היה שירשור של סלבריטים :)

היה שירשור של סלבריטים :)

ופיספסתי אותו
אז בואו נעשה חדש כי למייטב ידיעתי יש פה כמה חדשים ( או שאני טועה) קיצר אתמול מילצרתי את רן בן שמעון... חחחחחחחחח איזה חמוד הוא
וזו פעם שניה שמילצרתי אותו ובכלל לא ידעתי מי הוא ( שחקן כדורגל או מאמן כדורגל לא הבנתי כ"כ...) אז חייכתי כל הזמן כי אחד המלצרים אמר לי וזה שיעשע אותי שלא ידעתי מי הוא ואז הוא שאל אותי למה אני צוחקת כל הזמן והסברתי לו ואז הוא אמר - אהההההההההה בגלל זה פעם שעברה קיבלנו שירות כ"כ גרוע.... ואז אמרתי- נו עכשיו אני אפצה... ( נו סתם צחקנו..) וזה ובלה ובלה והשאיר טיפ סבבה.. והוא ממש נחמד ומצחיק
חחחחח וזהו והיה לי נחמד נורא אתמול... אגב- זוכים שאמרתי פה ששמתי עין על האחראי משמרת שלי ? מממ.. הגענו להבנה ביננו.. הוא יודע שאני מעוניינת והוא לא מעוניין אבל אנחנו מסתדרים...
בלופ ! שבוע מגניב !!!

Anna Karenina

New member
גם לי יש..!! ../images/Emo13.gif

לי יצא לעבוד ביום שבו השף אהרוני, (נו, זה עם הגבות המוזרות...)
בא לאכול.... (זה לא מלצרות בבדיוק, כי זה בית קפה בשירות עצמי, כביבכול...אבל אני טיפלתי בו ובאורח שהיה איתו..! )

Anna Karenina

New member
מה לעשות...הוא הפך את הגבות שלו

למין משהו מוזר ולא ברור...אבל שיהיה בכיף. אחלה סימן זיהוי.

מה לי יצא...

בשישי האחרון הופיעה אצלנו ליהי אלון היפה, יחד עם החבר המקומי שלה (שביננו, אני קצת מכירה אותו ולא מבינה למה היא לא מוצאת מישהו טוב יותר...) בכל מקרה, הם לא ישבו אצלי, אבל היפיופה קראה דווקא לי וביקשה שאני אביא לה קפה... אחוות בלונדיניות. ולמי שהספיק לשכוח, לפני חודשים מספר נתקלתי באייל גולן ואילניתו (שזה לא מחזה כל כך נדיר בעיר הקטנטונת שהם גרים בה), ובהתחלה, לפני השגברת הגיעה והוא עדיין ישב לבד, ביקשתי ממנו חתימה בשביל אחותי המעריצה. והוא היה כזה מאמי.

gesus

New member
מי זה חבר שלה?../images/Emo54.gif

תימני שמנמן עם משקפיים? אם זה הוא אז אני מבין מה היא מוצ(צ)את בו.הבנאדם הזה התחיל מניהול סניף בורגר ראנץ' בקניון של נס ציונה והגיע למה שהוא היום כי הוא פשוט גאון. אמנם הוא לא נראה טוב יחסית לליהי אלון אבל אני בטוח שיש לו אישיות שמפצה על זה (או ארנק מספיק עמוק).

כן, מדובר בו

שמו של הבחור גילי ויצא לי להכיר את אישיותו (גם לי יש עבר בבורגראנץ').אם משהו אצלו מפצה על המראה, זה בטח לא האישיות. והוא לא נראה טוב יחסית לכל אדם ממוצע, ולא רק יחסית לליהי. טוב, אני לא אוהבת ללכלך, אבל באמת שאני לא מחבבת את הבחור. בכלל, הגעתי למסקנה שמנהלי בורגראנץ' הם אנשים מסובכים (גילי הזה שייך לחבורה של 5-6 בחורים שהתחילו כשוטפי כלים בגיל 16 ונהיו מנהלי סניפים, ולפחות 3 מהם שאני מכירה די טוב הם... כבר ציינתי שאני לא אוהבת ללכלך).

rony18

New member
היי אני חדשה פה ובאותה הזדמנות אני

גם יגיד שמילצרתי את עידן רייכל לפני שבועיים..

get well

New member
../images/Emo140.gifאו שלום../images/Emo141.gif

איזה כיף לראות אותך?? מה התחלת למלצר? מזל טוב!! איך הולך?

למעלה