היה פיגוע!=[=[

היה פיגוע!=[=[

אני מקווה שהשרשור במקום רציתי לעדכן כאן את כולם.. היום בצהריים התפוצץ מחבל מתאבד ב"פלאפל שווארמה ראש העיר" בנווה שאנן בתחנה המרכזית בת"א.. לפי הנתונים 6 הרוגים ו-50 פצועים שפונו לבתי החולים:איכילוב,בילינסון,תל השומר וולפסון. ככל הנראה המחבל הגיעה אל כניסת המסעדה שם היה מאבטח אשר לא נתן לו להיכנס הוא התעמת איתו ולבסוף התפוצץ. לפי מה שכתוב חללי אל אקצה והג'יהאד לקחו אחריות על הפיגוע. כל עדכון או מה שאתם רוצים להגיד מוזמנים להגיב.. בעקבות פיגוע מצער זה גם התבטל מפגש הפורום שהיה אמור להתקיים! אני מאחלת החלמה מהירה לכל הפצועים..ונקווה שכולם יהיו בריאים.. נקווה לטוב... ומקווה שפתחתי שרשור במקום אני חושבת שזה חשוב!

מאשה

New member
כל הפורום כבר יודע,יופי שניזכרת../images/Emo6.gif

אבל תודה בכל זאת

מאשה מתוקה כנסיי..

אני יודעת שכולם יודעים כברר אבל מחקו פה שרשורים ואני עשיתי שרשור מיוחד לזה שתביני...!!!!

פעם שעברה זה היה בפלאפל../images/Emo110.gif

לא? בכל מקרה.. המפגש זה הדבר האחרון שצריך לדאוג.. העיקר שכולם בסדר ושכל הפצועים יחלימו.. באמת.. שיעל התקשרה וסיפרה לי אני התאפקתי לא לבכות.. ואז אבא שלי התקשר וממש בכיתי לו בטלפון.. אוף עצוב לי

../images/Emo16.gif יהי דכרם ברוך של ההרוגים../images/Emo16.gif

אני בוכה מלאאאאאאאא אני פוחדת על ההורים ששליי:( הם בירושליייםםם

תפסו את המכונית..

תפסו את המכונית...מסוג מיצובישי מן טנדר כזה.. היא נתפסה על כביש 443 תפסו אותה בסמוך למקום בשם מחנה עופר.. הוציאה משם את הפלסטינים והם נחקרים כרגע ובודקים את המכונית..

למעלה