היווווווווווום

היווווווווווום../images/Emo65.gif

אז אלה מזל טוב את בת 15!!!!! אז יאאלה תפציצו אותה בברכות!!!!!!!!1 מזל טוב אוהבת אותך!!! (הברכה שלי בפורום שלי על דאגי ) אז יאאלה!@!! מזל טוב!

m i c k e y 15

New member
אלהההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מזל טוב לךךך!! מאמוששששש
שהייו לך את החיים הכי מאושרים בעולם!! איי לאב יווווווו
חחח

Hip Hop star

New member
מיכל!../images/Emo24.gif

תודה רבה!
לא יצא לי עוד להודות לך על השיר ששלחת לי של הלהקה ששכחתי כרגע את שמה,אבל השיר מאוד יפה!תודה!
ותודה על הברכה

m i c k e y 15

New member
בבקשה מותק../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

הלהקה היא THRICE חח אני זוכרת.. הכנותי לך משו
זה קודםם ואת הדבר השני שעשיתי אני אשלח לך במסן..כי תפוז לא רוצה להעלות ליי אררגג.. לאב יוו

מחר!!!יום שלישי../images/Emo65.gif../images/Emo3.gif

טוב זה מחר!!!!! היומולדת של אלה מחר!!!!!!!! סורי אני מבולבלת !!!!!! לא נורא נותר עוד כמה שעות... טובות!!!!!!! אז אלה מזל טוב

אלה אלה אלה....

מה כבר אפשר להגיד.....המון המון המון המון המון..(ועוד המון)...מזל טוב!!!!! חולה אוהבת מתה וכל מה שתרצי...(ממני אלייך..)

Hip Hop star

New member
לינוי../images/Emo24.gif

מה כבר אפשר להגיד לך? המון המון המון המון המון (ועוד המון) תודה לך על הברכה!
נ.ב:עדיין אין לך מסנג'ר,נכון?

Hip Hop star

New member
]וינטר../images/Emo24.gif../images/Emo3.gif

שובבה
אל תצטערי פסיכופטית!
ותודה רבה לך!
רוצה להגיד לי שגם לזוהרון יש היום יום הולדת?
אוי לא

McflyRule

New member
אעעע אני רציתי לעשות לאלה את השירשו

שירשור הזה!!!!!!!!!!!!!!!!! בכל מקרה, אלה את יודעת שאני פשוט אוהבת אותך, ואין מילים לתאר אהבות... ובכלל, רגשות... אז שיהיה המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מזל טובבבב
אוהבת המון, אוריאן

Rowdy Girl

New member
../images/Emo207.gifמחר כולם מצביעים -

קי לראשות הממשלה
!!! קי: קרמבולי ולמי שעומד בראשה............... אני
[ראו את החתימה של ענת חהחה] אז זהו תצביעו
ואני בטוחה שמחר מישי תפתח שירשור חדש ועדכני לאלה ככה שזה מיותר

Hip Hop star

New member
אמממממממממ...

זה כ"כ לא במקום רק שתדעי לך.... אתן יכולות שתיכן בבקשה להפסיק את התגובות המוזרות שלכן,ולשמור לעצמכן? כי אם זאת הייתה מישהי אחרת,זה היה מאוד לא נחמד כמו שעכשיו זה מאוד לא נחמד,לא במקום ולא קשור לכלום ואני לא רואה מישהי שחושבת שזה לא מציק..אז בבקשה?...ברוח נעימה שזה לא יהרוס לאחרים בשרשורים אחרים?

simpsonit

New member
זה מחר..../images/Emo151.gif../images/Emo23.gif../images/Emo213.gif

..
..
..
..
..
אלהההההההההההההההההה מזל טוףףףףףףףףףףףףףף מאחלת לך הרבה בריאות אושר שמחה .. ושתגשימי את משאלותייך.. וייעודייך.. שתצליחי בכל מה שתרצי.. אני יודעת שכן
אני רוצה שתמשיכי להיות הילדה הכי חמודה מתוקה ומיוחד בכל הארץץץץץ!!!!!!!!!! תמיד!!! אוהבת אותךך בלי סוף.. כיף לך להיות בת 15..!!!
אני מאחלת לך הרבה אושר ויושר בריאות וכושר והמון המון המון נשיקות... !!! יום הולדת שמח!!!!!!!!! אוהבת הכי בעולם

למעלה