היווווווווווום!

Hip Hop star

New member
היווווווווווום!../images/Emo2.gif

היום יום הולדת!היום יום הולדת!היום יום הולדת לקארין! הכוונה היא ל-Surfer babe. טוב,אז היא נעלמה בתקופה האחרונה והארוכה,אם מישהי בקשר איתה,בבקשה שתודיע לה שהכינו לה משהו בפורום של מקפליי
. בכל מקרה...אני לא מכירה אותך אישית,אבל רשמתי בעבר ביומן את תאריך יום הולדתך,ואם איני טועה את בת 16 כעת? אני מאוד מצטערת שאיני זוכרת מהו גילך המדוייק כעת,אבל שיהיה לך המון מזל טוב! שתרגישי טוב,שתצליחי בכל אשר תבחרי,ואמ.....שתחזרי אלינו ותראי לנו שעודך חיה?
שיהיה לך יום הולדת שמח!

16 מתוק מזל טוב!בלון|

קארין שמעי לי ושמעי לי טוב! מובן לך... עם לא תחזירי לי את הכסך אני ישלח עלייך את דאגי וזה לא יהיה טוב חחחחחחחחח סתם סתם סתם היתחרפנתי מהשיר
אוקיי קארין
16 מתוק מזל טוב בובי שיהיה לך את הכי אושר שבעולם ושתיהיה לך שנה טובה והצלחה בכל מה שתעשי ולא תעשי ותחלמי רק דברים טובים ושכל חלומותייך היתגשמו... הטובים! אז קיצר קאאארי!!!!! (מרשה לי ליקרוא לך כך נכון?) לא שאני שואלת אותך ממש אבל שיהיה קיצר קראיך מזל טוב עד 4000000 שנים שנה חודשים אמ.. כל המ שבא לך.. מזל טוב
יו 2!!!!! מימני ליטל

sap sapir

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo41.gifיום הולדת שמח../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif

אז המון המון מזל טוב ליום הולתך ה16=) שתזכי לאושר ועושר והכי חשוב בריאות שתמיד תחייכי ותהיי מאושרת כי החיים יפים שיהיה לך הצלחה בלימודים ובכלל בחיים ושכל משאלות ליבך יתגשמו ממני באהבה ספיר

simpsonit

New member
מזל טוף ../images/Emo151.gif

למרות שאני לא מכירה אותך אישית.. מזל טוף
עד מאה ועשרים.. שתזכי לבריאות אושר יושר וכושר..
דרך אגב אני ספיר היי היי

bar jones

New member
קארינייי בובה../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

קאארייןןןןןן- מזל טובבב בובההה
!|
אני מאחלת לך המון אושר, שמחה ובריאות. תצליחי בהכל , והעיקר שתהיי מי שאת. לאב יו

m i c k e y 15

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gifמזל טובבבב../images/Emo70.gif

סורי על האיחור הנוראיי חח מזל טוב עד 180
והרבה הרבה אושר