היואפסי הגיע לשפל חדש?

• פותח הנושא ok6
  • פורסם בתאריך

ok6

New member
היואפסי הגיע לשפל חדש?

דיינה וויט יצא בהודעה פשוט הזויה שבמידה ושוגאן ינצח את ורה הוא יהיה n1c הבא ואם הוא לא מנצח בצורה מרשימה (או מפסיד) ומצ'ידה כן מספק את הסחורה הוא יהיה הn1c הבא במקום שוגאן.
שוגאן הוא אחד מ2 הלוחמים האהובים עלי ביותר בכל הזמנים אבל לתת לו טייטל שוט אחרי נצחון על ורה? וזה עוד בלי לדבר על המפגש האחרון בינו לבין ג'ונס.. (אותו דבר לגבי מצ'ידה)
אני אוהב את שוגאן אבל לא מגיע לו לקבל טייטל שוט אחרי ורה ובטח שלא מגיע לו לקבל הכאה נוראית עוד פעם מג'ונס, לא עדיף כבר לשים את גוסטפסון מול ג'ונס???
ד"א- אני ממש לא רואה איך מישהו במחלקה היום מנצח את ג'ונס, אני חושב שאם שוגאן יבוא מוכן,בריא ועם גיימפלאן נורמלי לשם שינוי במקום ברולינג מרושל כמו שהוא עושה לאחרונה יש לו סיכוי לתת פייט טוב לג'ונס אבל אם איך שהוא נראה לאחרונה זה ממש לא הסיפור.
מצ'ידה רק הפסיד לו לפני שניה אז קרב מול ראיין ביידר זה מה שיקפיץ אותו לקרב נוסף מול ג'ונס???
מה הולך עם המצ'מייקנג ביואפסי??? הם ברצינות הולכים לדלג על גוסטפסון ככה? (אני לא חושב שהוא זה שינצח אבל לפחות הוא לא נלחם כבר מול ג'ונס והוא מגיע אחרי רצף נצחונות)

לינק-
http://msn.foxsports.com/ufc/story/UFC-on-FOX-rua-vera-will-find-next-title-shot-vs-jon-jones

yair_bar

New member
מנהל
צודק.עדיף ג'ונס נגד רודולף, יאביץ' או סוזה

גבר, אין אלטרנטיבה ל N1C בקטגוריה. אין אף לוחם בקטגוריה שיכול להתקרב לדגדג את ג'ונס

אז דיינה אומר לעצמו, אם כבר אז לפחות להביא לוחמים שיביאו רייטינג וזה אומר שוגון או מאצ'ידה (אחרי שרשאד וראמפייג' נלחמו).

בנוסף, אולי הוא יגרום לג'ונס להבין שהוא ניקה בצורה מרשימה ביותר את המחלקה והגיע הזמן לעלות כי אין כבר יריבים להביא לו

elvis18

New member
שייתן לרשאד קרב נוסף..אני לגמריי בעד, אם כבר

הוא היחידי שג'ונס לא חיסל והקרב נמשך חמישה סיבובים ונגמר בהחלטה ..

את מאצ'ידה כאמור הוא זרק כמו שק חרא אחריי החניקה ..ואז הלך להרוויח פאנס (FANS) ...

ואת שוגון הוא פירק לחתיכות ..

הכל כסף

דיינה חושב רק על קהל וכסף,ושוגאן יכול להביא קבל שיביא המון כסף.
לדעתי,אם שוגאן מופיע לקרב הזה כמו שהופיע לקרב השני עם מצ'ידה אז יש מצב להפתעה.
בכל מקרה,לא הייתי מספיד את שוגאן ובסופו של דבר הפסד יגיע מתישהו גם לג'ונס.

ok6

New member
אני מבין את שיקול הכסף אבל כן יש אופציות...

גוסטפסון הוא אופציה טובה שלא צריך לשלול אותה , וגם אפשר לחכות ולראות מה יקרה בקרב בין טשיירה ורמפייג' כי במידה וטשיירה מנצח בצורה מרשימה אני אישית אעדיף לראות אותו מקבל טייטל שוט לפני לוחמים שככבר קיבלו הזדמנות.
שיקול הכסף מובן רק חבל שזה השיקול היחיד.....
ד"א- אני אף פעם לא אספיד את שוגאן כי אני עדיין מאמין שהוא בעל הסיכויים הטובים ביותר לעשות צרות לג'ונס במידה אבל עם איך שהוא נלחם לאחרונה זה ממש לא הולך לקרות, אם שוגאן יכנס למחנה אימונים רציני במקום להתאמן במרתף שלו בקוריטיבה עם נינג'ה לא הייתי מתנגד לראות קרב נוסף אבל זה לא הולך לקרות כנראה :\

fatnoam

Active member
עוד שיקול שלא כתבת

אני חושב שגוסטפסון הוא הצעיר היחידי שמבטיח בחצי כבד.

ג'ונס כבר אמר שעוד כמה קרבות הוא יעלה לכבד, כי קשה לו לחתוך חצי כבד.

לדעתי, אם גוסטפסון יעלה מול ג'ונס ויפסיד, ולאחר מכן יזכה בתואר כשג'ונס יעלה מחלקה, הוא יהיה אלוף עם כוכבית. שלקח אליפות רק כי האלוף הקודם עזב. כמו שעכשיו מסתכלים על קונדיט כאלוף זמני, למרות שהוא הפגין הרבה כשרון בדרך לתואר, עדיין יש את הכוכבית הזו שהוא לא ניצח את האלוף האמיתי.

דיינה לדעתי רוצה לשמר את גוסטפסון, ואם השבדי יזכה באליפות, וג'ונס יזכה בכבד, סופר פייט בינהם יכניס הרבה כסף.

מרקו בי

New member
מה שאומר ששוגאן עשה החלטה נבונה וגאונית

יש שיגידו בצדק פחדנית, אבל עובדה במקום להפסיד לטיישרה הוא יכול לקבל את ג'ונס. הזוי
ואם כבר טיישרה אולי אם הוא ינצח את ראמפייג' בצורה מרשימה הוא יקבל טייטל שוט, רגע הוא לא מוכר בכלל בארה"ב, חבל בשבילו. אולי סונן פה גדול יקבל טייטל שוט, לא בזכות ההישגים רק בזכות העובדה שזה קרב מאני מייקר.
ההתנהלות של הufc תביא לקריסתם/דעיכתם ביום מן הימים.

ok6

New member
לטשיירה יש הרבה מה להרוויח מקרב מול ראמפייג'

בכל זאת עדיין מדובר באחד הלוחמים הכי ידועים בספורט שבין השאר גם ידוע בזה שמאוד קשה לסיים אותו, אז במידה וטישיירה ינצח אותו בצורה מרשימה (עצירה או שליטה מוחלטת) זה בהחלט יתן לו את הבוסט שהוא צריך בשביל להיות אצל בקהל הרחב....
אולי אחרי שג'ונס ינצח את הנדו הגיע הזמן לסופר פייט בין סילבה לג'ונס??? אני בטוח שהאוהדים ישמחו אבל אני לא חושב שסילבה יסכים לקחת את הקרב....
בקיצור יש אפשרויות- יש את גוסטפסון,אפשר לחכות לתוצאה של פייג' וטישיירה ואולי סופר פייט כלשהו ?
(אני זוכר שגם קורמייה אמר לא מזמן שבמידה וקיין לוקח את החגורה הוא ירד ללייט הויוויט כדי לא להלחם בו אבל יש עוד זמן....)
ממש לא ברור מה הולך עם המאצ'מייקינג ביואפסי בתקופה האחרונה...

cat food

New member
מה שמפריע לי יותר

זה שגם שוגאן וגם מאצ'ידה באים אחרי הפסד. ניצחון אחד לא אמור לתת קרב על התואר, צריך רצף ועדיף שזה כמובן יהיה נגד יריבים חזקים ומוכחים (ברנדון ורה לא כזה).
אני לא רואה כיום מישהו יותר ראוי מגוסטפסון, בנוסף לזה ששוגאן, מאצ'ידה וביידר כולם כבר נלחמו נגד ג'ונס וגם לא כל כך מזמן.
גם טישיירה אם מנצח בצורה מרשימה עדיף על אחד מהשלושה המדוברים.

udi102

New member
גם מאצידה קיבל שוט לתואר אחרי נצחון על קוטור

שהיה לאחר שהפסדים לשוגון וראמפייג .

ההסבר היחיד הוא שדיינה גיי מסריח , והוא רוצה לראות איך אונסים את שוגון .

נמאס כבר מהארגון המסריח הזה שנקרא UFC ,זורק על האוהדים ולא אכפת לו מכלום .

למעלה