היה פרק מ-ד-ה-י-ם!

Camillinia

New member
היה פרק מ-ד-ה-י-ם!

אחד הפרקים הטובים ביותר בכל הסדרה אני חושבת! במיוחד אהבתי את מה שקרה לאיריס, זה היה ממש מרגש, אבל ראיתם איך בהתחלה כל החולצה שלה הייתה שקופה בגלל הגשם? חחח... גם מה שקרה לקפיטו, אני ממש שמחה בשבילה, עכשיו היא יכולה להיות עם פרדי בלי שני המגעילים האלו שהרסו לה את החיים. אבל נכון זה היה קצת סמלי שכל מה שהיא השיגה בכסף שהיא הרוויחה נשרף בתאונה? זה כמו שכר ועונש (השכר זה שהם מתו...) בכל מקרה אני לא יכולה לחכות למחר, מעניין לראות איך הם יעבירו את הזמן עד ללידה של אלנה.

אחד הפרקים הטובים בסדרה?????

הפרק הכי טוב עד עכשיו!!!!!! פרק מ- ד- ה- י- ם! פרק מרגש, כייפי, פרק שגורם לך לקפוץ משמחה (שאורלנדו ומאוריניו התפוצצו) חחחחח היה כזהה שמח- אני ואמא שלי קפצנו משמחה! סדרה מ- ע- ו- ל- ה! תמשיכו לצפות- LOVE

אחד הפרקים הטובים בסדרה?????

הפרק הכי טוב עד עכשיו!!!!!! פרק מ- ד- ה- י- ם! פרק מרגש, כייפי, פרק שגורם לך לקפוץ משמחה (שאורלנדו ומאוריניו התפוצצו) חחחחח היה כזהה שמח- אני ואמא שלי קפצנו משמחה! סדרה מ- ע- ו- ל- ה! תמשיכו לצפות- LOVE

spiralla m

New member
פרק מעולהההההה

אורלנדו התפוצץ....איך צחקתי
איריס הביעה חרטה על התנהגותה. לדעתי צריך לסלוח לה. וקפיטו ופרדי שוב ביחד :) רק ריחמתי על דנילו, איך השקיע ובא... אם כלכך הרבה דברים קורים בפרק השני לפני האחרון, אז מה יהיה באחרון?

רק השארה- להירגע!

לכל מי שעומד לקרוא את זה עכשיו, כל מה שאני כותבת כאן זה אך ורק השארה שלי- מה עומד לקרות בפרקים, לא קראתי את זה בשומקום, ואין לי מושג מה יקרה- רק השארה!!! אז נתחיל... דנילו ואלמה בסוף יהיו יחד מאושרים עם התינוקות החמודים, ובסוף יתברר שאיריס היא זו שהתרומת דם שלה תציל את קמילה- לכן הן יהיו חברות...! ואז כוולם יאהבו את איריס ויסלחו לה על כל מה שעשתה...! מיגל ואלנה יתחתנו, וקפיטו ופרדי יהיו יחד כמובן!!!

black and white

New member
../images/Emo149.gifנכוןןן

זה היה פרק מהמם!!! אבל חבל לי על קפיטו... עכשיו לא נשאר לה כלוםםם!!! לפחות יש לה את פרדי...
...!!! מישהו יודע אולי איך קוראים לשיר שמשמיעים כשרואים אותם...? (משם עם ספניש גיטר... איי וויש דט איי ווס אין יור ארמס לייק דט ספניש גיטר) נ.ב. יש לי דוד בברזיל ששלח לי את כל הטלנובלה הברזילאית החדשה

זה באמת אחד הפרקים הטובים

אבל היה עוד פרקים מצויינים.. הפרק שגילו שקמילה לוקמית והפרק שאינגרינד מתה.. אין כמאט פרק שעובר בלי שאני בוכה

Koobit

New member
נכון! פרק מעולה בכל המובנים!

אבל תחשבו על הסמליות של החפצים שנשרפו לקפיטו. אלו היו כל חפציה וזה נחשב כאילו היא שרפה את כל העבר שלה, השאירה אותו מאחור, כולל את מאוריניו ואורלנדו. איריס באמת השתנתה, הגיע הזמן! וראיתם איך פדרו דאג לה כי היא חולה? התפקעתי מצחוק בכל פעם שהוא סידר לה את השמיכה בזריזות כזו ובדאגה כזו! נו, יש סיכוי שמשהו מתפתח פה.

למעלה