היווווווווווווום!

Hip Hop star

New member
היווווווווווווום!../images/Emo2.gif

היום יום הולדת!היום יום הולדת!היום יום הולדת למעיין!
יום הולדת שמח מעיין! סביר להניח שלא הרבה מכירים/זוכרים אותך מאחר והגבת ה פעם או פעמיים ונעלמת,אבל היום זהו יום מיוחד
היום את בת 16!
אני מאחלת לך המון המון המון מזל טוב בחיים! שתמשיכי להיות חברה טובה ותומכת! אני עדיין מודה ותמיד אודה לך על התמיכה והעזרה שנתת לי כשהייתי זקוקה לה מאוד. שתצליחי בלימודים,ושהלחץ ימשיך וירד ויהיה לך יותר זמן לעצמך וגם למסנג'ר(
)... שתזכי להמון אושר בחיים,כי מגיע לך! ושתזכי להמון בריאות בחיים,ןתשארי חזקה ומקסימה כמו שאת! אם לא היית מודעת,גם לך מגיע שיר
: "אני לא מאמינה שהאמנתי שמה שהיה לנו יחזיק לעד כה צעריה ונאיבית מצידי שכך חשבתי היא הייתה מעברך טיפשי מצידי לחלום על יום אחד לגדל את ילדייך אהבה כה עיוורת מרגיש כ"כ כון כשזה לא לא מאמינה שהאמנתי לכל מה שאמרת אני חכמה יותר מזה כהילדותית ותמים להאמים שאתה איתי אתה גבר שהשתנה טיפשי מצידי להשלים כשבגדת בי עם נשים אבודות זה לקח לי קצת זמן אבל כעת אני המשכתי כי גיליתי שיש לי אותי,עצמי ואנכי זה כל מה שיש לי בסוף זה מה שגיליתי ואין צורך לבכות נדרתי נדר שמעכשיו והלאה אני הולכת להיות החברה הכי טובה שלי עצמי כ"כ משתלט,אמרת שאהבת אותי אבל אתה לא משפחתך סיפרה לי יום אחד שאראה זאת בעצמי הדבר הבאה שאני יודעת אני חולקת בביתי עם שלושת ילדייך אהבה כה עיוורת מרגיש כ"כ נכון כשזה לא עכשיו שזה נגמר תפסיק להתקשר אליי לבוא לארוז את בגדייך אין צורך להעמיד שאתה עוד איתי כל חברותייך זאת יודעות אפילו החברים הכי טובים שלך ניסת להזהיר אותי מהירידה זה לקח לי קצת זמן וכעת אני חזקה כי גיליתי שיש לי אותי,עצמי ואנכי זה כל מה שיש לי בסוף זה מה שגיליתי ואין צורך לבכות נדרתי נדר שמעכשיו והלאה אני הולכת להיות החברה הכי טובה שלי עצמי" טוב...בהרחבה אני אדבר איתך..תתעלמי מהסיפור של השיר..המסר הוא החשוב...אוהבת אותך הומון מזל טוב!

Emo Kid

New member
|אבוקדו| ../images/Emo49.gif

מזל טוב :] למרות שאני לא זוכרת מי זאת.. חח אבל 16 זה ניראה לי גיל נחמד. Sweet Sixteen

m i c k e y 15

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo23.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

עד 180 שנה
מאחלת לך: הרבה בריאות
ואושר ועושר
שהיו לך חיים מאושרים
ותשמחי כל הזמן

simpsonit

New member
מזל טוב ../images/Emo151.gif

למרות שאני לא מכירה אותך.. מגיע לך מזל טוב.. כי יום הולדת זה פעם בשנה .. חח
מזל טוב עד 120 הרבה בריאות אושר כושר ויושר ותהני מגיל 16!!

vered131

New member
מזל טוב ../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif

לושהה

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל טובב!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

למה יש לי הרגשה ששמעתי עליך פעם?..

מזל טוב../images/Emo24.gif

לא מכירה אותך אבל בכל זאת.. שיהיה לך יומולדת 16 כיףף! ושיביאו לך הרבה הרבה מתנותת!! וכל מה שתרצי יתגשםםם!!
ונגמרו לי הברכות
אז ביי

LeeR4Ever

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gifמזל טוב!../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

למעלה