היה פשוט מקסים

היה פשוט מקסים ../images/Emo9.gif ../images/Emo79.gif

דניאל בהחלט מקסים.. מה גם שזה נורא נחמד שההופעה כ"כ קרוב לבית
הוא שר את כל השירים שנוגעים, כל השירים שעושים טוב בלב, או מזכירים נשכחות.. היו שם המון אנשים מבוגרים יותר, מישהי שנורא התלהבה מזה שאני יודעת את כל המילים בע"פ.. (אחרי שהיא הבינה שאני עוד מילדי אור הירח שהכירו את דניאל בזכות אביב גפן
) הייתי עם שני חברים שלי, ממש קרוב לבמה, מקומות מוזמנים וזה
נהנתי מכל רגע, לא יכלתי לבקש יותר מזה, באמת שלא. דניאל, תודה לך על ערב מקסים ומרגש
אם יש דבר שאין כמוהו בעולם הוא הרגש שאתה מעביר בשיריך.. נהנתי מכל רגע, מאושרת, עייפה והולכת לישון עכשיו (מחר צבא..
) כמה טוב לאהוב... דניאל והקהל הראו המון אהבה היום..
נמש.

S h A b i T

New member
הרשי לי לחלוק על דעתך..

באמת שבחיים לא קרה לי מצב כזה שכבר היה לי כרטיס מוזמן ולא נתנו לי להכנס. הכניסה פתאום הפכה להיות מגיל 21, 23, 24, 70 וכו'.. (העובדים לא ממש מתואמים בינהם). בכל אופן, אחרי כל מיני ניסיונות נואשים בסוף הצלחנו להכנס, אבל לי אישית העובדים הנפלאים הוציאו את כל החשק להופעה. תכלס ההופעה עצמה הייתה טובה, כרגיל.. אבל הקהל היה זוועה. אני ממש לא אחת שאיכפת לה מאיך שהקהל נראה, מתנהג וכו'. אבל הפעם באמת שזה היה מוגזם, הרגשתי רע בשביל דניאל. היו שירים שממש שמעו את הקהל יותר ממנו, ואני לא מדברת על זה שהם שרו, הם פשוט דיברו וצחקו כאילו דניאל לא שם. האבסורד (תראה, עומר חזרתי משכילה) הוא שכשדניאל העיר על זה, הם לא שמעו אותו. העיקר הכניסה הייתה מעל גיל 24 (ממוצע של כל טווח הגילאים שאמרו לנו).. בבארבי ובתמונע כשאין הגבלה ויש גם קהל צעיר, הקהל תרבותי לפחות. יצאתי עם הרגשה שמגיע לדניאל הרבה יותר. וזה לא נאמר בהתנשאות, אני באמת חושבת שהוא לא קיבל את הכבוד הראוי לו. אבל אל תבינו לא נכון, ההופעה באמת הייתה טובה. :) והאנשים.. הו. סלחו לי על הניסוח העילג, אני עייפה. כפו עליי להשאר ערה.
לילה טוב.

hodayoyo

New member
בסה"כ זה מועדון דיי חדש../images/Emo60.gif

הם כנראה עדיין לא מאופסים על עצמם. ממה שאני הבנתי- בערבי הופעות הכניסה מעל גיל 18 ובד"כ מעל 21 או משהו כזה. הקהל הזה כנראה הגיע בשביל לבלות במועדון ולא במטרה להנות מהופעה של דניאל. באמת חבל, אבל לומדים מטעויות (אם לא בעלי המועדון- אנחנו ודניאל
) וזהו. העיקר שההופעה היתה טובה ומהשאר מתעלמים.

אני ממש לא מסכימה איתך..

ואני לא חושבת שהיתה פה שום טעות. אני מבלה בפאב מועדון מידי פעם, הוא ממש קרוב אליי
ואני לא חושבת שהיה שם שום דבר לא בסדר.. והופעות שהיו שם בעבר היו מוצלחות גם הם ולא היה אחד שלא נהנה בהם. אבל כן, המקום הזה מיועד לחבר'ה מעל גיל 18, ואולי גם האווירה לחבר'ה שבאו בשביל דניאל זה אחרת... אני בכל אופן, חושבת שהיה שם מדהים וההופעה היתה מדהימה גם.

S h A b i T

New member
אני לא אמרתי שלא נהנתי,

אני חושבת שזה חסר טעם לנסות להסביר אם לא שמת לב לזה. העיקר שכולם נהנו בסוף, זה הכי חשוב. :)

למעלה