Hip Hop star
New member
היוווווום!../images/Emo2.gif
היום יום הולדת!היום יום הולדת!היום יום הולדת!היום יום הולדת לאיילת!!!!! מזל טוב אחות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 וואו!לחשוב שהיום את בת 12 וזה בת מצווה! מהן בקשותייך?מהן רצונותייך?אה? אני אוהבת אותך מאוד! את האחות הכי טובה שיכולתי אי פעם למצוא!מקווה שזה הדדי!הכי כיף לדבר בטלפון על ג'וקים!
איחוליי: -המון המון המון מזל"ט -שתזכי בהמון הצלחה בחיים,משפחה,חברים,עסקים,לימודים,בריאות,זמן ואמונה! -מקווה מאוד שתלמדי לאהוב את משפחתך,ושתסדרו יום אחד.מקווה שאמך תנסה להבין ואותך פעם אחת ולא תנסה להיות נגדך. -מאחלת לך המון המון ימים מאושרים,ומעט ימים עצובים שאמורים לחשל אותך רק! -מאחלת לך המון עושר,שתוכלי לקנות מה שבא לך! -מקווה דשלא תבזבזי את כל הכסף של הבת מצווה שלך על מה שאניי חושבת שאת הולכת לבזבז.בבקשה אל תחזרי על הטעות שעשיתי,את תתחרטי על זה! -שתזכי להמון אהבה,ושלא תהיי עצובה! -מקווה שתהיי בריאה במשך כל חייך,ותשמרי על עצמך! -שיר:Baby Be Brave-הקורס "אולי עמוק בפנים,את לא מאמינה לזה קירך המיילל,אינו קיר שענפיו נופלים כלל ואינך שווה הערצה את פוחדת שמישהו איפשהו יימצא את הקול החבול והכי מהר שהם ייקידו קידה הם ייעזבו אותך מאחור אבל מתוקה תהיי אמיצה כי מה הנקודה של כל זה? מה הנקודה של כל זה? מתוקה אל תפוצצי את זה,ספרי לי בשביל מה כל זה אם אינך חוששת להיכשל האם את חוששת להיכשל? דרך הרחק למטה מעלייך את לא מרגישה זאת כן כולם יודעים אבל אנחנו לא מאמינים לזה הכאב של כוכב פופ את שוברת את ליבי אבל מתוקה תהיי אמיצה כי מה הנקודה של כל זה? מה הנקודה של כל זה? מתוקה אל תפוצצי את זה,ספרי לי בשביל מה כל זה אם אינך חוששת להיכשל האם את חוששת להיכשל? סמכי עליי,ספרי לי את סיפפורך האם את חוששת להיכשל? הפחד הוא שגורם לך להיות משהו ששווה אני יודעת מה את עושה כי אלוהים אני שכנעתי,את יוצרת את המיוחד של הענקת חיי נצח הקרן ומה הנקודה של כל זה? אבל מתוקה תהיי אמיצה כי מה הנקודה של כל זה? מה הנקודה של כל זה? מתוקה אל תפוצצי את זה,ספרי לי בשביל מה כל זה אם אינך חוששת להיכשל האם את חוששת להיכשל?"
היום יום הולדת!היום יום הולדת!היום יום הולדת!היום יום הולדת לאיילת!!!!! מזל טוב אחות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 וואו!לחשוב שהיום את בת 12 וזה בת מצווה! מהן בקשותייך?מהן רצונותייך?אה? אני אוהבת אותך מאוד! את האחות הכי טובה שיכולתי אי פעם למצוא!מקווה שזה הדדי!הכי כיף לדבר בטלפון על ג'וקים!