היה ראיון למעריב לנוער...

Jenkins

New member
היה ראיון למעריב לנוער...

לפני איזה חודש-חודש וחצי, על נוער שכותב בלוגים. קיבלתי הודעה מהכ"נית של מוסף המחשבים והיא רצתה לראיין אותי. סירבתי. הסיבה שסירבתי הייתה התחושה שעכשיו כל הפרטיות\חשיפה לעולם תהייה מעורערת לגמרי... אני יודעת שלפחות 50% מהילדים בבית הספר שלי קוראים מעריב לנוער, ואפילו שאני לא מציינת בברירות מי אני, זה לא בעייה להבין שזאת אני. עכשיו אני חוזרת ותוהה האם היה כדאי? אמנם אני שמחה שלא חדרו לי לפרטיות (קראתי את הכתבה בעיתון וראיתי איך הדברים היו). האמת שאני גם חושבת שהכתבה הייתה מובילה לסגירת הבלוג. אני כל כך אנטי פירסום, מכל סוג. אני כל כך שונאת את זה שכולם מתרכזים בי, אני אוהבת ללכת לצד. מאוד קשה לי אפילו לעמוד מול קבוצה קטנה של אנשים-- כשכולם משתתקים, אז גם אני נאלמת דום. מעניין אותי לדעת אם עוד מישהו חולק פה את הרגשתי. מצטערת על ההודעה הארוכה.
מעיין

ohad m

New member
אני אמנם לא מפחד מלהתבלט

כמוך, מעיין יקירתי, אבל גם אני לא מת על פרסום, וזה מכיוון שאני יודע מה בדיוק עיתון מסוגל לעשות לאדם שמקבל חשיפה. לזכותו לדוגמא של גל מור, כתב ידיעות, ייאמר, שהוא השקיע הרבה בכתבה הזו, ושמבחינת המסרים שהוא שם בכתבה אין לי דווקא תלונות. אוהד

0רחלי

New member
יש לך עותק של הכתבה במקרה?

היא פנתה גם אליי (למרות שלא יצא מזה כלום) ומעניין אותי לראות את מה שיצא בסוף...

Jenkins

New member
לא שמרתי את העיתון

לא היה בשביל מה, הרי אני לא הייתי שם.
מוזר, כי חשבתי שהיא פנתה רק לבני נוער?

0רחלי

New member
היא רצתה מישהו מבוגר יותר...

שיסביר על התופעה בגדול ומה זה בלוג.

binba

New member
מעיין

וואו, לרגע חשבתי שאני כתבתי את הדברים האלו
גם אליי פנתה כתבת נוער לפני כחודשיים בעניין האתר שלי (שבאותם ימים אפילו לא היה בלוג, למען האמת), וגם אני סרבתי להתראיין, בדיוק מאותה הסיבה - שונאת פרסום. טוב לי עם האנונימיות שבאינטרנט, על אף שגם ב"מסווה" אני לא ממהרת לספר על חיי האישיים בבלוג שלי (אני גם לא אוהבת לדבר על עצמי כל כך הרבה...). בכל אופן, רק רציתי לומר שאני לחלוטין מבינה את הרגשתך. רותם.

Jenkins

New member
בדיוק! + תגובה לרחלי

אם מישהו קורא את הבלוג שלי פה, הוא היה יודע שאני לא מדברת על עצמי ועל מה שאני מרגישה. אני מדברת על דברים שקורים לי באופן שיטחי מאוד בחיים הפרטיים (אולי שההורים שלי עיצבנו אותי, שקיבלתי ציון טוב בבצפר, שהייתי אצל חברים שלי), אבל אני אף פעם לא ארד לפרטים הקטנים. בגלל זה אני גם לא מסוגלת לנהל יומן כראוי... אני לא יכולה לנהל אחד אישי של עצמי, כי אני פשוט לא מסוגלת לנתח את מה שאני מרגישה ולהעביר את זה למילים- זה מוזר מדי! רחלי -- אהה, הבנתי.
סתם תהיתי!

למעלה