היוווווווווווום!

Hip Hop star

New member
היוווווווווווום!../images/Emo2.gif

היום יום הולדת!היום יום הולדת!היום יום הולדת לאמילי!
המון המון המון מזל טוב אמילי!
. אם איני טועה את כעת בת 14?או 15? תקני אותה נא.... שיהיה לך המון מזל טוב,ואמ..מה אאחל?אמ......... איחוליי: -המון המון המון המון המון מזל טוב! -שיהיו לך חלומות טובים,ושהאפשריים שבהם ייתגשמו! -מאחלת לך אמונה רבה בחיים,באלוהים ובעצמך! -מאחלת לך שתשמרי על עצמך,ואל תתני לאף אחד לפגוע בך! -שתהיי בריאה,ותרגישי טוב! -שתזכרי לאושר ועושר! -שתקבלי המון מתנות יפות! -
ונשיקה ענקית ממני! -שיר: "לעולם על תשכחי מי את כוכבת קטנה לעולם אל תשכחי איך לחלום פרפר אלוהים נתן לי מתנה עשה אותי בשר ועצמות חיי נשמתי את גורמת לרוחי להיות שלמה לעולם אל תשכחי מי את כוכבת קטנה זוהרת,נוצצת יותר מכל שאר הכוכבים בשמיים לעולם אל תשכחי איך לחלום פרפר מעולם אל תשכחי מהיכן באת מאהבה את אוצרי את הכוכבת שלי את נושמת חיים חדשים לתוך ליבי השבור לעולם אל תשכחי מי את כוכבת קטנה לעולם אל תשכחי איך לחלום פרפר אולי מלאכים מגנים עלייך ועצבות שוכחת ממך כוכבת קטנה אין שום סיבה לבכות הניחי ראש מטה ושני כוכבת קטנה אולי כל הטוב סובב אותך אהבתי מצאתי אותך כוכבת קטנה זוהרת ונוצצת"

lollipop1

New member
../images/Emo65.gifאעעע מזל טוב חומדדד../images/Emo77.gif

רציתי לאחל לך שהשמש תחייך אלייך שהקשת תגן עלייך, שהגשם יבכה בשבילך, והפרחים יפרחו למענך. שכל בוקר עם חיוך תתעוררי, שלשמוח ולצחוק לא תשכחי, שלעולם לא תפסיקי לחלום, ותמיד תשמרי על התום. שראשך יגע בעננים ושתדעי רק ימים מאושרים. שתגשימי את כל חלומותייך ובהצלחה בכל מעשה ידייך. יש יום בשנה, יום חשוב, יום מיוחד יום שמח, יום כתום, וזהו יום הולדתך היום ומי יתן ויתגשם כל חלום. לאכול את התות הכי מתוק, להגיע להר הכי רחוק, לרחוץ באמבט הכי ריחני, לנסוע באוטו הכי צבעוני ועוד ריבוע ריק לכל מה שיתחשק...

bar jones

New member
../images/Emo41.gifאמילי מתוקה מזל טוב!! ../images/Emo66.gif

המון המון המון אושר, בריאות, הצלחה , שמחה וכל דבר שרק בא לך... :) תישארי חמודה ובמיוחד פעילה בפורום שלנו
, ותמיד תחייכי ותשמחי כל בוקר שאת מתעוררת
, וכמובן, שתמצאי אהבה ושהחיים שלך יהיו מלאים במוזיקה, חברים וכיף..
לאב יו

bar jones

New member
תגידי אלה מאיפה את מביאה את כל השיר

ים? אני בכלל לא מכירה, את יוכלה כל פעם לרשום למעלה את שם השיר כדי שאוריד?

Hip Hop star

New member
Little Star-madonna

שיר כ"כ יפה! אני יכולה לשלוח לך! זוכרת שאני התוכנה המתקדמת שלך?
אגב,מאוד היה כיף לי לדבר איתך אתמול...ואם הסיפור העצוב שאמרת שקראת הוא מה שאני חושבת..הוא באמת יפה ועצוב..ממש בכיתי בסוף
. תחברי! בבקשה

vered131

New member
מזל טוב ../images/Emo24.gif

המון מזל טוב
שיהיו לך חיים נפלאים, בריאות, אושר, הצלחה, כסף..
עד 120 שנה ואפילו יותר
ושתקבלי המון המון מתנות שוות
[גם חשוב] אוהבת, ורד

just jenny

New member
מזל טוב מותק../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

שיהיה לך יומולדת הכי שמייחחחחחחח בעולם!! שתקבלי המוןהמוןהמון מתנות
המון בריאותתתת
אושררר
ועושרררררר
וכושרררררררררר
שכל חלומותייך יתגשמו
ושיהיה רק טוב
ממני ג'ני3>

Love Bem

New member
חח..תודה!

שלך היה יום הולדת אני ישלח לך בדואר קופסה ענקית של קרמבו מוקה!

LeeR4Ever

New member
|קרמבו| ../images/Emo2.gif

נמ.. אז.. אני ישלח לך .. אההההה את ג'ר, ריי, פראנק, מאייקי ובוב
(תזכירי לי מי אלו?
)

למעלה