היוווווווווווום!

Hip Hop star

New member
היוווווווווווום!../images/Emo2.gif

היום יום הולדת!היום יום הולדת!היום יום הולדת למורן!
*בלי קשר,בדיוק הקשבתי לפתיחה לשיר boyfriend של אשלי סימפסון,והלחן מתאים בדיוק ונשמע קצת כמו היום יוום הולדת..
* ברכותיי: -המון המון המון המון המון המון מזל טוב ליום הולדתך ה-15!
-שכל שאיפותייך בעתיד ייצליחו -שתמשיכי להיות תלמידה נהדרת,ושתזכי לעוד הצלחה בלימודים -שתזכי להמון אושר בחייך. -שתזכי להמון עושר בחייך,ותדעי לא לנצל אותו לרעה
-שתמיד תהיי חיובית,ותלמדי מטעותייך. -שלא תעשי דברים שאת לא מרגישה איתם בנוח,ואל תעמידי את עצמך בהמון לחץ,בעיקר לימודי בשביל להגיע להישגים
-כמובן שתמיד תהיי בריאה,ותשמרי על עצמך!אל תזיקי לעצמך,ואל תעשי שטויות!
-שיר: "מעולם לא זכיתי במקום ה-1 איני תומכת בקבוצה איני יכולה לקחת כיוון וגרביי אף פעם לא נקיים מורים יוצאים איתי הוריי שונאים אותי אני תמיד בריב כי איני מסוגלת לעשות שום דבר בסדר בכל יום אני נלחמת מול המראה לא יכולה לקבל את הבנאדם שמסתכל בחזרה אליי אני סכנה לעצמי אל תתנו לי לקבל אותי אני האויב הכי גרוע של עצמי זה רע כאשר את מעצבנת את עצמך כ"כ מרגיז לא רוצה להיות חברה שלי לא עוד אני רוצה להיות מישהו אחר LA אמר לי את תהיי כוכבת פופ כל שעלייך לשנות זה לכ מה שאת עייפה מלהיות מושוואת לבריטני ספירס הארורה היא כ"כ יפהיפייה זאת לא מי שאני אז רופא רופא לא תרשום לי משהו יום בחייו של מישהו אחר אני סכנה לעצמי אל תתנו לי לקבל אותי אני האויב הכי גרוע של עצמי זה רע כאשר את מעצבנת את עצמך כ"כ מרגיז לא רוצה להיות חברה שלי לא עוד אני רוצה להיות מישהו אחר" לפי המילים אני מאמינה שלא יהיה לך קשה לזהות למי שייך השיר. מקווה שתאהבי..ומקווה שתרגמתי נכון..
מזל טוב מורן!

LeeR4Ever

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo65.gif../images/Emo41.gifמזל טוב!../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif

m i c k e y 15

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gifמזל טובבב../images/Emo70.gif

מזל טוב מורן
אני מאחלת לך את כל הטוב
והרבה אושר
ועושר
והרבה בריאות
ושתהיי מאושרת הכי בעולם

Mai 17

New member
המון המון מזל טוב!!!!!! ../images/Emo65.gif ../images/Emo77.gif

bar jones

New member
Jחח זה של פינק!!

איזה מגניב! זיהיתי!!
מורני מתוקונת! מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שתהיה לך שנה מדהימה, תצליחי בהכל ותהיי מוקפת בחברים ובאהבה !

bar jones

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo68.gif../images/Emo99.gif../images/Emo194.gif

ושכחתי להגיד לך שאני אוהבת אותך !!

לושהה

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל טובב!!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

המון המון המון המון מזל טובב! הרבה אושר שמחה הצלחה אהבה והכלל! -
- -יובל

vered131

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

moran1991

New member
תוודההההההה רבההה ^O^

כממההה מתוקקקקקקק 3: תוודהההה רבההה!!!! אוהבת 3> *חיבוק מוחץ*

למעלה