היה תענוג לצפות היום בתוכנית

בחבוחה

New member
היה תענוג לצפות היום בתוכנית../images/Emo68.gif

רואים שאורלי חולה על אלירז, כמונו
, איזה חמודה, היא כל כך התרגשה,ששכחנו לרגע שהיא סלב
היתה הרגשה שאלין נמצאת באולפן, ואלירז הרגיש צורך לעזור לה בקטע של הביישנות ויצירת קשרים עם אנשים חדשים, כפרה עליו איך הוא אוהב לעזור, נשמה של פרפר הודי

אורלי וינרמן היא סוס מת

חוץ מלרקוד ב"רוקדים עם כוכבים" אין מה לעשות איתה אז תקעו אותה עם אלירז כי אלירז מצליח עם בלונדיות כבדות מחשבה

תאמין לי שניסיתי ולא מצאתי בו כלום

בסוף הבנתי שה"זקנות" שמתלהבות ממנו מחפשות משהו להאחז בו כי כבר שנים לא היתה להם דמות להערצה ואלירז משמש להם דמות כזאת , הבן שאף פעם לא יהיה להם,הבעל שאף פעם לא ריגש אותם. אפשר להגיד שהן יותר התאהבו באהבה ובמשהו שיעזור להן לברוח ממצוקות היום יום והחיים המשמימים. התופעה שנשים מבוגרות מתנהגות כמו בנות טיפשעשרה היא תופעה שראויה להיחקר במוסדות האקדמאים.

dafi333

New member
לסבא רבא שהוא לא אחר מאשר אביב סביון

אני עוקבת אחרי כל מה שאתה כותב "אני לא זקנה שמתלהבת" ותוהה מתי זה יעבור לך מתי כבר תצליח להתגבר על ההדחה מהאח הגדול? מהעובדה שאיילה לא מעוניינת? ומהעובדה שאלירז חתיך, סקסי ואהוב - הגבר הישראלי החדש

מה הבעיה שלך?????

מה זה ניבולי הפה, אין פה הנהלה שתוריד את הדבר הזה מהפורום? למה צריכים דבר כזה מגעיל פה בפורום? יש אנשים שלא למדו כלום ממשיכים עם שנאת חינם ורוע לב. מספיק אלירז כבר סלח לכולם ולמה אחרים ממשיכים ברוע ובשנאה ולמה ההנהלה נותנת לדבר כזה לצוץ ולקלקל וללכלך את הפורום? פשוט לא מובן לי אין אפשרות להכנס לפורום שבו יש דברים כאלה וחבל מאד

למעלה