היווווווווווום!

Hip Hop star

New member
היווווווווווום!../images/Emo2.gif

היום יום הולדת!היום יום הולדת!היום יום הולדת לאוריאן!!!
איחוליי: -המון מזל טוב ליום הולדתך ה-13! -שייקרו לך דברים טובים בחיים ודברים שמגיעים לך! -שתהני ממה שהחיים מציעים לך! -שיהיה לך פורים שמח! -שתצלחי בכל דבר טוב שתעשי,ותלמדי מטעויות ותמיד תזתכלי על הדברים כמו שצריך! -שתמשיכי להיות ילדה מתוקה כמו שאת ושתגדלי להיות בנאדם נהדר! -שתמיד תרגישי טוב ותשמרי על בריאותך! -שיר(מעצבן אותך?אל תקראי
): "הולך אני כעת במשעול ההווה כילד ההולך לו לאיבוד כפות ידי הן מושטות מבקשות את העזרה להמשיך איתך את המסע ובצדדים הפרחים כאילו איבדו את זהותם מחפשים עוד קרן אור שתעזור עוד לגימה קטנה של מים ממעייני החוכמה תביא להם את התקווה ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם וליבי יקרא מאין יבוא עזרי עובר אני כעת בין נופים חדשים הצעדים הם נעשים כה איטיים מה יש שם שאין פה שאל אותי עובר מה בלב אתה שומר קשיש העיר כשעל גבו מונח כל עברו מביט סביב ומחפש את עולמו כשהווה כל כך קשה לא אומר דבר, ארים ראשי אל המחר ארים ראשי... " אוהבת אותך ילדה!שמרי על עצמך!

LeeR4Ever

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifמזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

מזל טוב אוריאן!
[זה שיר כה שולט
]

לושהה

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל טובב!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

הרבה הצלחה אושר שמחה ובעיקר בעיקר
א ה ב ה [כי זה הדבר הכי חשוב שיש לנו
]
-אוהבת- יובל.

Rowdy Girl

New member
אוריאן שקסע שלי../images/Emo99.gif

טוב... כמו שאת יודעת... [או שלא
] אני ממש גרועה בברכות
אזזזזז...... מזל''ט שקסית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [= וכבר תשלימי לבד מה את רוצה: __________________________________________________________________ __________________________________________________________________ __________________________________________________________________ __________________________________________________________________ __________________________________________________________________ __________________________________________________________________ __________________________________________________________________ __________________________________________________________________ לוף יא, קורל [= [מושקע
איי נואו
]

0 דיש 0

New member
אורען,

כוסע שלי, אין לך מושג באיזה כמויות אדירות אני אוהבת אותך כמה עברנוו יחד.. כ"כ הרבה חחח כמה זכרונות יש לי, מהילדות שלנו ביחד.. ההתבגרות.. ביחד.. וואי רציניי כשאני עכשיו חושבת על זה, עברנו יחד כ"כ הרבה דברים.. ועם כל זה את יודעת, שתמיד אני פה אהיה בשבילך שעם כל הריבים, כל המחלוקות, כל הבעיות ואי ההסכמות אני תמיד תמיד אוהב אותך, ולעולם לא אפסיק. אם אני צריכה עצה או עזרה, אם סתם משעמם לי מוות, אם אני בדיכי רציני אני יודעת שתמיד יש לי אותך ואני יכולה להרים אלייך צלצול אין לך מושג כמה אני מודה לך על זה. ואני גם יודעת שאת יודעת שתמיד יש לך אותי בשביל כל זה :]] בקיצור ילדה, אני פשוט אוהבת אותך המוווווווווווווווווווווווווון!!!!!!!! מלאמלאמלאמלאמלאמלאמלא מזללללל טוב!!!!!!! אמן שתגשימי את כל חלומותייך ושתמיד תמיד תסתובבי עם חיוך מתוק על הפנים. תמיד תעשי רק מה שאת אוהבת ומה שיהיה לך טוב תזכרי שאת יותר שווה פה מכל אחד אחר ואת לא צריכה להיות עצובה בגלל אף אחד. שתחיי עד 120, או עד מתי שתרצי שתזכי לאושר, כושר, בריאות ויושר ונו גם עושר. ולסיום, שתתחתני עם דאגי! [ד"א, אני הרבי] זייהו :]] טימה שלך.

bustedit

New member
../images/Emo2.gif

ביומולדת של דנייייי?!?%^&$&*%&**&%% זונע.. איזה תאריך מושלםםםם חחחחח שיהיה לך הרבהה מזל טובבבבב עד 12000 ותמיד תהיי מאושרת

../images/Emo49.gifמזל טוב../images/Emo49.gif

יומולדת שמחחחח!!
שתקבלי כל מה שתרצי [+לפגוש את מקפלע] ושיהיו לך חיים מאושרים והמשך שנה כיפית..

just jenny

New member
../images/Emo205.gifאוריאניייייייייי../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif

אוף ניסיתי להתקשר אלייך היום לפלא לאחל לך מזל טוב אבל כהרגלך לא ענית חחחחחחחח אני אתקשר אלייך בערב
בנתיים... שיהיה לך המון המון מזל טובבבבבבבב
שכל משאלותייך ייתגשמוווו
המון אושר
ועושר
וכושר
המוןן שמחת חיים:D:D וכמובן הצלחה בחיים
תמשיכי להיות כזאת ילדה שקסית ואחלה בנאדם ו.. איילוב יו סוויטי!!
ממני ג'ן3>

sharon5592

New member
אוריאןן!!!!!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

שקסית אחת!!!
המוןן המון המוןןןןן מזל"ט ליום ההולדת 13 (בר מצווה
) אזז.... עד 120 שנה והרבה אושר עושר יושר כושר וכל מה שתרצי יתגשם
שתמשיכי להיות מותק כמו שאת הרבה בריאות והצלחה בכל מה שתרצי
!!! אוהבת אותך המוןןןןן
!!!1

sap sapir

New member
יום הולדת שמח

קודם כל איזה כיף לך שיש לך יומולדת ביום של דנילה המושלםם אז המון המון מזל טוב ליום הולדתך ה13 שתזכי לאושר ועושר בריאות ולא צריך כושר שתמיד תחייכי כי החיים יפים שתמצאי אהבה גדולה שתמשיכי להיות כמו שאת ואל תשתני בשביל אף אחד! ושכל משאלות ליבך יתגשמו אוהבת מאוד ספיר

bar jones

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gifא-ו-ר-י-י-נ-י

אורייניייי יפה שלי!!
מזל טוב עד 120!!!!!!!!
אני מקווה שתישארי פשוט אותה מקסימה כמו שאת, כי את פשוט ילדה מתוקה ברמות, כזאת קורנת!!!
שיהיו לך עוד אין סוף שנים מדהימות בחיים שלך ובהצלחה בהכל! ועם החברכ כמובן - בתקווה שאני מעודכנת ואתם עוד ביחד!

m i c k e y 15

New member
יאאאאאאאאאאא

ביומולדת של דני
כיףף לךךךך ומזל טוב מאמיייייי
הרבה בריאות ואושר אני מאחלת לך

bar jones

New member
יוו בנות...

לפעמים אני שונאת את המחשבה שהוא אף פעם לא ידע כמה אני אוהבת אותו.. וכמה חלקכן אוהבות אותו..

למעלה