היווווווווווווווום!

Hip Hop star

New member
היווווווווווווווום!../images/Emo2.gif

היום יום הולדת!היום יום הולדת!היום יום הולדת לשרה!
מזל טוב שרה! שתזכי לשנים טובות,שכל משאלותייך ייתגשמו,שיהיו ללך המון דברים טובים מאשר רעים,ותמשיכי להיות חברה טובה,מקסימה,אוהבת ושולטת כמו תמיד!
. כתבתי לך שיר,עם המנגינה של 5CIHH...וגם אם זה לא מתחרז,תנסי לשלב את המילים עם המנגינה. "דו,דו,דו,דו,דו,דו. לשרה אין ליפרינג ו-5 צבעים בשיער אנ'לא מבינה באופנה אבל אוהבת את צורת לבושה האומנם אין לה קעקועים בכלל אבל לה לא איכפת,לה לא איכפת. כולם רוצים לדעת את שמה של שרה אה אה עשיתי מסיבה ושרה באה אה אה אה כולם שאלו אותי,מי לעזעזאל היא? החמודה בלי 5 צבעים בשיער. היא סתם ילדה עם אחלה אישיות אני אוהבת לדבר איתה כי היא מעלה בי חיוך השמועות אומרות שהיא גדלה היום בשנה אבל לה לא איכפת,לה לא איכפת. כולם רוצים לדעת את שמה של שרה אה אה עשיתי מסיבה ושרה באה אה אה אה כולם שאלו אותי,מילעזעזאל היא? החמודה בלי 5 צבעים בשיער היא החברה שכל אחת רוצה תשאלו אפילו את מיכל חברתה הטובה. כולם רוצים לדעת את שמה של שרה אה אה עשיתי מסיבה ושרה באה אה אה אה כולם שאלו אותי,מי לעזעזאל היא? החמודה בלי 5 צבעים בשיער." טוב,זה היה גרוע,אבל לפחות ניסית...

בטלקאפ

New member
סחטיין על השיר../images/Emo3.gif.

מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!! וכל אלה.
. עד 1200
[בכוונה הוספתתי עוד 0
]

bar jones

New member
../images/Emo99.gif מזל טוב בובות!

מתוקות! שיהיה לכן האפי בי-דאי עד 120!! תמיד תחייכו ושיהיה לכן המון המון אושר! ולא לשכוח לשמור על עצמכן, ותנצלו את הגיל הזה עד הסוף!! לאב יו!
ושוב... מזל טוב!!
ואלה כל הכבוד על השיר!!!

DesertRose7

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב ../images/Emo65.gif

עד 120 שנה.. ותיכנסי יותר

sarahhh

New member
תודה../images/Emo140.gif

ואני תמיד ניכנסת פשוט איין לי זמן להגיב אבל מעכשיו אני יגיב יש לי מללללא זמן

אני יודעת ../images/Emo22.gif

מאיפה הכוח?
אני בקושי מספיקה להיכנס לפורום אחד, ואת מנהלת 3...

sarahhh

New member
וואי ממש תודה../images/Emo9.gif

והשיר היה מעולה ממש תודה

L u L i1

New member
מזל טובבבב!!

עד 120!!
אהממ...וגמלי יש היום יומולדת...

sarahhh

New member
תודדדדה ../images/Emo140.gif

חחחח כתבתי לך למעלה אגב בת כמה את?

L u L i1

New member
16...

חח את?? ומזל בתולה שולטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט!!!!!

SurfeR Babe

New member
אוי מזל טוב !!

לשתיכן ! לא יודעת מה הבעיה עם האייקונים אבל המון מזל טוב ושתקבלו את כל מה שאתן רוצות בחיים אנד סו און אנד סו און ..

למעלה