היוווווווום!

Hip Hop star

New member
היוווווווום!../images/Emo2.gif

היום יום הולדת!היום יום הולדת!היום יום הולדת!היום יום הולדת לשירן! שירן יקרה!המון המון מזל"ט!אני יודעת שאת עסוקה בלימודים,אבל את תיכנסי כי אני ביקשתי ממך,נכון? חחחחחחחחח המון המון מזל טוב ליום הולדתך ה-15! איחולים: 1-מזל טוב! 2-שכל שאיפותייך וחלומתייך ייצליחו בעתיד 3-שתקבלי המון מתנות שאת רוצה! 4-שתזכי לאושר ועושר 5-שתוכלי לבוא איתי להופעה של דפש מוד ועם מור ונועה!
6-שתצליחי בלימודים,משפחה,חברים,קריירה,חיים! 7-שתהיי בריאה! 8-שיר: "זה היה לפניי המון שנים מאז שהייתי מאוהבת בגבר אמיתי,וויתרתי על אהבה לא חשבתי שגבר טוב קיים בעולם הזה התעייפתי,מחיפושים כי יחסים שאני סחרתי בעבר לא ייכלו להבין מה זה להיות מונגמני כאשר לא ציפיתי לזה מצאתי אותך ובזכותך אני יודעת איך זה מרגיש להיות מאוהבת,וכאשר אני מביטה לעינייך אני רואה אהבה כרית מדברת בלילה ואני שומעת אהבה הו,בבוקר הבאשאנו עושים אהבה דרכך אני חיה ואוהבת שוב פותחת את הדרך לאושר דרכך אני לומדת לחייך שוב פעם אני מודה לאלוהים בשבילך דרכך אני חיה ואוהבת שוב פעם אני בוטחת בך אתה פשוט מדריך אותי קח את ידי דרכך אני לומדת לחייך שוב פעם אני אוהבת אותך,אני אוהבת אותך,אני אוהבת אותך. כעת זה כבר 3 שנים מאז שהיינו מאוהבים ואתה ממשיך לעשות דברים כדי להראות שאתה גאה בשנות ה-30 היפות בחדר רק אותי אתה רואה ואיך שמעולם לא שברתי את ליבך לעולם לא אאכזב אותך בטוב ביותר או הגרוע ביותר,תמיד אהיה בסביבה ואיתך כאן אחלוק את חיי,כ"כ משלים ובזכותך אני יודעת איך ה להרגיש להיות מאוהבת מאוהבת,וכאשר אני מביטה לעינייך אני רואה אהבה כרית מדברת בלילה ואני שומעת אהבה הו,בבוקר הבאשאנו עושים אהבה דרכך אני חיה ואוהבת שוב פותחת את הדרך לאושר דרכך אני לומדת לחייך שוב פעם אני מודה לאלוהים בשבילך דרכך אני חיה ואוהבת שוב פעם אני בוטחת בך אתה פשוט מדריך אותי קח את ידי דרכך אני לומדת לחייך שוב פעם אני אוהבת אותך,אני אוהבת אותך,אני אוהבת אותך. אני מודה לאלוהים בשבילך אהבתך מדהימה ברכה כמו הגשם יורדת עליי רוצה את זה עוד ועוד כי אהבתי באווירה,ואני נושמת שכוב לצידי,אתה יכול לראות את נשמתי ורוחך משחררת אותי." שירן,הסבר תקבלי במסנג'ר..אני חושבת שאת אפילו לא זוכרת!

D4Ever

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifמזל טוב!../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

DesertRose7

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif מזל טוב../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

וואי כמה ימי הולדת

sap sapir

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo23.gifיומולדת שמח../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

המון המון מזל טוב ליום הולדתך
שתזכי לאושר ועושר בריאות וכושר
שתצליחי בכל אשר תפני
שכל משאלות ליבך יתגשמו
ותמיד תחייכי כי החיים יפים
אוהבת ספיר

bar jones

New member
../images/Emo77.gif Happy B-day ../images/Emo77.gif

מתוקה יומולדת שמח!!
גודלאק בכל מה שתרצי.. מקווה שתיפגשי את מקפליי ותמיד תהיי מוקפת בחברים ואהבה..
לאב יו

lollipop1

New member
מזל טוווווב ../images/Emo24.gif

ווהוו.. כמה ימי הולדת! אני כבר לא עומדת בקצב!

bustedit

New member
מזל"טטטטטטטט../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

עד 120!!!!!!! ו.. אנלא טובה בברכות.. אז..אני אסיים פה.. מזל"ט!
|שי

just jenny

New member
מזל טוב!!../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

מזל טוב
עד 120!
המון אושר
ועושר
וכושר
שכל משאלותייך ייתגשמו
המון שמחת חיים:D ובהצלחה בחיים|מכונית| ג'ני3>

MCbusted

New member
תודהההההההההה

יווו אני כ"כ אוהבת אותכןןןןן אלה נשמה תודהה!! סורי שזה באיחור פשוט לא הבנתי למה ביקשת ממני להיכנס חחח אני אוהבת אותך!!!!!!!!!!!!!!! +*+*+*שירן+*+*+*

למעלה