היה פשוט חלומי באל גאו'צו עכו

wonderhug98

New member
היה פשוט חלומי באל גאו'צו עכו ../images/Emo3.gif

ממליצים בחום! מימשנו את הפרס בסניף אל גאוצ'ו על הטיילת בעכו והיה מ ד ה י ם ! הסניף יפהפה וממוקם ליד הים, תענוג! היה יום סגרירי והתענגנו על ארוחת צהריים רומנטית לכבוד יום הולדתי. האוכל היה פשוט מצויין והבשר אנטריקוט שהזמנו עשוי כראוי ונימוח בפה... השירות לעילא ולעילא! בקיצור... אם יוצא לכם להצפין... תעצרו שם ותיהנו מכל רגע. וכמובן שוב תודה על הזכייה הנהדרת.

uriler

New member
אוסיף ואאשר -

אני וחברה שלי הלכנו לאל גאוצ'ו בבת ים :) הים מולנו, אוכל מעולה על השולחן (הוספנו כמה דברים לזכייה שניתנה) - פשוט תענוג :)

wonderhug98

New member
תודה על ההמלצה. בפעם הבאה בת-ים ../images/Emo6.gif

גם אנחנו הוספנו - כוס יין ובירה לחימום האווירה. אוחחח... מתגעגעת! זה היה כה מושלם! רוצה לחזור

BiggPoppa

New member
מצטרף לשרשור הזוכים

אנחנו היינו בסניף הרצליה. השירות היה מבולבל, אבל הבשר היה מעולה ועשוי בדיוק במידה. הדואט סלטניה שלהם (פרוסות תפו"א ובטטה בעשבי תיבול) לא מתקרב אפילו לרמה של מה שאכלנו בסדנא בת"א. סה"כ היה כיף - ארוחת צהריים נינוחה בשבת. תודה על הזכייה ונקווה שתהיינה עוד תחרויות כאלו.

avi5199

New member
../images/Emo31.gif אכלנו בסניף הרצליה לפני כשנה והיה גרוע

האקוסטיקה במקום מזעזעת המון רעש... הבשר היה גרוע ביותר שקיבלתי באיזו שהיא מסעדה בחיי, האסדו, נתח עלוב, מפוחלץ ומיובש, ממש גועל נפש. הסטייק נראה כאילו חיממו אותו פעמיים. השארנו חצי מהבשר והלכנו משם. לפני זה בעבר אכלנו שם פעמים רבות, והיה טעים מאד, אבל הפעם הרגשנו שמשהו השתנה, התאכזבנו קשות. אחרי נפילה כזאת, בחיים לא אחזור לסניף הזה.

wonderhug98

New member
ואללה.. עצוב. חבל... ../images/Emo4.gif

אנחנו במקור מהקריות ולמען הבייביסיטר והרומנטיקה הזוגית הצפנו על מנת להשאיר את הפעוט אצל חמותי. הופתענו שהסניף בקריית מוצקין נסגר ובחיפה סגור לרגל שיפוצים עד הודעה חדשה. יצא לנו טוב כי בעכו היה שקט, טעים ושירותי להפליא, אבל מצער שהסניפים נכחדים.

Master Stav

New member
אני העברתי את הזכייה שלי לזוג חברים

היו באותו מקום בו עשינו את הסדנא ואמרו שהיה טוב מאד

kdr

New member
האוכל באל גאוצ'ו עכו - מעולה

רק אל תיתקלו עם בעל הרשת.

למעלה