היה שווה!

greeneye

New member
היה שווה!

ממש אהבתי. ההתחלה, לפני הפתיח הייתה צורמת וקצת...מעבר לגבול הטעם הטוב. הגזימו קצת, וזה קצת חוסר טאקט לשדר כזה דבר ביום הירצחו. נכון שזה אקטואלי אבל..צורם. חוץ מזה הכל היה ממש מעולה וצחקתי כל הזמן [התרנגולת המסומנת הרגה אותי...]. המערכון עם אסי בתור החזאי היה שווה, וכדאי להם לא להפוך אותו לדמות קבועה- הם פשוט ישרפו אותו. חוץ מזה- נהנתי [אני בטוחה שגם ליהי] לראות את יובל שגב כחלק מהקאסט במערכונים, ואנחנו מקוות שהוא יגיע לאיזו התארחות בפאנל. איש מיוחד.

kfm

New member
את הסוף לא ראיתי..

ממה שראיתי היה מעולה, אהבתי מאודדדדדדדדדדדדדדד את הקטע על ביבי!אמא כבר לא יכלה לנשום בקטע הזה:)
וגם שלי יחימוביץ' היה נהדר, והמערכונים..כרגיל הירידות במקום הנכון (מאוד). גל אני מסכימה איתך בקשר לפתיח..למרות שזה מוזר לי, כי בדרך כלל אני כן צוחקת מהומור שחור- גם על השואה וגם למשל בעונה הקודמת הם עשו קטע על יגאל עמיר ולריסה טרימבובלר..והיו בזה בדיחות על הרצח ("תיזהרי כשאת יוצאת אלי עם הגב" או משו כזה..ועוד..) וזה ממש הצחיק אותי ולא הפריע. יכול להיות שבאמת בגלל שזה היום של הרצח, אז זה לא התאים..או לא יודעת.. וזה גם היה לי מוזר מעוד סיבה, אני זוכרת שבשנה שעברה בפרק הזה שדיברתי עליו הרגע- טל התראיין ואמר שהוא לא היה יכול להשתתף בחלק הזה שעושים פארדויה על דבר שקשור לרצח..הוא אמר שזה קשה לו מדי או משהו כזה..ועכשיו הוא כן השתתף.

Yuvalenko

New member
בחור דואלי הטל הזה, הא? ../images/Emo13.gif

(אופס, שכחתי שאני מדבר למתן, מאיפה שהיא תדע מה זה דואלי)

kfm

New member
אה, דואלי, ברור, אני יודעת מה זה או

מר יא פקפקן! נו זה אחד כזה, כמו רוני דואלי, ששינו את שמה לרוני סופרסטאר! נו זה אומר שהוא בלונדיני כזה ושר כמו *******..רגע מה לא?

Yuvalenko

New member
תוכנית טובה../images/Emo66.gif

אהבתי מאוד את המשחק של אורנה, היא קורעת אותי לגזרים!! טל היה לדעתי טיפטיפה יבש ומקובע על הטקסט (כמו רוב השחקנים האמת), אבל בכללי אהבתי את רוב המערכונים. אבל המערכון על רבין היה דפוק לגמרי ולא היה במקום בכלל, יש הבדל גדול מאוד בין סאטירה עדינה לבין מה שהם עשו. את זה ממש לא אהבתי. מצטער.

Yuvalenko

New member
ואגב, הפתיח מגניב ביותר, אני שמח

שהם הבינו שמשעמם לחזור על הפתיח 3 עונות ברציפות ושינו אותו למשו ממש נחמד, בעיקר עם הסוף הלא צפוי שאיל עובר דרך קירות. מה שמזכיר לי את מתן, חוץ מהקטע של לעבור דרך הקיר..

kfm

New member
הי הי!../images/Emo46.gif

שתדע לך שמאז התקרית עם המזוודה במדרגות- לא נפלתי בכלל! (למעט יום שישי שרצתי בספורט ודרכתי לעצמי על השרוך וזה הפיל. אבל זה לא נחשב.)

lishhhh

New member
היה מגניב!

כל המערכונים היו מצחיקים... בעיקר חביתוש
ואסי היה ממש מצחיק! ויובל שגב מתאים שם!!! הוא חייב להיות עוד! הרבה! אני רוצה ללכת לצילומים.. מה יהיה עם זה? אני לא יכולה להזמין לעצמי.. :/

לוּבּה

New member
אהבתי!

הם בהחלט לא איכזבו. הדבר היחיד שהציק לי היה הקטע בהתחלה על יגאל אמיר כי הוא היה קצת טו מאצ'. אבל לא נורא, התוכנית הייתה מעולה! מי ייתן ואני אגיע לצילומים שבוע הבא.

Kido2222

New member
כן כן! גם אני ראיתי!

סורי על התגובה המאוחרת... אבל מה לעשות... יש אנשים שיש להם צבא ואין להם המון זמן... אז כן... ראיתי ארץ נהדרת... לפי דעתי הייתה תוכנית מעולה! באמת הרגשתי שהקטע הראשון של רבין היה לא במקום... אתם יודעים... מילא בחרתם לשדר קטע כזה... (שגם... טיפה לא במקום.. :/ ) בחרתם דווקא את היום הכי לא נכון לשדר אותו... אני חושב שזה לא היה במקום... אבל באמת.. בכלליות התוכנית הייתה מעולה... אהבתי את הקטע של חביתוש בסוף... הייתי על הריצפה... :) תוכנית מעולה... אין עוד מה להוסיף... פורום! חייבים ללכת לצילומים השבוע! מי יכול? מי בעד? :) ומי מתקשר להזמין כרטיסים? :)

Yuvalenko

New member
גל ../images/Emo3.gif

ואני מתכוון דווקא לגלוש'קה גרינאיי היקרה והאהובה (אני מתחנף כדי שתשיג לי כרטיס
)

greeneye

New member
הייי אתה בגיל החוקי [ויותר מזה..]!

אולי אתה תזמין לנו כרטיסים??? [לא לי, כי אנלא יכולה השבוע...
]

פIלי

New member
תוכנית חריפה בהחלט

חבורה של יפי נפש, קצת הומור שחור עוד לא הרג אף אחד. הקטע של רבין היה כל כך מצחיק, פשוט ישבתי ובכיתי. מצחוק. אתם יודעים, אם תצחקו ממערכון כזה זה לא אומר שאתם לא מכבדים את הבן אדם, את הרצח שלו, ואת מה שהוא מסמל. התוכנית ברובה הייתה ענקית כמו שמצופה, ממש נהנתי. המערכון על חביתוש היה כל כך חזק ("יש לי עוגת גבינה ... "), וגם אהבתי מאוד את הקטע עם החתונות, שטל הוא זמר ממורמר שחברה שלו בגדה בו ("זהירות על המגדלללל"), וכרגיל, המבזקים היו מצויינים. הקטעים בפאנל היו קצת פחות חזקים, חוץ מהקטע עם ההיא שמסבירה על ההוריקנים ("בית החולים הלל יפה בעיירה הציורית חדרה"), שהיה ממש טוב. בכללי, אחלה תוכנית ! נ.ב: מצן היא כמו מעלית, רק עד 12 אנשים יכולים לעלות עליה ביחד

kfm

New member
../images/Emo6.gif

פולי אני מסכימה איתך בד"כ לגבי ההומור השחור,ובד"כ אני גם האחרונה שתגיד "זה יותר מדי"..אבל הפעם זה לא הסתדר לי וזה הפריע. לא יודעת למה. אולי בגלל הטיימינג אולי בגלל שהתוכן היה חזק מדי, ואולי בגלל שככל שעובר הזמן אנשים מתיחסים לרצח הזה בצחוק גם בחיים הרגילים. זה מצחיק כל עוד יודעים שזה רק פארדויה ובמציאות זה עניין ענק ורציני. הרבה אנשים לא חושבים ככה היום, אולי בגלל זה זה מפריע/: נ.ב פולי הוא כמו קלמנטינה- תמיד כשפותחים אותו הוא משפריץ

למעלה