היוווווווום!

Hip Hop star

New member
היוווווווום!../images/Emo2.gif

היום יום הולדת!היום יום הולדת!היום יום הולדת לנועה! המון המון מזל טוב חמודה! המון איחולים ליום הולדתך ה-13!. שתצליחי בכל אשר תרצי,ובכל שאיפותייך,משפחה,חברים,בנים,לימודים,חיים! אושר ועושר,בעתיד נפתח מכון כושר! סתאאאאאאאאאאאאאם! לא יכולה לחכות לדיוידי!
תודה על הכל,והמשך יום טוב! שיר: "התעוררתי הבוקר עם חיוך על פניי ואף אחד לא הולך לבאס אותי היום הרגשתי שדבר לא הלך כפי שרציתי בתקופה האחרונה אבל החלטתי כאן ועכשיו,שהשקפתי הולכת להשתנות לכן אני עושה זאת אומרת להתראות לכל הדמעות שבכיתי בכל פעם שמישהו פגע בגאוותי מרגישה כאילו לא ייתנו לי לחיות את חיי,ולקחת זמן להסתכל מה שלי אני רואה כל ברכה בבהירות,ואני מודה לאלוהים ממה שקיבלתי מלמעלה אני מאמינה שהם יכולים לקחת ממני הכל אבל הם לא ייצליחו לקחת את השלווה הפנימית ממני הם יכולים להגיד כל מה שהם רוצים להגיד עליי,אבל אני אמשיך אני אשמיך לשיר את שירי אני לעולם לא ארצה לגור על הכאב שוב,אין בזה שימוש בלשחרר את איך שנפגעתי בחזרה אז זוכרת יותר מדיי טוב את הגיהנום שהרגשתי כאשר רצתי מחוץ לאמונה כל צעד אני שאקח קדימה יהיה ליום טוב יותר כי אני עומדת להגיד פרידה לכל שקר ולכל הפחדים שהחזקתי זמן רב פנים בכל פעם שהרגשתי שלא אוכל לנסות,כל השליליות והחוסר אונים. כי זמן רב,אני נאבקתי,לא יכולתי להמשיך אבל עכשיו מצאתי אני מרגישה חזקה ואני ממשיכה. אני מאמינה שהם יכולים לקחת ממני הכל אבל הם לא ייצליחו לקחת את השלווה הפנימית ממני הם יכולים להגיד כל מה שהם רוצים להגיד עליי,אבל אני אמשיך אני אשמיך לשיר את שירי בכל פעם שניסיתי להיות מי שהם רוצים שאהיה זה מעולם לא בא בטבעיות,אז אני גמרתי בייסורים היה בלתי אפשרי לראות את כל הטוב סביבי,ביבזתי כ"כ הרבה אנרגיה על זה מה הם חשבו עליי אז פשוט לזכור לנשום,למדתי אני אנושית לא אפשרי לרצות את כולם באותו הזמן אז כעת מצאתי את שלוות מחשבותיי לחיות יום נוסף בסוף אני אענה לאל אחד,אבוא למטה לאהבה אחת עד שאגיע לגן העדן למעלה אני עשיתי החלטה לעולם לא לוותר עד שיום אחד אני אמות לא משנה מה. אני אמשיך,אני אמשיך לשיר את שירי. "

LeeR4Ever

New member
|קרמבו| מזלטוב ../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif

עד 120, שכל משאלותייך יתגשמו, ושתצליחי בכל מה שתרצי

sap sapir

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo23.gifיומולדת שמח../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

המון אושר
עושר
בריאות וכושר
שתצליחי בכל אשר תפני
שכל משאלות ליבך יתגשמו
ושתמיד תחייכי כי החיים יפים
אוהבת ספיר

vered131

New member
מזל טובב ../images/Emo24.gif

אמרתי לך אתמול גם מזל טוב כי חשבתי שאני לא יהיה בבית.. אז אני כן בבית! אז אני איחלתי לך שוב :p עד 120!!

just jenny

New member
מזל טוב מותק../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

המון אושר ועושר וכושר
עד 120000000!! המון המון הצלחה בחיים ובלימודים!
שכל חלומותייך יתגשמו
שיהיה לך את היומולדת הששמייח ביותר:D ושתקבלי המון מתנות
ממני ג'ני

bar jones

New member
../images/Emo140.gifנוע'וש- מזל טובבב!!../images/Emo140.gif

happy b-day hunny !
שיהיה לך יומולדת מושלם, ושתמיד תצחקי..הרבה..
המון המון אושר בריאות שמחה אהבה וכיף חיים!
תמיד תישארי איתנו ובהצלחה בהכל
אוהבת אותך - מור
אל'וש אני חייבת לציין בפנייך שאני גאה בך! את כל הזמן זוכרת את הימי הולדת של הבנות פה-

מזלללללללל טוב!!!

מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב !!!!!!! הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה מזל טוב!!!!! הכי מזל טוב שבעולם...

Love Bem

New member
פאאאאאקקקקקקקקקק Happy Birthday

Happy Birthday Happy Birthday Happy Birthday Happy Birthday Happy Birthday Happy Birthday Happy Birthday פאקינג שיט איך שחכתי!!!!!! טוב אז בגלל הבורות שלי מגיע לך משהו מגניב! בגלל שעוד מעט קריסמס אז שיר של מיי כימקל I don’t want a lot for Christmas There is just one thing I need I don’t care about the presents underneath the Christmas tree I just want you for my own More than you could ever know Make my wish come true Baby all I want for Christmas is you I don’t want a lot for Christmas there is just one thing I need And I don’t care about the presents underneath the Christmas tree I don’t need to hang my stocking way above the fireplace Santa Clause won't make me happy with a toy on Christmas day And I just want you for my own More than you could ever know Make my wish come true Oh baby all I want for Christmas is you, you baby I wont ask for much this Christmas I wont even wish oh I wont even wish. I wont even wish for snow. I’m just gonna keep on waiting underneath the mistletoe I wont make a list and send it to the North Pole for St Nick Wont even stay awake to hear the magic reindeer play Cause I just want you here tonight, Holdin on to me so tight What more can I do Oh baby all I want for Christmas is you, oh baby Oh our lives are shinin surrounding everywhere Where the sounds of children’s laughter fills the air And everyone is singin' oh I hear those sleigh bells ringin' Santa wont you bring me the one I really need Wont you bring back my baby to me Oh I don’t want a lot for Christmas This is all I’m askin for I just want to see my baby standing right outside my door I just want you for my own More than you could ever know Make my wish come true All I want for Christmas is you, you, its you, you, oh baby All I want is you You, you, you, you, you חחח...
לא משהו אהה..? שהיה! שתהיה לך יום הולדת מדהימה ותקבלי כמה מתנות שאת רוצה! ושהיה הכי מדהים! ושתקבלי את כולם בתוך קופסה ענקית עם עוגת שוקלד!

למעלה