתי את יצחקי... אז לא נורא שלא הבנת.

שיריה

New member
../images/Emo173.gif (במקום דגל)

ניכנעתי! יצחקים קטנים הינם יצורי פלא, יצורים מפולאים שרואים רק באגדות... וכאשר רואים יצחקי קטן... ראוי להוריד את הראש ולבקש משאלה. (ומספיק להציף פורום אחד... לא צריך 7... )

זה בגלל החופש מאמי!

טוב די! לא מציפה יותר! אני חושבת שלא, אני לא בטוחה...
אבל מהיכן הבאת את האגדה הזו על יצחקי הקטן?

blablash

New member
או הנה דוגמא נפלאה.

ב"ה הרי אתה אדם חכם, ואתה מבין שזה שאמר את זה היה סתם אידיוט. אז מה בדיוק אתה מנסה להשיג בהודעה הזאת? שהחילונים המפלצות סתם שונאים את החרדים המסכנים והחלשים? אז, לא הצלחת.

למעלה