היוהולדת לקטן

פיקוס123

New member
היוהולדת לקטן

שלום בנות,

היום היה יום הולדת לקטן שלי בעלי הזכיר לי שזה התאריך הלועזי אמרתי לו שאני חוגגת בעברי, למרות שגיל שנה לא עושים מסיבות, במעון ישירו לו כמה שירים וימחאו לו כפים ויקבל בסקויט בתור עוגה....

ורק רציתי להגיד תודה לפורום הזה ששרצתי כאן הרבה לפני שנה וחצי וחפרתי והצקתי המון.... אבל בסוף זה השתלם לי, היה קשה, לחץ דם גבוה, בצקות, אשפוזים, שמירת הריון אבל בסוף הגעתי לשבוע 37!! נכון שהוא צחק עלי בסוף אבל לפחות היתי בבית חולים שירדו לי המים שהיתי מאופשזת לפני הניתוח מתוכנן...

תודה לפורום, אני רואה כאן בנות חדשות, אבל זה מטבעו של הפורום שמתחדש כל הזמן. אני רוצה לעודד את הבנות החדשות אחרי שני הפלות, היה לי הריון בסיכון גבוה ולא פשוט זכיתי בידים מלאות!!

אני מקוה שכל הבנות כאן יצאו בידים מלאות והמשך הריון ארוך ומשעמם!!

רחלולי1

New member

וואו

ותודה רבה על העידוד!!!!!!!!!!!! ממש זקוקה לזה עכשיו
מקווה לחזור גם עם הודעה כזו משמחת עוד שמונה חודשים.

מזל טוב, פיקוס

זוכרת היטב את ההריון, האשפוז והקשיים (נדמה לי שגם עם בן הזוג היה לא קל בתקשורת, אבל אולי התבלבלתי).
טוב לקרוא שהכל טוב עכשיו, שהוא מתפתח. ואיך הבן הגדול - מה שלומו? ואיך השניים מסתדרים?
מזל טוב לך, ולעוד הרבה הודעות טובות כאלה כאן.

שירהד1

Member
מנהל
מזל טוב לבן השנה ולאמא שלו

אני זוכרת אותך היטב. אפשר לשכוח אותך, תגידי לי?!

שמחה שחזרת אלינו לשתף אותנו ביום הולדת השנה של הקטנצ'יק!
תודה על הברכות פה לכולן. אני כמובן מצטרפת אליהן:)

שירה.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז
09-7749028

פיקוס123

New member
תודה לכל המברכות

היה לי חשוב לבוא להגיד שלום אחרי שנה כדי לעודד בנות חדשות שיש בסוף ידים מלאות. אני לא מאמינה שעברה לה שנה, הזמן רץ שנהנהים.... שני הפשושוים שלי נהנים להם, היה קשה לגדול בהתחלה בגלל הפער גילים אבל הסדרנו בסוף...
בעלי צריך להתמודד עם ילד בכתה א' ותינוק ושכח איך זה לגדל תינוק.... או שלא רוצה לזכור איך זה.... וזה לא פשוט לגדל תינוק קטן וילד גדול אבל מסדרים בסוף... בהתחלה לגדול היה קשה שאני עסוקה עם הקטן אבל עכשיו הוא אוהב אותו, טוב עד לרגע שנמאס לו... אבל בסה"כ בסדר.

אני מאחלת לכל הבנות שכאן הירון ארוך ומשעמם ורק ידים מלאות שיהיו הודעות משמחות!!!

ספרקית

New member
וואו! שנה!

הזמן טס :)
המון מזל טוב! תודה שהגעת לתת קצת תקווה לנשים שנמצאות עכשיו בעיצומו של התהליך המטלטל הזה.

למעלה