או בהודעה:
"זה מהאדון בשולחן 4" אמר המלצר למרי ובידיו מעטפה. מרי הייתה בחורה בת 25, יפיפיה, גבוהה, קרה כקרח, אשר חשבה פעמיים לפני כל צעד שביצעה. "הם לעולם לא ילמדו, אה?" אמרה דנה אשר אכלה ארוחת ערב יחד עם מרי. מרי לא הייתה בחורה שקל לגשת אליה, מילים יפות ומכוניות איכותיות לא עזרו לאותם עשרות הבחורים שניסו להתקרב אליה. היא פתחה את המעטפה ובה היה פתק "את ניגשת לשולחן שלי, ועכשיו". מרי הופתעה - מעולם לא נתקלה בחוצפן שכזה, היא הסתכלה על אותו מסתורי משולחן 4, היה בו משהו מהפנט ומרי לא יכלה שלא לגשת. "אנחנו נוסעים אלי הביתה לאכול ארוחת ערב, את ואני" אמר הבחור ובלי לחכות לתשובה ממרי שילם את החשבון וקם ללכת. מרי הייתה המומה, מעולם לא ניגשו אליה בצורה כזו - היא הסתכלה לו בעניים, היה בהם משהו... מרי לא סירבה, היא ביקשה ממנו להמתין והלכה לומר לדנה שהיא עוזבת. כל הדרך השניים לא החליפו בינהם מילה, וסוף סוף לאחר קרוב ל15 דקות נסיעה הגיעו אליו לדירה, דירה יפיפיה עם נוף לים. מרי הסתכלה על אותו המסתורי, וסוף סוף העזה לשאול "מה שמך?" "זה לא משנה" ענה המסתורי. בעוד מרי חושבת לעצמה "מה לעזאזל אני עושה פה?" ניגש המסתורי ונשק לה על השפתיים. מרי לא התנגדה, הייתה להם נשיקה ארוכה ולוהטת, הוא השכיב אותה על הספה שבסלון, החל לנשקה נשיקות קטנות ועדינות בצוואר, מרי הרגישה בגן עדן, הוא שלח את ידו מתחת לחולצתה... יום למחרת מרי התעוררה בביתה שלה, תוהה איך היא הגיעה הביתה ומי היה אותו מסתורי מהמסעדה. היא קמה, התקלחה, ניגשה להכין לעצמה ארוחת בוקר ומצאה פתק על שולחן המטבח "נתראה." "הוא לא מרבה במילים אה.." חשבה לעצמה מרי. היא סיימה את ארוחת הבוקר ויצאה לעבודה, בעבודה קפצה עליה דנה, "נו איך היה? סוף סוף מישהו הצליח להגיע אלייך?" אמרה כולה קורנת מאושר. "כן, אחרי הכל גם אני אישה" אמרה מרי שלא הבינה מדוע חברתה כל כך מאושרת מהעניין. דנה הסתובבה לשולחן מאחוריהם, שם ישב דייב שלרגע עזב את עבודתו, הוציא 100 דולר מהכיס והושיט אותם לדנה. "Now i get it..." אמרה מרי וצחקה. כולם חזרו לעבודה. כאשר מרי חזרה הביתה היא בילתה את שארית היום בציפיה לטלפון מאותו זר מסתורי שבילתה איתו את הלילה, היא חיכתה גם היום למחרת, וזה שאחריו, וכך חלף לו חודש. המחזור של מרי איחר להגיע, והיא החליטה לערוך בדיקת הריון, ניגשה לבית מרקחת הקרוב וביקשה ערכה לבדיקת הריון. לאחר שערכה את הבידקה, מרי הייתה בהלם טוטאלי, היא הייתה בהריון. למרות שהם השתמשו באמצעי מניעה. הדבר הראשון שעלה בראשה הוא הפלה, היא התקשרה למנהל בעבודה והודיעה שלא מגיעה מחר לעבודה מאחר ויש לה סידורים חשובים לעשות. "מחר אני עושה הפלה.." חשבה לעצמה והלכה לחדרה להתכונן לישון. הזר המסתורי נכנס לחדר, "מה אתה עושה פה? איך נכנסת?" מרי נבהלה לרגע אך ניסתה להסתיר זאת מהמסתורי , "את לא תעשי הפלה" הגיב בשקט המסתורי כאשר הוא מתעלם לגמרי משאלתה. "ומי בדיוק ימנע ממני?" אמרה מרי בקול מתנשא. לפתע מיטתה החלה לרעוד והתמונות בחדרה ליפול "רעידת אדמה?" אמרה בשקט מרי, עדיין שומרת על קור רוח. היא הסתכלה על המסתורי שהיה רגוע לגמרי למרות שהחדר נראה כאילו הולך להתמוטט. עיניו של המסתורי הפכו אדומת, מרי נבהלה , זנחה כל טיפת קור רוח שהייתה לה והחלה לרוץ לעבר הדלת במטרה לצאת, היא הרגישה הדף חזק מהצד, ההדף זרק אותה מס' מטרים באוויר והיא נחבטה בקיר. היא לא יכלה לזוז, כאילו משהו בלתי נראה קשר את גופה. "את לא תפילי את התינוק הזה" המשיך ללחוש המסתורי. שתי כפות ידיו החלו לזהור, הוא הצמיד אותן אחת אל השניה והחל להזיז אותן בתנועות סיבוביות, הזוהר בכפות ידיו החל להפוך לכדור זוהר, הכדור גדל, וגדל, וגדל כאשר הכדור היה בגודל חצי גופה של מרי, לחש המסתורי "היוג'ה קלאן יחזור.." והשליך לעברה את כדור האנרגיה מרי ראתה הבזק אור ואחריו מספר שניות של חושך מוחלט, היא הרגישה שהיא נופלת מגובה עצום,היא המשיכה ליפול כשלפתע היא נחתה על משהו רך. מרי פקחה את עיניה, ולמרבה התדהמה גילתה שהיא נמצאת במיטתה החמה. החדר לא היה הרוס, התמונות היו במקום. "אוי.. זה היה רק חלום" אמרה בהקלה מרי. היא התקלחה, ויצאה לעבודה. "מרי, מה את עושה כאן?" שאל אותה המנהל. "לא זכור לי שפיטרת אותי, אז עובדת." ענתה מרי בקור רוח. המנהל פשוט שתק והמשיך ללכת. כל שעות העבודה משהו הטריד את מרי, כאילו שכחה משהו חשוב ולא מסוגלת להיזכר בו. *כעבור חודשיים* "שמת לב שהשמנת בצורה מטורפת?" אמרה דנה למרי. מרי שמה לב, אך לא הבינה מדוע, היא שמרה על תזונה בריאה, שמרה על קלוריות, הכל סדיר. למרי החלו בחילות, כאבי ראש, מצבי רוח משתנים, רעב תמידי, כאילו אכלה בשביל שני אנשים. "את צריכה להיבדק אצל רופא" הוסיפה דנה. "כן, אני אלך מחר" ענתה מרי בעודה אורזת את חפציה מאחר וסיימה את עבודתה להיום. "את בהריון" אמרה לה הרופאה. "אבל.. אבל.. המחזור שלי לא איחר כבר כמה חודשים" ענתה מרי מבולבלת. "זה מקרה מיוחד, איני יודע בדיוק למה - אבל קיבלת מחזור למרות היותך בהריון" ענתה הרופאה. ** כעבור 6 חודשים ** "זה בהחלט התינוק הכי חמוד שראיתי בחיים שלי! קוצ'י קוצ'י" השתעשעה דנה עם בנה בן המספר שבועות של מרי. היא קראה לו לבנה "יוג'י", אף אחד לא הבין מדוע מרי בחרה לבנה דווקא את השם הזה, גם מרי לא בדיוק הבינה, אך היה לה חשק מוזר לקרוא לו יוג'י. מרי חשבה על איך הוא יגיע לביה"ס, החברה הראשונה שלו, כשהוא יגדל. בזמן שהיא טיילה לה בארץ החלומות היא הצליחה לחתוך את האצבע עם הסכין. "נו דאמט.." קיללה בשקט מרי והלכה להביא פלסטר. בדרך היא עברה ליד דנה שהמשיכה לשחק עם יוג'י, מרי התכוונה לנשק את בנה במצח כשלפתע הוא התחיל לבכות ולהשתולל "מה יש לו?" שאלה דנה. "הוא תינוק, הם בוכים את יודעת" ענתה לה מרי וחשבה לעצמה "שכל זה בהחלט לא הצד החזק של דנה." האור בחדר נכבה, שמעו רעש של התנפצות ודנה הרגישה הרגשה מוזרה באצבע החתוכה. האור דלק, שתי החברות הסתכלו מסביב וראו תמונה של דנה שהייתה תלויה על הקיר מנופצת על הריצפה, מרי הסתכלה באצבע שלה שלפני רגע הייתה חתוכה ומדממת, ולא היה על האצבע זכר לחתך. "מוזר.." חשבה לעצמה מרי. בטלוויזיה שודרה התוכנית "Believe it or not", הפעם התוכנית אירחה את ד"ר אלברטמן, אשר טען שהוא דוקטור לעל טיבעי. "בלה בלה בלה" חשבה לעצמה מרי, "איזה שטויות אנשים מדברים לפעמים". "ישנה דת אשר מאמינה כי שדים בשם היוג'ה קלאן ינסו לחזור לעולם ולהחריבו לאחר שנת אלפיים הם מאמינים כי אם יצליח אחד השדים להזדווג עם בן אנוש ולהוליד צאצא, הצאצא יהיה בעל כוחות הרסניים שהצבאות החזקים בעולם לא יוכלו להתחרות בהם" אמר ד"ר אלברטמן. "תעבירי ערוץ מרי מזה השטויות האלה" אמרה לה דנה...