היוווווווווווווום!

Hip Hop star

New member
היוווווווווווווום!../images/Emo2.gif

היום יום הולדת!היום יום הולדת!היום יום הולדת לתאיר!!!! מזל טוב תאיר
כוכב נולדת שכמותך,בשבילי את הכוכב מס' 1!
איחוליי: -שיהיה לך המון מזל טוב ביום הולדת ה-15! -שתזכי להמון דברים טובים בחיים,ותלמדי להתמודד עם החיים! -שתזכי להצלחה בכל הדברים שייגרמו לך ולכל אוהבייך להרגיש טוב! -שיהיה לך חג פורים שמח!
-שתגדלי להיות בנאדם נהדר! -שתשמרי על שיווי משקל! -שתפסיקי לחשוב עליי דברים בציניות
-בבקשה?
-שתזכי לשפע בריאות ואושר ושלווה בחייך!
-מילות שיר: "לא רוצה לסגור את הדלת לא רוצה לוותר על זה לא רוצה להילחם לא עוד,נמצא את הדרך מסביב לזה היכן האהבה שהייתה לנו אנחנו יכולים לעשות זאת לבסוף תגידי לי מה עליי לעשות האם עליי לבכות בשבילך כי איני יכול לחיות את חיי בדרך שאת רוצה שאחיה את יודעת שאיני יכולה להמשיך לחיות כמו שאנו חיים האם עליי לבכות בשבילך?האם עליי לבכות בשבילך? אז ספרי לי בשביל מה זה אם אין שום מנצח בזה אף אחד לא שומר על הציון,בואי נתחיל מההתחלה האם נוכל להצליח לבסוף עם האהבה שהייתה לנו תגידי לי מה עליי לעשות האם עליי לבכות בשבילך כי איני יכול לחיות את חיי בדרך שאת רוצה שאחיה את יודעת שאיני יכולה להמשיך לחיות כמו שאנו חיים האם עליי לבכות בשבילך?האם עליי לבכות בשבילך? האם עליי לעמוד בקור הלילה החשוך עד שהבוקר יעיר? האם עליי להישאר לא אוותר תגידי לי מה עליי לעשות האם עליי לבכות בשבילך כי איני יכול לחיות את חיי בדרך שאת רוצה שאחיה את יודעת שאיני יכולה להמשיך לחיות כמו שאנו חיים האם עליי לבכות בשבילך?האם עליי לבכות בשבילך?" מזל טוב שוב פעם!אוהבת אותך!

sap sapir

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo41.gifיום הולדת שמח../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif

אז המון המון מזל טוב ליום הולדתך שתזכי לאושר ועושר בריאות ולא צריך כושר שתזכי לאהבה גדולה שתחייכי ותהני מכל רגע בחיים כי החיים יפים=) ושכל משאלות ליבך יתגשמו אוהבת מאוד ספיר

LeeR4Ever

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo20.gif../images/Emo151.gifמזל טוב!../images/Emo151.gif../images/Emo20.gif

m i c k e y 15

New member
../images/Emo49.gifמזל טוב לךך../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo41.gif

bar jones

New member
סליחה על הדיליי

אבל מזל טוב בובה! עד 120! לצערי האייקונים שוב לא עובדים, אבל אני אוהבת אותך מאד ומאחלת לך כל טוב! רק בריאות אושר ושמחה!

למעלה