היה קרב בין אלברז לאאוקי בבלאטור 66

elvis18

New member
אף אחד לא דיבר עליו ....

היה קרב , התבאסתי ממנו מאוד , ציפיתי למשהו הרבה יותר ממה שהיה ..
קיוויתי שנראה הרבה יותר ולא קרה..

yair_bar

New member
מנהל
מבאס את התחת

אני מת על אאוקי בקרקע
קרב שמצביע שוב על החד ממדיות בלה בלה בלה

YardenBu

New member
נצל"ש, סופר אירוע קרבות נשים בעוד

שעתיים.
בין הקרבות המרכזיים: דליליאו נגד מריסקל, יאנג נגד לסלי סמית, קרמוש נגד קורי, פן נגד אליס ו-(סוף סוף!) מרלוס קונן נגד רומי רויסן. הלך עליה.
משדרים את האירוע בצפייה ישירה ובחינם באתר http://www.invictafc.com/

yair_bar

New member
מנהל
תעשי טובה, תעירי אותי לקרב של

דבורה בש נגד הדסה שטרוזמן הסוחפת

YardenBu

New member
נראה לי שזה באתר אחר

ובכל מקרה, אני הולכת להעיר חצי מבאר שבע עם הצעקות היום כשיתחיל הקרב של קונן, אבל לא נראה לי שזה יגיע עד למרכז.

udi102

New member
אאוקי אוברייטד מטורף

לטעמי לא טופ 10 בחיים בLW אני ממש לא מתלהב ממנו ,אומנם הוא מוכשר בתחום הBJJ אבל זה MMA , הוא נלחם מול לוחמים שהם לא הטופ ואפילו לא טופ 20 ואם הוא נלחם מול כאלה כמו מול אלברז הוא הפסיד .

באופן כללי היה אירוע מעולה

זקס11

New member
אף אחד לא מדבר על בלטור בשום מקום

למרות המיין איבנט הגדול, אחוזי הצפיה היו בין הגרועים מאז המעבר ל MTV.
הקרב הזה רק מוכיח את הטענות שלי לגבי הארגון (ארגון שלא הולך לגדול, ואפילו להיפך) והצופים (צופי MTV שמחפשים שואו, ולא תחרות ספורטיבית).

באסטר1

New member
היה הרבה שואו בתוכנית האחרונה

המכות בסוף הקרב
הדיבורים של כמה הוא הולך להביא KO וקיבל בסוף
מעניין היה בהחלט
אבל שוב זה לא UFC אבל גם הUFC לא מביאים קארדים ששווה לדבר עליהם חוץ מקרב אחד ופה זה לא אגרוף שאקנה אירוע רק בשביל קרב אחד

udi102

New member
האירוע האחרון היה מעולה

הארבעה הקודמים מאוד מאכזים אבל כשיש אירוע אחרי אירוע ,שבוע אחרי שבוע זה הכי כיף בעולם , בUFC יש אירוע PPV פעם בחודש ואם ניכח את 145 האירוע האחרון שהיה הוא היה מסריח ברמות ,בתכלס קמתי וראיתי רק את המיין אריבנט בצפיה ישירה באיכות סבבה בחינם ,ברור שזה מעצבן לחפש לינקים , אבל בשנים האחרונות זה יותר קל ובאופן כללי כבר כמה אירועים הUFC שמים ששווה לקום באמת בשבילהם אין אף אירוע כזה אחרי שJDS נגד אוברים בוטל ,בטווח של חודשים . אני גם ככה מעדיף לצפות בHD יום אחרי .ה UFC עושה המון אירועים אבל עם קארדים מסריחים זה לא שווה כלום , אני לא זוכר מה האירוע האחרון שהיה שווה לשלם עליו איזשהוא סכום אפילו 7 דולר .

למעלה